DI > Ekonomi

Thursday, 21 February, 09:33

DI - 11 feb 19 kl. 14:29

Studie: Tyskland drabbas värst vid avtalslös brexitTyskland riskerar att förlora över 100.000 exportrelaterade arbetstillfällen vid en avtalslös brexit, enligt en studie från IWH-institutet i tyska Halle. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
IWH, Halle

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Studie, Tyskland, drabbas, värstvid , avtalslös, brexit
Hela Gotland - 02 jul 13 kl. 14:49

"Gotland drabbas först"

Med för juli ovanligt höga vattentemperaturer kommer algerna tidigt.- Gotland drabbas först av den ovanligt tidiga algblomningen, säger Sonja Rådberg, marinbiolog..

Expressen - 22 jul 14 kl. 13:12

Algblomning på Öland – barn drabbas värst

Vid norra Öland och öster om Gotland finns just nu ytsamlingar av cyanobakterierna. Barn och djur riskerar att drabbas värst och beroende på vindarna kan de blågröna algerna sprida sig. – När vädret är så högtrycksbetonat som det är nu så är det vanligt att det samlas, säger Anna Carnelius, miljöskyddsinspektör på Kalmar kommun, till Östran..

NSD - 14 nov 14 kl. 06:00

Chefekonomen: De unga drabbas värst

De unga hushållen kommer att drabbas värst om Finansinspektionens amorteringsförslag går igenom..

E24 - 23 aug 16 kl. 17:00

Resenärerna drabbas värst: "Fick övernatta på centralen"

När tågen inte går i tid är det de enskilda resenärerna som drabbas värst. SvD frågade några väntande tågresenärer på Stockholms centralstation hur de ser på förseningarna, och utsikterna att komma fram i tid idag..

ÖstersundsPosten - 27 mar 17 kl. 06:00

Ambulanssjuksköterskan: "Det är ambulansbrist i länet och det är patienterna som drabbas värst"

Ytorna i länet är stora att täcka och responstiden för ambulansen är sämst i Sverige.
Dessutom ökar antalet larm ständigt.
– Det är ambulansbrist i länet och det är patienterna som drabbas värst.

BT - 22 dec 17 kl. 06:06

Så slår sparkraven mot Boråselever – utsatta kan drabbas värst

1500 elever i Borås riskerar att inte få modersmålsundervisningen de har rätt till. 400 barn hotas av att bli av med studiehandledning. De mest utsatta barnen kan drabbas värst..

GöteborgsPosten - 23 jun 18 kl. 22:09

"Tyskland är Tyskland – nu förstår jag vad som menas"

Tyskland är Tyskland, var det någon som sade och vi förstod såklart vad som menades, men fullt ut gick det inte upp för oss förrän på tilläggstid denna dystra, men vackra fotbollskväll i Sotji, när Tyskland gjorde 2-1 mot Sverige i det absoluta slutskedet – och räddade sitt eget skinn..

UNT - 25 jul 13 kl. 09:05

24 UNT: Spannmål i Mälardalen drabbas värst av torkan

Årets väder har varit ogynnsamt för skörden runt om i Sverige. Värst är läget i delar av Mälardalen där skörden beräknas bli betydligt lägre än i fjol..

DalaDemokraten - 30 jul 14 kl. 06:58

Här är dalaorterna som skulle drabbas värst vid en översvämning

Sverige har råkat ut för stora skyfall de senaste dagarna, som i för stor mängd kan slå ut infrastruktur och telekommunikationer. I Sverige finns 18 orter som löper störst risk för översvämningar med förödande och kostsamma konsekvenser, enligt en rapport från Myndigheten för säkerhet och beredskap, MSB. Översvämningarna skulle då orsakas av det naturliga vattenflödet och inte av dammbrott eller isdämningar.

Expressen - 13 aug 14 kl. 07:38

Barnen drabbas värst när miljoner flyr i Irak

DOHUK. Den lilla flickan är en dag gammal och ligger på sjukhuset i Dohuk. Vid sidan ligger hennes utslagna mamma som tillbringade 10 dagar på Sinjarberget.

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Harris ökar till 5 procent av kapitalet i H&M igen

Den amerikanska kapitalförvaltaren Harris Associates ökar till ganska exakt 5 procent av kapitalet i modejätten H&M. Det framgår av ett flaggningsmeddelande. .

DI - 2 minuter sedan

Tysklands inköpschefsindex överraskar positivt

Tysklands kombinerade inköpschefsindex landade på 52,7 i februari, något högre än prognosen 52 enligt en sammanställning från Reuters..

DI - 5 minuter sedan

Amerikansk hedgefond minskar i Moberg Pharma

Den amerikanska hedgefonden Armistice Capital har minskat sitt innehav i Moberg Pharma till knappt 1,8 miljoner aktier, motsvarande 9,9 procent av rösterna..

DI - 5 minuter sedan

Minskad förlust för Inhalation Sciences

Inhalation Sciences, som utvecklar avancerade laboratoriesystem, hade en nettoomsättning på 3,9 miljoner kronor under det fjärde kvartalet 2018 (2,9). Rörelseresultatet blev -1,4 miljoner kronor (-2,0)..

DI - 10 minuter sedan

Franska industrins sammanvägda inköpschefsindex steg mer än väntat

Den franska industrins sammanvägda inköpschefsindex (Composite PMI) steg till 49,9 i februari jämfört med 48,2 föregående månad..

DI - 45 minuter sedan

Swedbank fortsätter rasa – analytiker oroade

Swedbank fortsätter falla i torsdagens inledande handel. Analytikerkommentarer som Di tagit del av pekar bland annat på att volatiliteten i aktien lär fortsätta och att onsdagens telefonkonferens gav upphov till fler frågor än svar. .

DI - 15 minuter sedan

Maersks resultat något bättre än väntat – sänker utdelningen

Det danska konglomeratet Maersk redovisar ett ebitda-resultat på 1.116 miljoner dollar för det fjärde kvartalet 2018.  .

DI - 15 minuter sedan

Förläggare: Starbreezespel försenat – inte inställt

Den planerade Play Station-versionen av gamingbolaget Starbreeze spel OVERKILL's The Walking Dead (OTWD) har inte ställts in, den är bara försenad. .

DI - 15 minuter sedan

Nordeas finanschef köper aktier i banken för 1,7 miljoner

Nordeas finansdirektör Christopher Rees har köpt 20.000 aktier i banken för drygt 1,7 miljoner kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister..

DI - 30 minuter sedan

Stockholmsbörsen väntas öppna på plus med flera bokslut i fokus

Stockholmsbörsen väntas öppna något upp på torsdagen efter att ha stigit under åtta handelsdagar i rad. En lång rad små och mellanstora företag har presenterat bokslutsrapporter under morgonen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.