Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 20 February, 14:09

Liknande nyheter

Taggar: Ingersoll-Rand, köper, Precision, Flow, Systemsför , 1,45, miljarder, dollar
DI - 11 feb 19 kl. 12:55

Ingersoll-Rand avser köpa Precision Flow för 13 miljarder

Atlas Copcos irländsk-amerikanska konkurrent Ingersoll-Rand avser köpa Precision Flow Systems (PFS) för 1,45 miljarder dollar, motsvarande drygt 13,4 miljarder kronor, skriver bolaget i ett pressmeddelande..

DI - 20 apr 12 kl. 13:03

Bättre än väntat från Ingersoll-Rand

Den amerikanska verkstadskoncernen Ingersoll-Rand, som bland annat konkurrerar med Atlas Copco, redovisar ett justerat resultat per aktie på 0,31 dollar för det första kvartalet 2012 (0,35)..

DI - 23 apr 14 kl. 13:10

Ingersoll-Rand övertygar

Den amerikanska verkstadskoncernen Ingersoll-Rand, som bland annat konkurrerar med Atlas Copco, redovisar ett justerat resultat per aktie på 0,29 dollar för det första kvartalet 2014 ..

DI - 09 feb 16 kl. 12:59

Ingersoll-Rand snäppet över förväntan

Den amerikanska verkstadskoncernen Ingersoll-Rand, som bland annat konkurrerar med Atlas Copco, redovisar ett justerat resultat per aktie på 0,94 dollar för det fjärde kvartalet 2015 och gällande kvarvarande verksamhet..

DI - 27 jul 16 kl. 12:34

Ingersoll-Rand lever upp till kraven

Den amerikanska verkstadskoncernen Ingersoll-Rand, som bland annat konkurrerar med Atlas Copco, redovisar ett justerat resultat per aktie på 1:38 dollar för det andra kvartalet 2016 (1:20)..

DI - 01 feb 17 kl. 12:44

Svagare resultat än väntat för Ingersoll-Rand

Den amerikanska verkstadskoncernen Ingersoll-Rand, som bland annat konkurrerar med Atlas Copco, redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:84 dollar för det fjärde kvartalet 2016..

DI - 26 apr 17 kl. 12:34

Ingersoll-Rand prickar förväntningarna

Den amerikanska verkstadskoncernen Ingersoll-Rand, som bland annat konkurrerar med Atlas Copco, redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:57 dollar för det första kvartalet 2017..

Affärsvärlden - 26 apr 17 kl. 12:38

Ingersoll-Rand i linje med förväntningarna

Den amerikanska verkstadskoncernen Ingersoll-Rand, som bland annat konkurrerar med Atlas Copco, redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:57 dollar för det första kvartalet 2017..

DI - 26 jul 17 kl. 12:49

Bättre än väntat för Ingersoll-Rand

Den amerikanska verkstadskoncernen Ingersoll-Rand, som bland annat konkurrerar med Atlas Copco, redovisar ett justerat resultat per aktie på 1:49 dollar för det andra kvartalet 2017 (1:38)..

DI - 25 apr 18 kl. 12:43

Ingersoll-Rand överträffade förväntningarna

Den amerikanska verkstadskoncernen Ingersoll-Rand, som bland annat konkurrerar med Atlas Copco, redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:70 dollar för det första kvartalet 2018..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 5 minuter sedan

UBS döms för penningtvätt – får böta miljarder

En domare i Paris fäller det schweiziska finansbolaget UBS för att ha tvättat pengar åt kunder och dömer banken att betala 3,7 miljarder dollar i böter..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Nasdaq vidtar åtgärder i derivathandeln kring Swedbank

Nasdaq OMX Nordic Derivatives har beslutat att åberopa "ansträngande marknadsförutsättningar" för derivathandeln kring Swedbank efter det börsras som följt medierapporterna om penningtvättsinblandning..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Rymdteknikbolaget lyfter

Gomspaceaktien steg kraftigt i onsdagens inledande handel..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Swedbank: Är trygga i våra våra system för att förhindra penningtvätt

Swedbank kommenterar nu uppgifterna i SVT:s Uppdrag granskning om att minst 40 miljarder kronor slussats mellan misstänkta konton i Swedbank och Danske Bank i Baltikum..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Aktiespararnas vd om Swedbank: Vi tar upp saken vid bolagsstämman

Rapporterna om att Swedbank kan vara betydligt mer insyltade i penningtvättshärvan i Estland än vad banken och myndigheter har uppgett är en oroande indikation på bristande kontroll. Det säger Aktiespararnas vd Joacim Olsson till Bloomberg..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Bra för banken, men också bra för aktien?

KOMMENTAR Handelsbanken nya vd Carina Åkerström har fått tummen upp. Men är hon också bra för aktieägarna?.

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

KBW: Köprådet kvar för Swedbank

De nya rubrikerna om att Swedbanks baltiska verksamhet varit inblandat i penningtvättshärvan, som framför allt omfattat Danskes estländska verksamhet, är naturligtvis inget som hjälper aktien. Det skriver KBW i en snabbkommentar..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Swedbankuppgifter sänke på börsen

Stockholmsbörsen öppnade onsdagens handel med svagt negativ indexutveckling. Storbolagsindexet OMXS30 föll runt 0,1 procent efter 45 minuters handel..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

DNB Markets sänker riktkursen för Betsson

Betssons resultat för det fjärde kvartalet uppvisar styrka i den operationella driften av bolaget, men framtidsutsikterna grumlas av det holländska förslaget om en "cooling off"-period på två år i samband med licensansökan under den nyligen godkända spellagen. Det skriver DNB Markets i en analys..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

SVT: Swedbank kan ha använts för omfattande penningtvätt

Swedbank kan ha använts för omfattande systematisk penningtvätt under cirka ett decennium. Det rapporterar SVT. Det är programmet Uppdrag granskning som uppger att minst 40 miljarder kronor har slussats mellan misstänkta konton i Swedbank och Danske Bank i Baltikum..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.