DI > Ekonomi

Wednesday, 20 February, 14:12

Liknande nyheter

Taggar: Teknisk, analys, Dubbla, köpsignaleri , hälsobolaget
DI - 04 okt 17 kl. 14:55

Teknisk analys: Dubbla köpsignaler i tre aktier

Optimismen håller i sig på Stockholmsbörsen inför rapportperioden. Tre aktier kombinerar nu köpsignaler från tekniska kursformationer med maximalt positiv insiderhandel, visar en teknisk analys från Investtech..

DI - 13 aug 18 kl. 15:18

Teknisk analys: Fyra aktier med dubbla köpsignaler

Genom att kombinera teknisk analys med studier av insynshandel kan du skapa en stark portfölj med begränsad risk, enligt Investtechs forskning. Här redovisas resultatet av en sådan totalanalys där fyra aktier visar dubbla köpsignaler..

SvD - 15 jul 16 kl. 10:50

Teknisk analys: Köpläge i Nokia och två andra aktier

Köpsignaler från rektangelformationer signalerar att optimismen hos investerare ökar och har historiskt givit en god avkastning enligt forskning från analysföretaget Investtech. Denna vecka har Investtech funnit tre köpvärda aktier som nyligen tilldelats köpsignaler från denna typ av kursformation..

E24 - 16 dec 16 kl. 10:41

Teknisk analys: Tre köpvärda aktier – Telia är en

Den senaste tidens positiva utveckling på Stockholmsbörsen har resulterat i att flera aktier utlöst köpsignaler från olika typer av kursformationer. Därför har analysföretaget Investtech denna vecka valt att titta på två aktier som utlöst köpsignaler från rektangelformationer och en där de tekniska indikatorerna pekar åt en kommande köpsignal. Enligt Investtechs forskning är signaler från rektangelformationer en god indikator på den kommande kursutvecklingen..

DI - 15 mar 17 kl. 15:09

Teknisk analys: Köpsignaler på två it-aktier - och en du ska sälja

It-bolagen har ofta höga värderingar, både i Sverige och internationellt. Analysfirman Investtech har hittat tydliga köpsignaler på två it-aktier som redan ligger på all time high – och en som du ska sälja..

DI - 04 feb 19 kl. 12:04

Teknisk analys: Triss i köplägen efter rapporterna

Stockholmsbörsen visar styrka på kort sikt men den långsiktiga bilden är mer dämpad enligt Investtechs tekniska analys. Tre aktier visar dock tydliga köpsignaler efter rapporterna – bland annat ett storbolag som rusade på sina delårssiffror.   .

DI - 22 feb 17 kl. 19:38

Teknisk analys: Två starka köprekommendationer

Börsrekord och fortsatta köpsignaler. Denna vecka går analysfirman Investtech i genom insiderhandeln och hittar tre köprekommendationer.  .

DI - 01 mar 17 kl. 15:38

Teknisk analys: Två köp- och en säljsignal

Styrkan i en aktieuppgång är viktigt för investerare att ha koll på. Analysfirman Investtech har hittat två aktier med starka köpsignaler. Och en småspararfavorit som det är hög tid att sälja.

DI - 21 jun 17 kl. 16:46

Teknisk analys: Storbolagen du ska sälja

I förra veckan gick analysfirman Investtech igenom OMXS30-bolagen med starkast köpsignaler. Denna vecka presenterar de aktierna med tydligast säljrekommendation..

SvD - 24 mar 17 kl. 13:30

Teknisk analys: Två företag ger köpsignaler

Denna vecka har analysföretaget Investtech sett på två industrivarubolag där trenden indikerar ökande optimism och fortsatt positiv utveckling. Företaget har även sett på ett informationsteknikbolag där det råder högt säljtryck trots en längre tids svag kursutveckling..

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Tipset till spararna: Spänn fast er – ”risken har ökat”

Börsen har lyft kraftigt under inledningen av året, och pessimismen har minskat. Men framöver ökar riskerna, enligt Johan Lundqvist, makroekonom på Skandia..

DI - just nu

Dometic-chef köper aktier i bolaget för 1,2 miljoner

Peter Kruk, som är chef för Dometics affärsområde Emea, har den 20 februari köpt 15.000 aktier i bolaget för totalt 1.150.

DI - 5 minuter sedan

Teckna Cleantechbolaget Ferroamps pågående emission inför notering

Teckningstiden pågår tom nu på fredag den 22 februari 2019. Prospekt och anmälningssedel kan laddas ned från www.ferroamp.

DI - 3 minuter sedan

Rusning till lågprisfonder – ”får hög riskspridning till lågt pris”

Rusningen mot billiga indexfonder fortsätter. När aktivt förvaltade fonder tappade sparkapital i fjol fick lågprisfonderna ta emot närmare 23 miljarder kronor..

DI - 15 minuter sedan

UBS får böta 3,7 miljarder euro för penningtvätt

En domare i Paris fäller det schweiziska finansbolaget UBS för att ha tvättat pengar åt kunder och dömer banken att betala 3,7 miljarder dollar i böter. Det rapporterar Bloomberg..

DI - 15 minuter sedan

Mikael Pérez ny vd på Light Air

Styrelsen för NGM-noterade Light Air, som utvecklar luftrenare, har utsett Mikael Pérez till ny vd. Han har de senaste månaderna verkat som bolagets tillförordnade vd utöver anställningen som bolagets försäljnings- och marknadschef. .

DI - 15 minuter sedan

Rekar: Carnegie sänker Paradox och Alligator till behåll

Carnegie har sänkt både Alligator och Paradox till behåll. Även Danske Bank sänker Paradox från tidigare köp till behåll..

DI - 30 minuter sedan

Miljardböter hotar Daimler efter dieselfusket

Efter den tyska biljätten Volkswagen, som har tvingats böta 19 miljarder kronor för dieselfusket, synar tysk åklagare nu konkurrenten Daimler. Personer i ledningen misstänks ”ha brustit i sin uppsynsplikt”..

DI - 45 minuter sedan

Mikael Pérez ny VD för LightAir

LightAirs styrelse har utsett Mikael Pérez till ny VD. Mikael Pérez har de senaste månaderna verkat som bolagets tillförordnade VD utöver anställningen som bolagets försäljnings- och marknadschef. Mikael Pérez har nu tillträtt som VD och ersätter Joakim Hansson..

DI - 45 minuter sedan

LKAB tittar på Helsingborg för ny jätteanläggning

Det statliga gruvbolaget LKAB satsar 45 miljoner på en pilotanläggning som ska omvandla gruvavfall till råmaterial till bygg-gips, konstgödsel och sällsynta jordartsmetaller. Lyckas pilotsatsningen vill bolaget bygga en storskalig anläggning, vilket uppskattas bli en investering i miljardklassen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.