DI > Ekonomi

Thursday, 21 February, 09:07

DI - 11 feb 19 kl. 15:12

Enkät: Säkerhetschefernas värsta skräckMed risk för cyberattacker och andra former av hot måste svenska företag ständigt ligga steget före. Di har pratat med säkerhetschefer på Saab, Ikea, Telenor och Avanza som avslöjar vilka som är bolagens största säkerhetshot och hur de jobbar för att stå redo när de angrips. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Saab, Avanza

Dela artikeln

128 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Enkät, Säkerhetschefernas, värsta, skräck

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Stockholmsbörsen väntas öppna på plus med flera bokslut i fokus

Stockholmsbörsen väntas öppna något upp på torsdagen efter att ha stigit under åtta handelsdagar i rad. En lång rad små och mellanstora företag har presenterat bokslutsrapporter under morgonen..

DI - 10 minuter sedan

Rekar: Nordea sänker SAS till behåll

Nordea Markets sänker sin rekommendation för flygbolaget SAS till behåll från tidigare köp. .

DI - 15 minuter sedan

Klövern fortsätter storköpa aktier i Tobin Properties

Fastighetsbolaget Klövern har förvärvat ytterligare 1.423.260 aktier i bostadsutvecklaren Tobin Properties för 14,2 miljoner kronor..

DI - 10 minuter sedan

Net Gaming minskar resultatet i fjärde kvartalet

Net Gaming, som handlas på First North, redovisar ett rörelseresultat (ebitda) för det fjärde kvartalet på 33,9 miljoner kronor, vilket kan jämföras med 30 miljoner kronor under motsvarande period året före. .

DI - 30 minuter sedan

Skatteverkets nota till SCA efter jakterna

Förundersökningen om de misstänkta mutorna i skogsbolaget SCA lades ner 2017. Men nu kommer Skatteverkets nota för oredovisade förmåner och felaktiga avdrag i samband med de omtalade jakterna. .

DI - 30 minuter sedan

Sensys Gatso vänder till vinst i fjärde kvartalet

Sensys Gatso Group, som utvecklar system för trafiksäkerhet och trafikinformatik, redovisar ett resultat efter skatt på 7,8 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2018. Det kan jämföras med motsvarande kvartal året innan då bolaget rapporterade en förlust 12,6 miljoner..

DI - 15 minuter sedan

Bankjätten varnar för fortsatt press på Swedbank-aktien

Swedbanks telefonkonferens sent på onsdagseftermiddagen gav upphov till fler frågor än svar och det är svårt att se framför sig en kursåterhämtning..

DI - 30 minuter sedan

Rymdbolagets vd lämnar – behövs nytt ledarskap enligt ordförande

Alfonso Barreiro lämnar vd-posten i rymdbolaget ÅAC. Finanschefen Mats Thideman har utsetts till tillförordnad vd. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 30 minuter sedan

Följ torsdagens börsöppning

Börsmorgon ger dig nyheter, analyser och aktietips varje vardag klockan 08.45..

DI - 45 minuter sedan

Raketechs organiska tillväxt uppgick till 50 procent

First North-bolaget Raketech, verksamt inom affiliate-tjänster inom sportspelsmarknaden, hade en intäktstillväxt på 66 procent under fjärde kvartalet 2018 till 7,6 miljoner euro (4,6). Den organiska tillväxten uppgick till 50,2 procent (6,1)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.