Skånskan > Opinion

Monday, 18 February, 17:08

Skånskan - 11 feb 19 kl. 12:47

17-åring nedslagen med järnrör och hammareVELLINGE Utrustade med järnrör, hammare och träpåk ska fyra unga män ha slagit ner en 17-årig Vellingebo på lördagskvällen.
Samtliga misstänkt sitter nu anhållna misstänkta för grov misshandel.– Det är helt ofattbart hur de här killarna kunnat begå en sådan här misshandel. Enligt polispatrullen på plats var han illa där an, killen kunde ju dött på plats.
Det säger Vellinges kommunpolis Jörgen Sjåstad som nu tillsammans med kollegorna tar sig an det synnerligen råa överfallet på en 17-åring från Vellinge i lördags kväll.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
VELLINGE Utrustade, Vellingebo, Vellinges, Jörgen Sjåstad, Vellinge, Malmö

Dela artikeln

52 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 17-åring, nedslagenmed , järnröroch , hammare
Expressen - 08 dec 15 kl. 21:54

37-åring misstänks för "häxjakt" – åtalas

MALMÖ. En vettskrämd 42-åring i Malmö ringde 112 och sa att en man som tänkte döda honom väntade utanför huset. När polisen kom dit grep de en 37-åring med skyltarna "HÄXJAKT" och "BEKÄMPA HÄXAN" på sin bil.

Skånskan - 12 feb 19 kl. 14:10

Misstänkta nekar till rå misshandel i Vellinge

VELLINGE De fyra unga män som i söndags anhölls misstänkta för att i Vellinge ha misshandlat en
17-åring med påkar och järnrör nekar till brott.
Nu överväger åklagare Kristina Amilon att begära dem häktade.– Att de misstänks för att ha använt tillhyggen bidrar till att jag anser att våldet är grövre, säger kammaråklagare Kristina Amilon.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Tre konstnärer skissar på torgkonst

Eslöv Maria Miesenberger, Alicja Kwade och Liva Isakson Lundin – det är namnen på de tre konstnärer som fått i uppdrag att skissa på ett nytt konstverk till Stora torg.För ett år sedan blev det känt att Sparbanken Skånes ägare Sparbanksstiftelsen Finn donerat fem miljoner kronor till Eslövs kommun. Pengarna ska gå till ett nytt konstverk på Stora torg, som ska byggas om med start i höst.

Skånskan - 15 minuter sedan

Spelsugna nattugglor

STAFFANSTORP/HJÄRUP De bänkade sig redan vid lunchdags på måndagen, redo att sitta vid sina datorer och spela spel med och mot varandra natten lång in på nästa förmiddag.
Lan är utan tvivel ett av de mest populära inslagen på sportlovet.Det fixas och ordnas med kablar och datorer i Hjärupslundsskolans matsal där Ung i Staffanstorp har bjudit in till årets sportlovs-lan.

Skånskan - 2 timmar sedan

Ljussignaler förstördes

Sövde Någon gjort sig besväret att flytta de tunga ljusen som reglerar trafiken förbi reparationen av kyrkomuren cirka 200 meter, till parkeringen vid kyrkogården.
Här har förövarna brutit upp det ena teknikskåpet och förstört inkråmet – kablar och säkringar..

Skånskan - 2 timmar sedan

Lööf vänder blad

Centerpartiet gjorde sitt bästa val på trettio år. I partiets eftervalsanalys konstateras att det sannolikt gått ännu bättre om inte regeringsfrågan skapat osäkerhet. Analyser gör gällande att väljarförlusten i valrörelsens slutskede, i jämförelse med hur man legat i opinionen tidigare i valrörelsen, berodde på regeringsbildningsfrågan.

Skånskan - 2 timmar sedan

Kritiskt tänkande kring kostråd

Ingrid Larsson, näringsfysiolog vid Sahlgrenska universitetssjukhuset, varnar för diettips från lekmän. Hon använder påståenden om den ”antiinflammatoriska” dieten som exempel. Stora delar av det som kallas antiinflammatoriskt är bara en allmänt hälsosam och varierad diet, som att äta mycket frukt och grönsaker.

Skånskan - 2 timmar sedan

Ingrid Andersens nya städjobb

FN:s generalsekreterare António Guterres nominerar den danska ekonomen och miljöaktivisten Ingrid Andersen som ny chef för FN:s miljöprogram, UNEP. Hon efterträder norrmannen Erik Solheim, som fick avgå i november efter en skandal kring resekostnader, som var extra graverande på grund av hans ämbete. Den dåvarande klimatchefen brände med den nuvarande växelkursen runt 450 000 kronor på resor, mycket av det flyg, och tillbringade lite tid på plats på det Nairobibaserade kontoret.

Skånskan - 3 timmar sedan

Låst moped stals ur garage

SJÖBO Mopeden var låst – men inte garaget.
Någon gång under natten mellan fredag och lördag och fram till klockan 13 har någon passat på att försvunna med mopeden från garaget på Tjäderbacken i Sjöbo sommarby.
Mopeden är av märket PGO Big Max..

Skånskan - 3 timmar sedan

Stal cyklar – och öl och tårta

SJÖBO Hungriga och törstiga cykeltjuvar?
I varje fall försvann först två cyklar från ett garage på Fabriksgatan under natten mellan fredag och lördag. Garagedörren går inte att låsa och cyklarna stod dessuton olåsta.

Skånskan - 4 timmar sedan

”Flyktingar ska studera eller jobba”

ESLÖV Integrationen av nyanlända i Eslöv går bra, enligt en rapport kommunstyrelsens arbetsutskott fick av kommunens mångfaldsstrateg Annie Niubó i veckan.– Enligt bilden vi fick är vi igång på olika områden och det är positivt. Sedan vet man inte alltid vad det blir av det, men inriktningen från oss i den politiska majoriteten är tydlig: Att få igång människor – antingen i studier eller ut i arbetslivet.

Skånskan - 4 timmar sedan

Fler koloniinbrott anmälda

SJÖBO I förra veckan anmälde en person ett inbrott på koloniområdet vid Forskaregatan. En gräsklippare och en verktygslåda försvann från stugan.
Nu har två kolonister anmält inbrott från samma område.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.