DI > Ekonomi

Wednesday, 20 February, 15:08

Liknande nyheter

Taggar: Systemairfår , ordertill , kryssningsfartyg, värd52 miljoner
DI - 24 aug 16 kl. 08:09

Systemair tar miljonorder till två kryssningsfartyg

Systemairs dotterbolag i Nederländerna har fått en order från MAC Hamburg på ventilationsaggregat till ett värde på cirka 6 miljoner euro, motsvarande 56,8 miljoner kronor, till två nya kryssningsfartyg..

DI - 02 dec 11 kl. 11:17

Systemair tar sjukhusorder

Ventilationsbolaget Systemair har fått en order värd cirka 60 miljoner kronor från Skanska Healthcare, för universitetssjukhuset Nya Karolinska Solna..

DI - 21 maj 15 kl. 08:47

Systemair tar polsk miljonorder

Systemair får order på 3,4 miljoner euro för kylvärmepumpar till Polen..

Affärsvärlden - 26 feb 16 kl. 08:32

Systemair tar turkisk order

Ventilationsbolaget Systemair har fått en stororder på 550 luftbehandlingsaggregat till universitetssjukhuset i Ankara, Turkiet..

DI - 23 feb 17 kl. 08:02

Systemair tar Istanbul-order

Systemairs dotterbolag i Turkiet har fått en order till ett värde på ca 9,5 miljoner euro till Istanbuls nya flygplats. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 14 jun 17 kl. 09:09

Systemair tar order från Tyskland

Systemairs dotterbolag, Menerga, i Tyskland har fått en stor order till ett värde på cirka 15 miljoner euro till Linde. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 14 jun 17 kl. 09:13

Systemair får tysk order

Systemairs dotterbolag, Menerga, i Tyskland har fått en stor order till ett värde på cirka 15 miljoner euro till Linde..

SvD - 09 feb 11 kl. 11:22

ABB levererar till kryssningsfartyg

Kraft- och automationsföretaget ABB har fått en order värd drygt 50 miljoner dollar, cirka 320 miljoner kronor, på el- och framdrivningssystem till kryssningsfartyg..

Helsingborgs Dagblad - 12 mar 12 kl. 11:10

ABB får japansk order

Kraft- och automationskoncernen ABB har fått en order värd 60 miljoner dollar (cirka 410 miljoner kronor) för leverans av el- och framdrivningssystem till två kryssningsfartyg. Beställare är japanska Mitsubishi Heavy Industries, skriver ABB i ett pressmeddelande..

PrivataAffärer - 05 dec 18 kl. 13:09

Systemair: Bra drag i PA:s nya köpråd

Läs även: Bättre på alla punkter för Systemair Systemair är ett relativt okänt mid cap-företag med knappt 5 miljarder i börsvärde. Men bolaget har funnits sedan 1974 och med fläktar som bas har bolaget vuxit med en produktflora som täcker det mesta inom ventilation som till exempel luftkonditionering och värmeprodukter. Bolaget är globalt med verksamhet i inte mindre än 50 länder och med 5 500

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Båstadföretag inleder samarbete med resesökmotor

Handiscover är en bokningstjänst för personer med begränsad rörlighet. Nu inleder företaget ett samarbete med en av världens största sökmotorer för semesteruthyrning. .

DI - 15 minuter sedan

Vi moderater står på vanligt folks sida

SLUTREPLIK. Vi förstår att tankesmedjan Fores vd Mattias Goldmann och en del andra proffstyckare som bor i Stockholm inte förstår att människor i stora delar av Sverige saknar tunnelbana utan i stället är beroende av bilen, skriver åtta moderata riksdagsledamöter i en slutreplik..

DI - 15 minuter sedan

Amerikansk detaljhandel stiger på årsbasis

Den amerikanska detaljhandeln i jämförbara butiker steg 5,4 procent vecka 7, som avslutades den 16 februari, jämfört med motsvarande vecka ett år tidigare..

DI - 15 minuter sedan

Tethys Oil producerade 12.269 fat olja per dag i januari

Tethys Oils andel av produktionen på Block 3&4 onshore i Sultanatet Oman, före avräkning av statens andel, uppgick under januari 2019 till 380.340 fat olja, motsvarande en genomsnittlig dagsproduktion om 12.269 fat olja..

DI - 30 minuter sedan

Elbilen är ingen given vinnare

Årets bil-juryn var snabb med att uppmärksamma elbilens fördelar när Nissan Leaf fick utmärkelsen så tidigt som 2011. Och med tanke på det stora intresset för elbilar kan man tro att det bara handlar om batteridrift i år. Så är det inte alls..

DI - 30 minuter sedan

EBM: För tidigt starta förundersökning mot Swedbank

Det är för tidigt för Ekobrottsmyndigheten att inleda någon förundersökning mot Swedbank med anledning av anklagelserna om penningtvätt.  Det uppger vice chefsåklagare Henric Fager för Di..

DI - 30 minuter sedan

Havsfrun ökar förlusten i fjärde kvartalet

Investmentbolaget Havsfrun redovisar ett resultat efter skatt på -11,3 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2018 (0,7). Resultatet per aktie uppgick till -0:94 kronor (0:06)..

DI - 15 minuter sedan

Gruvjätten missar målet – sämre vinst för kärnverksamheten

Det schweiziska gruv- och råvaruhandelsjätten Glencore gör sin sämsta tradingvinst på fem år i kölvattnet av korruptionsanklagelser och amerikanska ryssanktioner. Samtidigt meddelar Glencore, som länge varit stora inom kol, att bolaget ställer om mot hållbar energi..

DI - 30 minuter sedan

Ekonomistudion: Bankerna i fokus på börsen

Swedbank rasar, brexit är 37 dagar bort och Riksgälden har släppt en ny prognos. Här är Ekonomistudion med Jon Åsberg.

DI - 45 minuter sedan

Makrorådet: ”Jobbigt för Riksbanken”

Inflationen var i januari långt under Riksbankens prognos och på onsdagen visade en ny mätning att inflationsförväntningarna letar sig nedåt. Totalen blir jobbig att hantera, konstaterar Makrorådet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.