DI > Ekonomi

Wednesday, 20 February, 14:53

Liknande nyheter

Taggar: Active, Biotechs, cancerpartneri , samarbetemed , Astra, Zeneca
Sydsvenskan - 29 dec 14 kl. 16:01

Active Biotechs emission övertecknad

Bioteknikbolaget Active Biotechs senaste nyemission övertecknades med 24 procent. .

DI - 16 apr 15 kl. 09:08

Active Biotechs faller handlöst efter forskningsbaksbakslag

Active Biotechs aktie rasar med närmare 70 procent i den inledande torsdagshandeln efter forskningsbakslaget kring bolagets flaggskeppsprodukt, tasquinimod, mot prostatacancer..

Affärsvärlden - 08 maj 17 kl. 09:35

Active Biotechs Concerto-mål har inte uppnåtts

Active Biotechs och den israeliska partnern Teva Pharmaceutical Industries primära kliniska mål i fas 3-studien Concerto, avseende i relapserande remitterande multipel skleros (RRMS), inte har uppfyllts..

DI - 10 feb 11 kl. 08:49

Active Biotechs förlust krymper

Bioteknikföretaget Active Biotech redovisar ett resultat efter skatt på -29,3 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2010 (-59,1)..

DI - 05 apr 11 kl. 08:50

Två nya till Active Biotechs styrelse

Active Biotech, forskningsbolag inom bioteknik, föreslår att Peter Hofvenstam och Peter Thelin blir nya styrelseledamöter. Tomas Nicolin och Peter Ström har avböjt omval..

DI - 26 apr 12 kl. 08:39

Active Biotechs tapp ökar

Bioteknikföretaget Active Biotech redovisar ett resultat efter skatt på -99 miljoner kronor för det första kvartalet 2012 (-69,3)..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Active Biotechs förlust minskar

Bioteknikföretaget Active Biotech redovisar en förlust före skatt på 52 miljoner kronor för tredje kvartalet 2012. Det kan jämföras med förlusten på 79 miljoner kronor motsvarande period 2011. Omsättningen uppgick till 39,8 miljoner kronor, jämfört med 2,6 miljoner kronor ett år tidigare..

BT - 09 nov 12 kl. 08:32

Active Biotechs förlust minskar

Bioteknikföretaget Active Biotech redovisar en förlust före skatt på 52 miljoner kronor för tredje kvartalet 2012. Det kan jämföras med förlusten på 79 miljoner kronor motsvarande period 2011.
Omsättningen uppgick till 39,8 miljoner kronor, jämfört med 2,6 miljoner kronor ett år tidigare.

Affärsvärlden - 10 dec 12 kl. 07:55

Active Biotechs får tillskott efter rekrytering

Active Biotech och Ipsen har slutfört patientrekryteringen till den kliniska fas 3-studien med tasquinimod, en ny substans för behandling av prostatacancer, efter protokollenlig rekrytering av över 1.200 patienter..

Affärsvärlden - 19 aug 13 kl. 10:41

Pareto höjer Active Biotechs riktkurs

Pareto Securities höjer riktkursen för bioteknikbolaget Active Biotech från 60 kronor till 71..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Elbilen är ingen given vinnare

Årets bil-juryn var snabb med att uppmärksamma elbilens fördelar när Nissan Leaf fick utmärkelsen så tidigt som 2011. Och med tanke på det stora intresset för elbilar kan man tro att det bara handlar om batteridrift i år. Så är det inte alls..

DI - 15 minuter sedan

EBM: För tidigt starta förundersökning mot Swedbank

Det är för tidigt för Ekobrottsmyndigheten att inleda någon förundersökning mot Swedbank med anledning av anklagelserna om penningtvätt.  Det uppger vice chefsåklagare Henric Fager för Di..

DI - 15 minuter sedan

Havsfrun ökar förlusten i fjärde kvartalet

Investmentbolaget Havsfrun redovisar ett resultat efter skatt på -11,3 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2018 (0,7). Resultatet per aktie uppgick till -0:94 kronor (0:06)..

DI - 5 minuter sedan

Gruvjätten missar målet – sämre vinst för kärnverksamheten

Det schweiziska gruv- och råvaruhandelsjätten Glencore gör sin sämsta tradingvinst på fem år i kölvattnet av korruptionsanklagelser och amerikanska ryssanktioner. Samtidigt meddelar Glencore, som länge varit stora inom kol, att bolaget ställer om mot hållbar energi..

DI - 15 minuter sedan

Ekonomistudion: Bankerna i fokus på börsen

Swedbank rasar, brexit är 37 dagar bort och Riksgälden har släppt en ny prognos. Här är Ekonomistudion med Jon Åsberg.

DI - 30 minuter sedan

Makrorådet: ”Jobbigt för Riksbanken”

Inflationen var i januari långt under Riksbankens prognos och på onsdagen visade en ny mätning att inflationsförväntningarna letar sig nedåt. Totalen blir jobbig att hantera, konstaterar Makrorådet..

DI - 30 minuter sedan

Peab bygger hotell i Sälen – ordervärde på 381 miljoner

Byggbolaget Peab har fått en order från Skistar att bygga ett hotell vid Hundfjället i Sälen. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 30 minuter sedan

Tre tekniker som ritar om samhällsplanen

I samband med teknikens utveckling står datacenterindustrin inför stora förändringar. Maria Sundvall, vd på Equinix Sverige, berättar om trenderna förändrar förutsättningarna för hela branschen..

DI - 30 minuter sedan

Hemliga hallar byggs i Sverige: ”Data har blivit den nya oljan ”

Den nordiska datacenterindustrin fortsätter att locka investeringar och Equinix är ett av bolagen som växlar upp i Sverige. Men sektorn har flera stora frågor att tampas med framöver.  ”Vi vill inte stå utan något att sälja”, säger Maria Sundvall, vd för Equinix Sverige.

DI - 30 minuter sedan

Teslas chefsjurist slutar efter två månader på jobbet – aktien backar i förhandeln

Tesla förlorar sin chefsjurist, som går tillbaka till sin tidigare arbetsgivare - en advokatbyrå - efter bara två månader hos elbilstillverkaren..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.