VA > Ekonomi

Thursday, 21 February, 08:27

VA - 11 feb 19 kl. 15:00

Glossybox-vd:n blev sönderstressad av framgångarna – nu lanserar hon egen skönhetslåda som lockar blytunga investerareEfter osannolik framgång med sminklådan Glossybox blev vd:n Victoria Senkpiel så stressad av processen när ägarna ville sälja bolaget att hon utifrån erfarenheten har dragit igång en skönhetslåda 2.0. Med blytunga investerare är målet att vända upp och ned på skönhetsbranschen genom budskapet att skönhet börjar med att må bra inombords. .
Läs mer på VA
Läs mer om:
Glossybox, Victoria Senkpiel

Dela artikeln

97 delningar på Facebook.

Fler nyheter från VA

VA - 15 timmar sedan

Swedbanks vd: Väldigt svårt att kommentera då vi inte sett allt material

Vid en telefonkonferens på onsdagen kommenterade Swedbanks vd  Birgitte Bonnesen uppgifterna om penningtvätt som Uppdrag granskning presenterat. .

VA - 16 timmar sedan

Nominera till E-Prize 2019 – Sveriges största energipris

Nu är det dags att nominera till 2019 års upplaga av E-Prize! Utvecklar ni Sveriges mest innovativa energilösningar - inom förnybart, energieffektivisering eller hållbara transporter? .

VA - 16 timmar sedan

Experttrojka: Nu kulminerar vår digitala olycka och ångest – det kan bara bli bättre

Vårt digitala liv måste inte göra oss mer olyckliga och mindre hälsosamma. Det hävdar en trojka experter som menar att det digitala livet kan ha nått samma ohälsosamma peak som rökning för gjorde för 55 år sedan och att positiva signaler nu pekar på en mer sund inställning till det digitala. .

VA - 17 timmar sedan

Vice riksbankschefen beklagar kronraset: ”Inte en välkommen utveckling”

Vice Riksbankschefen om tisdagens inflationsbesvikelse som triggade ras för kronan: "Det är ju inte en välkommen utveckling". .

VA - 17 timmar sedan

Så påverkas B2B-företagen av Amazon Business

Vad betyder egentligen Amazon Business intåg i Sverige för de svenska B2B-företagen? Enligt Jonas Ogvall, Brand Manager Payments på Collector Bank, blir det allt viktigare för företag att hitta en balans mellan ett digitalt erbjudande, en unik köpupplevelse och varumärkesbyggande. .

VA - 18 timmar sedan

Swedbank faller tvåsiffrigt och tynger börsen

Stockholmsbörsen inledde onsdagen med svagt negativ indexutveckling och dansade sedan runt omkring nollstrecket under förmiddagen. Swedbank föll tungt. .

VA - 18 timmar sedan

Oljejätten BP: Förnybar energi växer snabbare än något bränsle gjort historiskt

Förnybar energi kommer att vara den största energikällan år 2040, spår det brittiska oljebolaget BP. .

VA - 20 timmar sedan

Så kan Elon Musk bli Pewdiepies vapen i kampen om Youtube-tronen

Tesla-grundaren kan ge svensken draghjälp i kampen mot indiska utmanaren. .

VA - 20 timmar sedan

Chefen för Ericssons konsumentlabb trendspanar kring 5G, AR, röst och "zero-touch consumption"

Heja Framtiden träffar Pernilla Jonsson, chef för Ericsson Consumer and Industry Lab som berättar om telekomjättens senaste trendrapport som bland annat spanar om  "zero-touch consumption" och hur tekniker som AR/VR och AI samspelar. .

VA - 21 timmar sedan

Modulbyggaren Prime Livings aktie faller tvåsiffrigt efter storförlust

Studentbostadsbyggaren Prime Living redovisar ett rörelseresultat om -407 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2018 (22), framgår av bokslutet för 2018. Vid 10.45-tiden var aktien drygt 10 procent.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.