SVT > Inrikes

Monday, 18 February, 01:47

SVT - 11 feb 19 kl. 12:36

Vittne: Bröllopet var planerat med min dotterBröllop är inte ett kodord för terrorattentat utan syftar på en planerad vigsel mellan av de misstänkta männens söner och en kvinna i 20-årsåldern. Det sade kvinnans far som i dag vittnade i Stockholms tingsrätt. – Hon är med på beslutet, sade han..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Stockholms

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vittne, Bröllopetvar , planeratmed min , dotter
Barometern - 06 jun 14 kl. 09:50

Femårig dotter blev vittne till misshandel

Pappan misshandlade mamman inför ögonen på parets gemensamma dotter. Nu har pappan dömts till 50 timmar samhällstjänst. Det började med ett bråk om pengar men det hela urartade och till slut hade mannen tvingat ned sambon på golvet genom att ta ett grepp om henne axel.

Alingsås tidning - 03 jul 16 kl. 06:00

Utnyttjade sin dotter för att stjäla

Inne i en butik lade mannen och kvinnan ner varor i sin dotters väska. Flickan lämnade sedan butiken utan att betala. Mannen och kvinnan fälls nu för stöld.

Posh24 - 19 mar 12 kl. 08:56

Jessica Simpson firar sin dotter!

Igår eftermiddag började firandet av Jessica Simpsons dotter. Detta firade Jessica genom att umgås med sin familj och vänner i Los Angeles. Eventfixaren Mindy Weiss hade gjort i ordning en "baby shower.

Nyheter 24 - 29 aug 13 kl. 17:29

Pappa slog sexårig dotter ? döms till böter

HELSINGBORG. Den sexåriga flickan dröjde sig kvar för länge vid Ica Maxis leksaksavdelning. Då gick hennes pappa till attack och slog henne i ansiktet.

Sydsvenskan - 01 aug 18 kl. 17:16

Vittne till skjutning: ”Jag höll min dotter för ögonen så att hon inte skulle se”

Se filmen från skjutningen på Bennets väg. Mamma och dotter blev ögonvittnen..

Helsingborgs Dagblad - 25 aug 11 kl. 01:34

Pappa åtalas ? kastade dotter i sjön

Pappan blev arg på den sjuåriga dottern. Han körde ner till stranden och slängde från en trampolin i henne i det tiogradiga vattnet med kläderna på. En granne blev vittne och valde att polisanmäla.

NSD - 06 aug 12 kl. 14:45

Mor och dotter drabbade av blottare

Anna Enström blev vittne till en blottare när treåriga dottern badade på Lulviken. Polisen har en pågående utredning och spaning efter mannen, enligt länsvakthavande polisbefäl Hans Österlund. - Det är fruktansvärt kränkande, säger Anna Enström, om händelsen..

Kristianstadsbladet - 10 feb 14 kl. 17:59

Vittne till drönarattack försvunnen


Några dagar innan han skulle vittna inför EU-parlamentariker om en drönarattack som dödade hans son och bror, försvann pakistanske Kareem Khan från sitt hem. Nu anklagar Khans advokat Pakistans säkerhetstjänst för att ha kidnappat honom.Khan är den första pakistanier som stämt landets regering för inblandning i CIA:s dödliga drönarattacker i Pakistan.

BT - 10 feb 14 kl. 18:00

Vittne till drönarattack försvunnen

Några dagar innan han skulle vittna inför EU-parlamentariker om en drönarattack som dödade hans son och bror, försvann pakistanske Kareem Khan från sitt hem. Nu anklagar Khans advokat Pakistans säkerhetstjänst för att ha kidnappat honom. Khan är den första pakistanier som stämt landets regering för inblandning i CIA:s dödliga drönarattacker i Pakistan.

LV - 04 mar 14 kl. 09:09

Vittne: ”Han såg helt galen ut”

Under måndagen fortsatte rättegången om dubbelmordet i Ljungsbro. Bland annat vittnande en kvinna och hennes dotter som bodde i det hus där 34-årigen tog sig in om att han ”såg helt galen ut”..

Fler nyheter från SVT

SVT - 3 timmar sedan

Kristersson: UD måste lägga papprena på bordet

Sveriges ambassadör i Kina kallas hem och ska nu utredas av Säpo. Detta efter uppgifterna om om det hemliga möte om fängslade svenske förläggaren Gui Minhai,som hon ska ha ordnat. Moderaternas ledare Ulf Kristersson har under veckan kritiserat utrikesdepartementet i ärendet och kräver svar..

SVT - 2 timmar sedan

Här vägrar Sjöstedt svara om sin syn på EU-utträde: ”Inte det vi ska kampanja för”

Vänsterpartiet ska inte driva kravet på att Sverige ska lämna EU. Det står klart efter en omröstning på partiets valkonferens i dag. – Vi ser att det finns andra akuta frågor, säger partiledare Jonas Sjöstedt, i SVT:s Agenda..

SVT - 9 timmar sedan

UD: Inga planer på att byta ut Anders Kompass

Sveriges ambassadör i Guatemala, Anders Kompass, har kallats hem för konsultationer på grund av den oroande utvecklingen i landet, meddelar utrikesdepartementet. Det finns dock inga planer på att byta ut honom som ambassadör, trots Guatemalas påtryckningar..

SVT - 10 timmar sedan

En timme utan el – då kan mobilen sluta funka

Vi har aldrig varit mer beroende av våra mobiltelefoner – trots det har Post- och telestyrelsens skarpa krav på hur länge du ska kunna använda din mobil vid strömavbrott ännu inte börjat gälla. Och när de nya reglerna väl är på plats är kravet blott en timme för majoriteten av svenskarna..

SVT - 10 timmar sedan

Så sårbart är samhället vid strömavbrott

Mat, vatten, kommunikationer, betalningsförmåga, drivmedel. Det finns ingen hejd på hur du personligen drabbas av ett elavbrott. SVT:s reporter Jonas Ohlin guidar dig genom en strömlös verklighet – på under minuten..

SVT - 15 timmar sedan

Flera hot mot Sveriges elförsörjning – du kan räkna med nya strömavbrott

Ett strömlöst Sverige är ett trasigt Sverige – och vi vet att omfattande elavbrott kommer hända igen. I framtiden kan både klimatet och illvilliga aktörer utgöra ett hot. Samtidigt finns det stora skillnader mellan hur förberedda kommunerna är..

SVT - 16 timmar sedan

V ska inte driva EU-utträde i valet

Vänsterpartiet ska inte driva kravet att Sverige ska lämna EU i valet till EU-parlamentet. Det beslutades på partiets EU-valkonferens i Norrköping..

SVT - 17 timmar sedan

Ministern: Bra med besked om lokala tiggeriförbud

Regeringens mål om färre antal utsatta EU-medborgare har inte nåtts. Det trots en nationell samordnare i frågan och samarbetsavtal med Rumänien och Bulgarien..

SVT - 17 timmar sedan

Antal utsatta EU-medborgare har inte minskat

Antalet utsatta EU-medborgare, varav många tigger på gatorna, är lika många i dag som för tre år sedan, det visar nya siffror från den nationella samordnaren..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.