Sydsvenskan > Opinion

Sunday, 21 April, 03:04

Sydsvenskan - 11 feb 19 kl. 15:00

Läkare möttes av hot och spott – sydde sen ihop gärningsmannens blödande skalleLäkare får 5 000 kronor i skadestånd: ”Jag var beredd på att försvara mig.”.
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

1162 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Läkare, möttesav , hotoch , spott, sydde, sen, ihop, gärningsmannens blödande skalle
Nya Wermlands Tidningen - 03 jun 13 kl. 08:30

Hojåkare möttes under bibelhelg

I helgen var det bibelträff för hojåkare vid Hults sommarhem. Gudstjänster, bibelstudium, sång och musik varvades med mc-turer. ?

Skånskan - 11 okt 13 kl. 18:16

Läkare möttes positivt i Malmö


Bemötandet har varit positivt i Malmö för Läkare utan gränsers utställning om en flyktingläger i Sydsudan..

Trelleborgs Allehanda - 03 jan 18 kl. 05:00

Sysav vill registrera sina besökare

Registrering av besökare ska minska hot och stölder på Sysavs återvinningsanläggningar i Skåne. ”Tvingas man registrera sig så bråkar man inte lika mycket” säger Lars Carrick, chef för anläggningarna..

Hela Gotland - 24 feb 19 kl. 05:00

Hotfull krogbesökare greps

En överförfriskad krogbesökare greps efter hot mot vakter..

YA - 09 jun 16 kl. 16:31

Tjuvåkare möttes av polis i Svarte

Skånskan - 20 mar 17 kl. 16:13

Försökte utpressa läkare på 150 000

Malmö En 68-åring Malmöbo menade att hans läkare felbehandlat honom så han pensionerats för tidigt. Han skickade hot och kränkande sms till läkaren och hans make. Nu döms mannen för utpressningsförsök.

Skånskan - 21 mar 17 kl. 05:00

Försökte utpressa läkare på 150 000

Malmö En 68-åring Malmöbo menade att hans läkare felbehandlat honom så han pensionerats för tidigt. Han skickade hot och kränkande sms till läkaren och hans make. Nu döms mannen för utpressningsförsök.

YLE - 28 jul 13 kl. 05:44

SuSu: Var femte läkare har hotats

Var femte läkare har blivit utsatt för hot eller våld, skriver söndagsbilagan Sunnuntaisuomalainen. Enligt tidningen är det främst missbrukare som går till attack mot läkare. Uppskattningen baserar sig på en åtta år gammal gallup, men enligt Läkarförbundets vice verksamhetsledare Risto Ihalainen har hot och våld mot läkare blivit vanligare de senaste åren.

SmålandsPosten - 15 okt 13 kl. 07:15

Fler läkare för en välfungerande vård


Forskning visar att länder/områden med en väl utbyggd primärvård förbättrar folkhälsan, minskar hälsoskillnader i samhället och är uppskattad av befolkningen. Tyvärr har landstingen i Sverige inte prioriterat primärvården eller distriktsläkarbemanning, och inte heller kompenserat primärvården för de nya uppgifterna som tillförts och som vi behöver kunna genomföra väl. Som distriktsläkare ser vi luckor i vården men samtidigt tydliga möjligheter att kunna förbättra.

Expressen - 23 jul 13 kl. 09:04

Ditt spott kan avslöja om du har cancer

Malmö. Spotta i en påse, lägg den i ett kuvert och posta. Så enkelt kan din läkare upptäcka cancer, diabetes och hjärtsjukdomar.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Bilbrand på Gullvik

På påskafton började en bil brinna på Gullviksgatan..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Georgier vill odla vindruvor på Mars

Går det att odla vindruvor på Mars? Forskare från Georgien vill bli de första att lyckas – och anser att de har goda möjligheter att göra det. – Georgier var de första vinproducenterna i världen och nu hoppas vi bli pionjärer med vindruvsodling på Mars,.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Dödssiffra stiger efter kongolesisk båtolycka

Ytterligare 27 döda kroppar har återfunnits efter en båtolycka i östra Kongo-Kinshasa tidigare i veckan, meddelar landets ställföreträdande inrikesminister Basile Olongo. Det innebär att antalet bekräftade dödsfall stigit till 40. Det var i måndags som.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Vetenskapsleklandet behöver två miljoner för att överleva

Cool Minds i Malmö blir nu ideell förening efter konkursen förra veckan..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Halla-aho tar inte avstånd från blogginlägg

Sannfinländarnas ledare Jussi Halla-aho backar inte från tidigare uttalanden på sin blogg, där han bland annat ventilerat främlingsfientliga åsikter. När Finland ska få en ny regering på plats väljer Halla-aho att ge den kontroversiella bloggen nytt liv.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Förrymd mördare har gripits

Den morddömde man i 45-årsåldern som avvek under en permission från rättspsykiatrin i Sala i torsdags har gripits, uppger Sala Allehanda. Verksamhetschefen vid rättspsykiatrin i Sala, Bengt Jarl, fick beskedet under lördagsförmiddagen. Omhändertagandet.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Europas stater får inte falla till föga för lättköpta vedergällningslösningar

Jörgen Hansson blickar tillbaka till andra världskriget och jämför med dagens Mellanöstern..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Malmös hemliga skattgömma fylls ständigt på

Föremål till tusen museer ligger lagrade på en hemlig plats. Följ med på en tur bland skatterna..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Nadal förlorade i Monte Carlo

Det blir ingen tolfte titel i år i Monte Carlo för tennisens gruskung Rafael Nadal. Italienaren Fabio Fognini vann över spanjoren i semifinalen med 6–4, 6–2. Inför mötet med Fognini hade världstvåan vunnit 25 set i följd i Monte Carlo.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Person funnen död i vattnet i Stockholm

En person har hittats död i vattnet vid Skanstull i Stockholm. Enligt polisen låg kroppen nära strandlinjen när den upptäcktes. – Det framgår inte vem som larmat, men polispatruller på plats talade om att det var många personer ute och flanerade i det v.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.