Expressen > Nyheter

Wednesday, 20 February, 15:09

Expressen - 11 feb 19 kl. 13:19

Stopp i spåvagnstrafiken – bussar kan inte ersättaSpårvagnslinje 5 är delvis inställd. Detta efter ett kontaktledningsfel.– Bussar kan inte ersätta på sträckan. Vägen klarar inte av det, säger Tina Zarei vid Västtrafiks störningsjour..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Tina Zarei, Västtrafiks

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stoppi , spåvagnstrafiken, bussarkan inte , ersätta
Trelleborgs Allehanda - 02 dec 13 kl. 10:30

Kan en lastbilsfil ersätta en ringväg?

Foto: Hasse Holmberg
Nu breddas vägen förbi McDonalds nybygge med en ny körfil, säkerligen minst 500 meter, för att infart och utfart skall bli säkrare.
Det är mycket bra! 
Men vad som förvånar mig är att vi som använder västra infarten dagligen "tvingas" att trängas med alla lastbilar som skall till och från hamnen via Maglarpsrondellen.

Expressen - 30 dec 14 kl. 07:48

Totaltopp i tågtrafiken – bussar ska ersätta

JÖNKÖPING. Just nu är det stopp i tågtrafiken i Jönköpingslän och felet kan kvarstå under hela morgonen. – Det är många som är ute och rör på sig inför nyårsafton.

Sydsvenskan - 04 feb 14 kl. 05:30

Svårt ersätta nedlagda platser

Nerskärningarna inom sjukvården fortsätter och psykiatriavdelning 85 i Malmö lades ner den 1 februari. De risk- och konsekvensanalyser som fack och arbetsgivare gjort tillsammans visar det finns betydande risker för en försämrad arbetsmiljö för en redan hårt ansträngd personal. Och naturligtvis blir patienterna lidande när arton vårdplatser försvinner.

GöteborgsPosten - 16 apr 17 kl. 12:37

Blåvitts besked: Jamieson spelar inte - han kan ersätta

Scott Jamieson spelar inte mot AFC - en skada i baksida lår sätter stopp. Då kan Martin Smedberg-Dalence bli australierns ersättare. – Ingen position känns främmande för mig, säger yttermittfältaren..

GöteborgsPosten - 16 apr 17 kl. 13:05

Beskedet: Jamieson spelar inte - han kan ersätta

Scott Jamieson spelar inte mot AFC - en skada i baksida lår sätter stopp. Då kan Martin Smedberg-Dalence bli australierns ersättare. – Ingen position känns främmande för mig, säger yttermittfältaren..

DalaDemokraten - 11 maj 17 kl. 10:13

Tungt besked för Dalkurdstjärnan – han kan ersätta: "Ett väldigt hett alternativ"

Ett inhopp och en hel match.
Sedan tog det på nytt stopp för Dalkurds nyförvärv, Andrew Stadler, som blir borta en månad efter en ny lårskada.
Något som öppnar upp för Ahmed Awad i anfallet framöver.

Dalarnas tidningar - 11 maj 17 kl. 10:13

Tungt besked för Dalkurdstjärnan – han kan ersätta: "Ett väldigt hett alternativ"

Ett inhopp och en hel match.
Sedan tog det på nytt stopp för Dalkurds nyförvärv, Andrew Stadler, som blir borta en månad efter en ny lårskada.
Något som öppnar upp för Ahmed Awad i anfallet framöver.

Kristianstadsbladet - 07 aug 13 kl. 14:54

Stopp i tågtrafiken mellan Hässleholm och Malmö

Sedan klockan 12.50 är det stopp i tågtrafiken mellan Hässleholm och Malmö. Orsaken är att ortsnätet i Dammstorp, mellan Eslöv och Lund, är strömlöst vilket medför att signaler och växlar inte fungerar.

Kristianstadsbladet - 09 jun 14 kl. 20:26

Stopp i Pågatågstrafiken


Pågatåg 5 Hässleholm C - Helsingborg C är inställd mellan stationerna Åstorps station och Helsingborg C. All tågtrafik stoppas på Skånebanan mellan Åstorp och Helsingborg. Orsaken är en olycka mellan Mörarp och Bjuv.

YA - 17 sep 14 kl. 20:48

Stopp i tågtrafiken

Just nu är det stopp för all tågtrafik mellan Svedala och Rydsgård. Anledningen är en nerriven kontaktledning.
Bussar är beställda och kommer att ersätta sträcka resten av dygnet..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Man anhållen misstänkt för våldtäkt

På tisdagen greps en man som misstänkt för att ha våldtagit en kvinna i Malmö.Den misstänkta våldtäkten ska skett i en bostad under natten till tisdagen.– Det är en man som är född på 90-talet som anhållits, säger åklagare Caroline Carlqvist..

Expressen - 30 minuter sedan

Elevernas insjuknande fortfarande en gåta

De första analyssvaren på chokladpuddingen som misstänktes ha fått flera elever på en skola på Lidingö att insjukna har kommit. Sjukdomsfallen är fortfarande en gåta. .

Expressen - 45 minuter sedan

Leverantör sparkas efter läckan på 11717

Med Help, som tar emot patientsamtal via 11717 Vårdguiden, säger nu upp avtalet med underleverantören som svarat för teleoperatörstjänster.Bakgrunden är skandalen där miljontals inspelade samtal till 11717 legat öppna på nätet..

Expressen - 1 timme sedan

Prinsessan Leonore fyller 5 år – här är den nya bilden

Prinsessan Leonore fyller fem år.Här är kungahusets nya bild på hertiginnan av Gotland – prinsessan Madeleines och Chris O'Neills förstfödda.Det är också prinsessan som har tagit bilden på födelsedagsbarnet..

Expressen - 1 timme sedan

UD markerar mot Ungern – efter Strandhälls ordbråk

Ordbråket mellan Annika Strandhäll, S, och ungerska ministrar har eskalerat.På onsdagen kallade UD därför till sig Ungerns ambassadör – för att markera.– Vikten av att kunna föra en politisk diskussion utan att gå till personangrepp framfördes, säger UD:s presskommunikatör Anton Dahlquist..

Expressen - 1 timme sedan

Svenska barn fångna i IS sista fäste – UD kommer inte agera

IS-göteborgaren Michael Skråmo befinner sig i terrorsektens sista fäste i Syrien. Han vägrar överlämna sig – eller låta sina barn bli evakuerade.En anhörig vill ha hjälp av svenska myndigheter med att föra barnen i säkerhet.

Expressen - 1 timme sedan

IS-kvinnan Shamima söker nytt hemland: ”Orättvist”

Tonåringen Shamima ville återvända till Storbritannien efter att ha tröttnat på livet som IS-jihadist.Då blev hon av med sitt brittiska medborgarskap. Nu kan hon tänka sig att flytta till Holland i stället där hennes make har familj.

Expressen - 1 timme sedan

En person fast i bil efter trafikolycka

Två personbilar har kolliderat utanför Falkenberg, och en bil ligger i diket.En person uppges sitta fast.– Vi har påbörjat arbetet med att rädda den personen, säger Niklas Rosenberg, larm- och ledningsoperatör hos räddningstjänsten väst..

Expressen - 1 timme sedan

”Bonnesen får svårt att sitta kvar på Swedbank”

Efter SVT:s avslöjande om penningtvätt på Swedbank väcks allt mer kritiska röster mot vd:n Birgitte Bonnesen:
”Oavsett om Birgitte Bonnesen ljög när hon i höstas svor sig fri från penningtvätt eller om hon bara hade noll koll så får hon svårt att sitta kvar som vd för Swedbank”, skriver SvD Näringslivs Birgitta Forsberg i en kommentar. .

Expressen - 1 timme sedan

May förlorar flera ledamöter till ny grupp

Konservativa Tory-partiet i Storbritannien förlorar flera ledamöter till den nya oberoende gruppen i brittiska underhuset.Tre ledamöter lämnar nu Theresa Mays parti, rapporterar BBC..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.