Skånskan > Opinion

Monday, 18 February, 17:20

Skånskan - 11 feb 19 kl. 13:00

Stopp på bron efter olyckaÖresundsbron Strax före klockan ett på måndagen kom larmet om en olycka på Öresundsbron.Polis och räddningstjänst larmades till Öresundsbron 12.55 på måndagen med anledning av en trafikolycka. Det rör sig om två personbilar som har krockat i riktning mot Danmark. En I nuläget finns inga uppgifter om personskador.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Strax, Öresundsbron, Danmark

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stopp, bronefter , olycka
YA - 12 feb 14 kl. 20:07

Stopp efter olycka

Det är stopp i tågtrafiken på sträckan mellan Tomelilla och Simrishamn.
Anledningen till stoppet är en olycka, en person har blivit påkörd..

YA - 29 sep 14 kl. 21:30

Stopp efter olycka

Strax efter klockan 21 fick SOS ett larm om en olycka på E65 mellan Rydsgård och Skurup.
Enligt polisen ska det röra sig om en personbil som kört in i mitträcket men enligt ett vittne på plats är det flera bilar som är inblandade i olyckan och det ska vara totalstopp från Ystad. Föraren i den ena bilen ska vara kvar i bilen men det är oklart om den är fastklämd.

Nerikes Allehanda - 02 okt 15 kl. 13:35

Stopp efter olycka på riksväg 50

En olycka inträffade vid 12.40-tiden på fredagen på riksväg 50. Enligt polisen var två bilar inblandade i olyckan, som skedde cirka 200 meter söder om den södra infarten till Askersund.

DI - 26 mar 17 kl. 12:37

Uber-stopp efter olycka med självkörande Volvo

IT- och taxiföretaget Uber avbryter tillfälligt sina försök med självkörande bilar på flera ställen i USA efter en olycka med en Volvo XC90 i Tempe i delstaten Arizona..

Jönköpingsnytt - 31 maj 17 kl. 16:06

Stopp efter olycka på E4:an - räkna med köer

En trafikolycka har inträffat på E4:an i södergående riktning i höjd med Solåsen. Det är två bilar som kolliderat. Och vägen har enligt Trafikverket stängts av i södergående fil mellan Just nu stopp på E4 mellan trafikplats Ljungarum (95) till trafikplats Ryhov (96).

SmålandsPosten - 21 aug 18 kl. 07:27

Rv 23: Stopp efter olycka norr om Växjö

En personbil och en lastbil har krockan på riksväg 23 i höjd med Toftasjögård, enligt larmet till SOS orsakade olyckan stopp i trafiken på väg mot Växjö..

Hela Gotland - 19 maj 11 kl. 04:00

Stopp efter olycka i Visby

Trafiken stängdes av en tid i östra Visby i går eftermiddag, sedan två bilar krockat längs Follingboväg.Ingen skadades allvarligt, men bilarna fick bärgas från platsen och alla inblandade kontrollerades av lasarettets personal..

SvD - 05 apr 12 kl. 08:59

Stopp efter olycka ? t-banetåg evakuerat

Polis och räddningstjänst på plats vid Karlaplan.

NT - 29 jan 13 kl. 15:06

Fortfarande stopp efter olycka

Varken pendeltåg eller fjärrtåg kan färdas mellan Mantorp och Linköping på tisdagseftermiddagen..

Sydsvenskan - 19 feb 13 kl. 16:26

Stopp efter olycka på E20

En personbil körde in i ett vägräcke på E20 vid trafikplats Persborg strax innan klockan 16 på tisdagen..

Aftonbladet - 04 feb 14 kl. 08:42

Stopp vid olycka utanför Järna

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Misshandel gav fyra månader

Södra Sandby En 29-årig man som vid tre tillfällen misshandlat sin tidigare flickvän i och i anslutning till hennes lägenhet i Södra Sandby har dömts till fyra månaders fängelse.Han ska även betala skadestånd på sammanlagt drygt 61 000 kronor.
Den första misshandeln skedde i bostaden den 4 april 2017 då 29-åringen bet kvinnan hårt i näsan, något han erkänt.

Skånskan - 30 minuter sedan

Tre konstnärer skissar på torgkonst

Eslöv Maria Miesenberger, Alicja Kwade och Liva Isakson Lundin – det är namnen på de tre konstnärer som fått i uppdrag att skissa på ett nytt konstverk till Stora torg.För ett år sedan blev det känt att Sparbanken Skånes ägare Sparbanksstiftelsen Finn donerat fem miljoner kronor till Eslövs kommun. Pengarna ska gå till ett nytt konstverk på Stora torg, som ska byggas om med start i höst.

Skånskan - 15 minuter sedan

Spelsugna nattugglor

STAFFANSTORP/HJÄRUP De bänkade sig redan vid lunchdags på måndagen, redo att sitta vid sina datorer och spela spel med och mot varandra natten lång in på nästa förmiddag.
Lan är utan tvivel ett av de mest populära inslagen på sportlovet.Det fixas och ordnas med kablar och datorer i Hjärupslundsskolans matsal där Ung i Staffanstorp har bjudit in till årets sportlovs-lan.

Skånskan - 2 timmar sedan

Ljussignaler förstördes

Sövde Någon gjort sig besväret att flytta de tunga ljusen som reglerar trafiken förbi reparationen av kyrkomuren cirka 200 meter, till parkeringen vid kyrkogården.
Här har förövarna brutit upp det ena teknikskåpet och förstört inkråmet – kablar och säkringar..

Skånskan - 2 timmar sedan

Lööf vänder blad

Centerpartiet gjorde sitt bästa val på trettio år. I partiets eftervalsanalys konstateras att det sannolikt gått ännu bättre om inte regeringsfrågan skapat osäkerhet. Analyser gör gällande att väljarförlusten i valrörelsens slutskede, i jämförelse med hur man legat i opinionen tidigare i valrörelsen, berodde på regeringsbildningsfrågan.

Skånskan - 2 timmar sedan

Kritiskt tänkande kring kostråd

Ingrid Larsson, näringsfysiolog vid Sahlgrenska universitetssjukhuset, varnar för diettips från lekmän. Hon använder påståenden om den ”antiinflammatoriska” dieten som exempel. Stora delar av det som kallas antiinflammatoriskt är bara en allmänt hälsosam och varierad diet, som att äta mycket frukt och grönsaker.

Skånskan - 2 timmar sedan

Ingrid Andersens nya städjobb

FN:s generalsekreterare António Guterres nominerar den danska ekonomen och miljöaktivisten Ingrid Andersen som ny chef för FN:s miljöprogram, UNEP. Hon efterträder norrmannen Erik Solheim, som fick avgå i november efter en skandal kring resekostnader, som var extra graverande på grund av hans ämbete. Den dåvarande klimatchefen brände med den nuvarande växelkursen runt 450 000 kronor på resor, mycket av det flyg, och tillbringade lite tid på plats på det Nairobibaserade kontoret.

Skånskan - 3 timmar sedan

Låst moped stals ur garage

SJÖBO Mopeden var låst – men inte garaget.
Någon gång under natten mellan fredag och lördag och fram till klockan 13 har någon passat på att försvunna med mopeden från garaget på Tjäderbacken i Sjöbo sommarby.
Mopeden är av märket PGO Big Max..

Skånskan - 4 timmar sedan

Stal cyklar – och öl och tårta

SJÖBO Hungriga och törstiga cykeltjuvar?
I varje fall försvann först två cyklar från ett garage på Fabriksgatan under natten mellan fredag och lördag. Garagedörren går inte att låsa och cyklarna stod dessuton olåsta.

Skånskan - 4 timmar sedan

”Flyktingar ska studera eller jobba”

ESLÖV Integrationen av nyanlända i Eslöv går bra, enligt en rapport kommunstyrelsens arbetsutskott fick av kommunens mångfaldsstrateg Annie Niubó i veckan.– Enligt bilden vi fick är vi igång på olika områden och det är positivt. Sedan vet man inte alltid vad det blir av det, men inriktningen från oss i den politiska majoriteten är tydlig: Att få igång människor – antingen i studier eller ut i arbetslivet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.