DN > Inrikes

Thursday, 21 February, 09:16

DN - 11 feb 19 kl. 15:05

Läste inte 1.000 mejl – nu ska JO granska myndighetenI januari avslöjade DN att Pensionsmyndigheten i över nio år fick mejl till en e-postlåda utan att någon läste dem. Nu inleder Justitieombudsmannen en granskning av myndighetens agerande..
Läs mer på DN
Läs mer om:
JO, DN, Pensionsmyndigheten, Justitieombudsmannen

Dela artikeln

15 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lästeinte , 1.000, mejlnu ska JO , granska, myndigheten
Expressen - 22 aug 13 kl. 01:01

NSA läste 56 000 mejl ? av misstag

Amerikanska säkerhetstjänsten NSA har försäkrat sina medborgare att övervakningsprogrammet är till för att stoppa terrorism. Men här är 56 000 mejl från amerikanska medborgare som samlats in helt utan anledning. NSA går själva ut och berättar om missen och kallar det ett "tekniskt fel.

YLE - 12 jan 17 kl. 06:40

Vandapolisen löste 10 000 färre brott i fjol än några år tidigare – nio av tio stölder olösta

Polisen i Vanda löser allt färre brott och andelen är mindre än i Esbo och Helsingfors. Det här visar statistik från Polisyrkeshögskolan som Yle Huvudstadsregionen har tagit del av. Stölder och skadegörelse har polisen i huvudstadsregionen svårast att lösa, vilket posten nu har fått erfara.

Skånskan - 11 okt 18 kl. 20:35

Stängt på E6 – nu måste 55 000 förare hitta nya vägar

SKÅNE Nu har E6 stängts före och efter trafikplats Alnarp. Förarna till 55 000 fordon per dygn måste välja en annan väg eller stanna hemma.
- Om tio procent tar tåget eller avstår från sina resa, så kommer trafiken att flyta på bra, säger Kristofer Söderberg, biträdande projektledare för Lund-Arlöv fyra spår på Trafikverket.

DN - 17 okt 12 kl. 09:41

Därför måste 2.000 bort från TeliaSonera

Tillväxten bromsar in för telekomjätten TeliaSonera. Därför måste bolaget ställa om verksamheten och spara två miljarder på två år. Av bolagets 29.

Corren - 13 sep 17 kl. 17:00

25 000 bilister måste välja ny väg

Kallerstadsleden är avstängd efter den stora avloppsläckan och nu måste 25 000 bilister välja en annan väg..

DI - 08 feb 19 kl. 16:00

Fondbolaget kastas ut - 115.000 sparare måste flytta

Pensionsmyndighetens tuffare regler för premiepensionsfonder slår nu igenom. Monyx Fonder kastas ut från statens fondtorg eftersom de inte klarar av de nya och tuffare kraven. Därmed måste 115.

Barometern - 24 sep 17 kl. 19:12

Fartyget måste tömmas på diesel – oklart när bärgning kan ske

Det är fortfarande oklart när lastfartyget som gick på grund utanför Oskarshamn kan bärgas. Först måste 28 000 liter diesel i en hotad tank avlägsnas. En pråm med en tankbil är på väg till platsen för att delta i arbetet..

Skånskan - 17 dec 15 kl. 07:11

13 000 skolplatser saknas till nyanlända elever

Malmö Flyktingströmmen till Malmö har gjort att skolan nu står inför nya utmaningar. Fram till år 2019 måste 13 000 nya skolplatser komma till. Prognosen visar att den prognos som gjordes förra året över hur många elever som skulle beredas plats i skolan 2016-2019 kommer att dubblas.

Nyheter 24 - 11 sep 13 kl. 14:18

"Jag fick det i ett mejl ? att jag var en skam för Sverige"Turnédatum

STOCKHOLM. Soran Ismail och Magnus Betnér är utan tvivel två av Sveriges mest framgångsrika komiker och snart ger de sig också ut på en gemensam turné, döpt till "En skam för Sverige". Men vem är det egentligen som är skammen??

YLE - 26 apr 16 kl. 08:22

Omöjligt för kommuner att granska mammografin

Flera svenskspråkiga kommuner har anlitat det prickade mammografibolaget Suomen Radiologiakeskus, bland annat Lovisa, Borgå och Sjundeå. Kommunerna vet inte hur de ska kunna granska servicekvaliteten, trots att det är deras skyldighet. Mammografiföretaget har fått anmärkning av tillsynsmyndigheten Valvira för att det begått fel i mammografiundersökningarna.

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Nygamla brevlådor öppnas för deklaration

2017 beslutade Skatteverket att ta bort sina fysiska brevlådor. Men informationen verkade inte nå alla, vilket ledde till stor frustration hos många som ville lämna in sin pappersdeklaration på Skatteverkets kontor efter stängning. På flera kontor i Sverige försökte människor trycka in sina papper genom dörrspringor och liknande..

DN - 1 timme sedan

Landeskog uppe i 400 poäng

Carl Söderberg inledde målskyttet, och Gabriel Landeskog noterade säsongens 31:a fullträff när Colorado fick hela sju spelare i målprotokollet i segern mot Winnipeg..

DN - 1 timme sedan

Sterling sen hjälte för Manchester City

Videodomarsystemet hamnade i fokus i Tyskland och i Spanien. Men VAR stoppade varken Manchester City eller Atlético Madrid. Champions League-åttondelsfinalerna mot Schalke respektive Juventus slutade med segrar; 3–2 och 2–0..

DN - 3 timmar sedan

Två hittade ihjälskjutna i Bro

Efter larm om skottlossning i Bro, mellan Stockholm och Enköping, har polisen hittat två ihjälskjutna personer..

DN - 12 timmar sedan

Skurustjärna allvarligt knäskadad

Före detta Danmarksproffset Jennie Linnéll är en av de ledande spelarna i Skurus guldjagande lag. Nu missar hon resten av årets säsong på grund av en korsbandsskada..

DN - 14 timmar sedan

Ploggning – den ”stora” svenska träningstrenden som svenskarna knappt känner till

Massvis med vuxna och barn i Sverige springer glatt runt och plockar skräp –  ”ploggar” som det också kallas.  Det är en del av Sverigebilden som sprids på utländska sociala medier. I själva verket vet de flesta svenskar knappt vad det är för något.

DN - 17 timmar sedan

Kläbo ville prata skidor – inte kommentera Halfvarssons video

SEEFELD. Presskonferenser kan bli riktigt pinsamma och den med de norska sprintåkarna blev ett lågvattenmärke. Det berodde inte på åkarna utan på presskårens försök att få dem att kasta skit på Calle Halfvarsson.

DN - 18 timmar sedan

Förlust för AIK – men mycket bättre än året före

Det allsvenska mästarlaget AIK Fotboll gjorde en förlust före skatt på 4,2 miljoner kronor under det fjärde kvartalet 2018 jämfört med minus 13,6 miljoner kronor under samma period föregående år..

DN - 18 timmar sedan

De största svenska medaljhoppen på skid-VM

VM inleds med sprint där de svenska damerna dominerat i vinter. I samtliga damlopp finns blågula medaljaspiranter, även om en viss norska är storfavorit. På herrsidan är pallchanserna inte lika stora..

DN - 19 timmar sedan

Spelbolag annonserar mest på svartlistade sajter

Medlemsföretaget Sveriges annonsörer har uppdaterat sin ”svarta lista” med sajter som de anser att seriösa annonsörer bör undvika.  Enligt deras kartläggning är det främst spelbolag som annonserar på de illegala sajterna. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.