DN > Utrikes

Monday, 18 February, 00:44

DN - 11 feb 19 kl. 13:02

Fler anmälningar mot maskerad tafsare i UppsalaEtt femtontal kvinnor i Uppsala har på kort tid anmält sexuellt ofredande där polisen har skäl att tro att det rör sig om en gärningsman. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Uppsala

Dela artikeln

36 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fler, anmälningarmot , maskerad, tafsarei , Uppsala
BT - 28 apr 14 kl. 07:34

Allt fler anmälningar mot förfallna tomter

Borås stad får allt fler anmälningar om svartbyggen, bygglovsbrott och vanvårdade fastigheter. Se fler bilder i artikeln. Personalen sliter på övertid men hinner ändå inte med – vilket leder till irritation hos medborgare som har slagit larm om brister.

Kristianstadsbladet - 10 jul 18 kl. 06:00

Allt fler anmälningar om barn som far illa

Anmälningar som rör barn som riskerar fara illa ökar lavinartat. Hittills i år har nästan 1 000 fler anmälningar gjorts än samma tid ifjol. .

YLE - 15 aug 12 kl. 07:24

AL: Allt fler anmälningar om byggfel

Det blir allt vanligare med fel och brister i samband med byggen och renoveringar, skriver tidningen Aamulehti. Konsumentmyndigheterna tar varje år emot allt fler anmälningar om sådana. Mängden fall har fördubblats på tio år och det kan numera ta ett och ett halvt år för en klagande att få sitt ärende avgjort.

Polisen - 14 maj 13 kl. 14:55

Kampanj ska ge fler anmälningar om hedersvåld

Nu sätts åter fokus på hedersvåld i en kampanj för att få fler utsatta att vända sig till polisen. Kampanjen är landsomfattande och ska leda till att polisen får in fler anmälningar att hantera..

BT - 21 okt 14 kl. 11:08

Fler anmälningar mot åtalad för sexövergrepp

Den förskolepraktikant som åtalats för sexbrott mot barn misstänks nu för fler övergrepp. Utredningen mot den man som praktiserat på en förskola i Borås och som åtalats för bland annat sexuellt övergrepp mot barn och utnyttjande av barn för sexuell posering, växer, uppger Sveriges Radio Sjuhärad. Rättegången mot mannen avslutas nu på torsdag, brotten han i nuläget misstänks för ska ha begåtts under förra hösten och fram till i juli i år.

SR - 16 aug 16 kl. 03:00

Fler anmälningar om sexuella ofredanden väntas på festival

I dag drar festivalen We Are Sthlm igång. Förra årets festival blev startskottet för debatten om sexuella ofredanden och övergrepp på musikfestivaler. I år räknar festivalen med fler ännu fler anmälningar..

Dagens PS - 05 dec 17 kl. 08:45

Fler anmälningar om ekobrott – färre domar

Det här skriver Dagens Industri. 2016 anmäldes enligt tidningen 42.364 ekobrott, och antalet har ökat sedan 2014.

UNT - 28 jun 16 kl. 05:00

Allt fler anmälningar handlar om mobbning på nätet

Allt fler anmälningar till Barn- och elevombudet handlar om barn som mobbas på nätet..

P3 - 16 aug 16 kl. 06:21

Festivalen räknar med fler anmälningar om sexbrott i år

Förra årets upplaga av We Are Sthlm blev startskottet för debatten om sexuella övergrepp på musikfestivaler. I år tror arrangören att det kommer komma ännu fler anmälningar..

Sydsvenskan - 26 nov 17 kl. 07:00

Fler anmälningar om bedrägerier

Konsumentverket får in allt fler anmälningar om bedrägerier som gäller tjänster via nätet, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Flera företag försöker lura till sig kontokortsnummer genom att ta ett annats företags namn och logga, och locka med erbjudanden.

Kristianstadsbladet - 26 nov 17 kl. 07:00

Fler anmälningar om bedrägerier

Konsumentverket får in allt fler anmälningar om bedrägerier som gäller tjänster via nätet, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Flera företag försöker lura till sig kontokortsnummer genom att ta ett annats företags namn och logga, och locka med erbjudanden för olika tjänster och abonnemang.(TT).

Fler nyheter från DN

DN - 2 timmar sedan

Förare kritiska – får inte köra med dubbdäck

Fordon som används till skolskjuts och persontransporter får enligt de avtal som Stockholms stad upphandlat med entreprenörerna inte vara utrustade med dubbdäck av miljöskäl. Hassan är en av de chaufförer som är mycket kritiska till beslutet och menar att det är en säkerhetsrisk.  – Kollegor från flera olika bolag tycker att det är en katastrof..

DN - 2 timmar sedan

Svenskdoldisen målskytt mot Rangers

Marcus Pettersson är ingen av NHL:s mer framstående ishockeysvenskar. Men i Pittsburghs 6–5-seger hemma mot New York Rangers gjorde Skellefteåsonen ett av målen..

DN - 2 timmar sedan

Zebastian Modin femma på VM

I Kanada har VM i parasport inletts. Under söndagen gjorde längdskidåkaren Zebastian Modin entré tillsammans med nye guiden Emil Jönsson Haag, före detta skidåkare och OS-medaljör..

DN - 2 timmar sedan

De stridande i Jemen överens om tillbakadragande av trupper

Jemens saudistödda regering och de Iranstödda huthirebellerna har kommit överens om att dra tillbaka en del av sina truppstyrkor. Det uppger en FN-källa för nyhetsbyrån Reuters..

DN - 2 timmar sedan

Tvekan om att låta IS-medlemmar återvända

USA uppmanar europeiska länder att ta tillbaka IS-medlemmar som gripits i Syrien. Frankrike har öppnat för att ta emot sina medborgare och ställa dem inför rätta, men Storbritannien är motvilligt. Belgien har föreslagit en kollektiv europeisk lösning..

DN - 3 timmar sedan

Mördad kvinna tros ha hittats i systerns frys

Kroatisk polis tror att de har hittat kroppsdelar som tillhör en kvinna som försvann för 18 år sedan – i hennes systers frys..

DN - 3 timmar sedan

Misstänkt mord i Järna – en gripen

En person har hittats död i en lägenhet i Järna söder om Södertälje. En man född på 1940-talet har gripits misstänkt för mord..

DN - 4 timmar sedan

60 nyfödda dog på sjukhus i Kenya på två månader

Kenyas läkarsällskap har inlett en utredning sedan 60 nyfödda har dött under de senaste två månaderna på ett sjukhus i landet..

DN - 4 timmar sedan

Danska pappor sämst i Norden på att ta föräldraledigt

KÖPENHAMN. I syfte att få fler fäder att vara lediga med sina barn beslutade EU nyligen att öronmärka två månaders föräldraledighet till vardera förälder. I Danmark, där papporna är sämst i Norden på att ta föräldraledigt, väcker beslutet debatt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.