DI > Ekonomi

Wednesday, 20 February, 14:49

Liknande nyheter

Taggar: Theresa, Maytillbaka till , parlamentet, tisdag
EU-Parlamentet - 20 apr 17 kl. 17:11

Press release - Antonio TAJANI - EP President with Theresa MAY - British Prime Minister

General : Antonio TAJANI - EP President - following meeting with Theresa MAY - British Prime Minister - meeting 20/04/2017

Source : © European Union, 2017 - EP.

Skånskan - 13 jul 16 kl. 07:13

Theresa May tar över som premiärminister

Redan i kväll kommer Theresa May ta över som Storbritanniens nästa premiärminister rapporterar BBC.I måndags stod det klart att bara Theresa May stod kvar som kandidat för att bli ledare för det konservativa partiet och Storbritanniens nya premiärminister. Nu tar hon över efter David Cameron då han håller sin sista ”frågor till premiärministern” i parlamentet i dag.

DN - 23 mar 17 kl. 11:40

Theresa May: Vi är inte rädda

Gårdagens attack var ett terrordåd i syfte att tysta demokratin, säger Storbritanniens premiärminister Theresa May i ett tal till parlamentet. – Vi är inte rädda, och vi kommer aldrig att vackla till följd av terrorismen, säger Theresa May till parlamentet..

Expressen - 09 okt 17 kl. 17:23

Theresa May håller tal för parlamentet

Storbritanniens premiärminister Theresa May håller på måndagskvällen tal inför det brittiska underhuset. Hon tog bland annat upp hur man kan bevisa att domedagsprofeterna har fel när det kommer till Brexit, skriver BBC. – EU och Storbritannien ska arbeta sida vid sida, sa Theresa May under sitt tal.

Helsingborgs Dagblad - 03 nov 16 kl. 12:03

Dåliga nyheter för Theresa May

Att det brittiska parlamentet dras in i processen kring EU-utträdet är ett stort nederlag för premiärminister Theresa May. – Regeringen hade hoppats på att den skulle kunna bibehålla sin kontroll över brexitprocessen, utan inblandning från parlamentet,.

Sydsvenskan - 03 nov 16 kl. 12:03

Dåliga nyheter för Theresa May

Att det brittiska parlamentet dras in i processen kring EU-utträdet är ett stort nederlag för premiärminister Theresa May. – Regeringen hade hoppats på att den skulle kunna bibehålla sin kontroll över brexitprocessen, utan inblandning från parlamentet,.

SR - 06 sep 17 kl. 12:30

En pressad Theresa May frågas ut i parlamentet

I dag var det dags för Storbritanniens pressade premiärminister Theresa May att frågas ut i parlamentet för första gången efter sommaren. Utfrågningen skedde samtidigt som brittiska medier dominerades av en läckt rapport om invandringen till Storbritannien..

SR - 15 nov 18 kl. 11:29

Just nu: Theresa May talar i parlamentet

Storbritanniens premiärminister Theresa May håller just nu tal i det brittiska parlamentet, efter att hennes regering i går kväll givit grönt ljus för det brexitavtal som förhandlarna tagit fram..

DN - 15 nov 18 kl. 11:23

Just nu: Theresa May talar i parlamentet

Storbritanniens regering har drabbats av flera avhopp under torsdagsförmiddagen efter att avtalet om Brexit blev klart i går, onsdag. Klockan 11.30 talar premiärminister Theresa May i parlamentet.

DI - 05 dec 18 kl. 12:07

Dåliga odds för Theresa May

På tisdagen startade det brittiska parlamentet sin maratondebatt om avtalet för att lämna EU. Spelarna tror dock inte att parlamentet röstar ja till brexitavtalet om en vecka, eller att Theresa May sitter kvar som premiärminister. Även tron på brexit minskar..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Elbilen är ingen given vinnare

Årets bil-juryn var snabb med att uppmärksamma elbilens fördelar när Nissan Leaf fick utmärkelsen så tidigt som 2011. Och med tanke på det stora intresset för elbilar kan man tro att det bara handlar om batteridrift i år. Så är det inte alls..

DI - 10 minuter sedan

EBM: För tidigt starta förundersökning mot Swedbank

Det är för tidigt för Ekobrottsmyndigheten att inleda någon förundersökning mot Swedbank med anledning av anklagelserna om penningtvätt.  Det uppger vice chefsåklagare Henric Fager för Di..

DI - 10 minuter sedan

Havsfrun ökar förlusten i fjärde kvartalet

Investmentbolaget Havsfrun redovisar ett resultat efter skatt på -11,3 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2018 (0,7). Resultatet per aktie uppgick till -0:94 kronor (0:06)..

DI - 4 minuter sedan

Gruvjätten missar målet – sämre vinst för kärnverksamheten

Det schweiziska gruv- och råvaruhandelsjätten Glencore gör sin sämsta tradingvinst på fem år i kölvattnet av korruptionsanklagelser och amerikanska ryssanktioner. Samtidigt meddelar Glencore, som länge varit stora inom kol, att bolaget ställer om mot hållbar energi..

DI - 15 minuter sedan

Ekonomistudion: Bankerna i fokus på börsen

Swedbank rasar, brexit är 37 dagar bort och Riksgälden har släppt en ny prognos. Här är Ekonomistudion med Jon Åsberg.

DI - 30 minuter sedan

Makrorådet: ”Jobbigt för Riksbanken”

Inflationen var i januari långt under Riksbankens prognos och på onsdagen visade en ny mätning att inflationsförväntningarna letar sig nedåt. Totalen blir jobbig att hantera, konstaterar Makrorådet..

DI - 15 minuter sedan

Peab bygger hotell i Sälen – ordervärde på 381 miljoner

Byggbolaget Peab har fått en order från Skistar att bygga ett hotell vid Hundfjället i Sälen. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 15 minuter sedan

Tre tekniker som ritar om samhällsplanen

I samband med teknikens utveckling står datacenterindustrin inför stora förändringar. Maria Sundvall, vd på Equinix Sverige, berättar om trenderna förändrar förutsättningarna för hela branschen..

DI - 15 minuter sedan

Hemliga hallar byggs i Sverige: ”Data har blivit den nya oljan ”

Den nordiska datacenterindustrin fortsätter att locka investeringar och Equinix är ett av bolagen som växlar upp i Sverige. Men sektorn har flera stora frågor att tampas med framöver.  ”Vi vill inte stå utan något att sälja”, säger Maria Sundvall, vd för Equinix Sverige.

DI - 15 minuter sedan

Teslas chefsjurist slutar efter två månader på jobbet – aktien backar i förhandeln

Tesla förlorar sin chefsjurist, som går tillbaka till sin tidigare arbetsgivare - en advokatbyrå - efter bara två månader hos elbilstillverkaren..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.