SVT > Inrikes

Friday, 26 April, 16:26

SVT - 11 feb 19 kl. 12:36

Vittne: Bröllopet var planerat med min dotterBröllop är inte ett kodord för terrorattentat utan syftar på en planerad vigsel mellan av de misstänkta männens söner och en kvinna i 20-årsåldern. Det sade kvinnans far som i dag vittnade i Stockholms tingsrätt. – Hon är med på beslutet, sade han..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Stockholms

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vittne, Bröllopetvar , planeratmed min , dotter
Skånskan - 23 timmar sedan

Högg ihjäl exfrun inför deras dotter

HÄSSLEHOLM Den 43-årige man som misstänks ha mördat sin hustru i början av februari åtalas nu i Hässleholms tingsrätt.”Min pappa har mördat min mamma. Min pappa har mördat min mamma”.

Barometern - 06 jun 14 kl. 09:50

Femårig dotter blev vittne till misshandel

Pappan misshandlade mamman inför ögonen på parets gemensamma dotter. Nu har pappan dömts till 50 timmar samhällstjänst. Det började med ett bråk om pengar men det hela urartade och till slut hade mannen tvingat ned sambon på golvet genom att ta ett grepp om henne axel.

Alingsås tidning - 03 jul 16 kl. 06:00

Utnyttjade sin dotter för att stjäla

Inne i en butik lade mannen och kvinnan ner varor i sin dotters väska. Flickan lämnade sedan butiken utan att betala. Mannen och kvinnan fälls nu för stöld.

Posh24 - 19 mar 12 kl. 08:56

Jessica Simpson firar sin dotter!

Igår eftermiddag började firandet av Jessica Simpsons dotter. Detta firade Jessica genom att umgås med sin familj och vänner i Los Angeles. Eventfixaren Mindy Weiss hade gjort i ordning en "baby shower.

Nyheter 24 - 29 aug 13 kl. 17:29

Pappa slog sexårig dotter ? döms till böter

HELSINGBORG. Den sexåriga flickan dröjde sig kvar för länge vid Ica Maxis leksaksavdelning. Då gick hennes pappa till attack och slog henne i ansiktet.

Sydsvenskan - 01 aug 18 kl. 17:16

Vittne till skjutning: ”Jag höll min dotter för ögonen så att hon inte skulle se”

Se filmen från skjutningen på Bennets väg. Mamma och dotter blev ögonvittnen..

Kristianstadsbladet - 10 feb 14 kl. 17:59

Vittne till drönarattack försvunnen


Några dagar innan han skulle vittna inför EU-parlamentariker om en drönarattack som dödade hans son och bror, försvann pakistanske Kareem Khan från sitt hem. Nu anklagar Khans advokat Pakistans säkerhetstjänst för att ha kidnappat honom.Khan är den första pakistanier som stämt landets regering för inblandning i CIA:s dödliga drönarattacker i Pakistan.

BT - 10 feb 14 kl. 18:00

Vittne till drönarattack försvunnen

Några dagar innan han skulle vittna inför EU-parlamentariker om en drönarattack som dödade hans son och bror, försvann pakistanske Kareem Khan från sitt hem. Nu anklagar Khans advokat Pakistans säkerhetstjänst för att ha kidnappat honom. Khan är den första pakistanier som stämt landets regering för inblandning i CIA:s dödliga drönarattacker i Pakistan.

Helsingborgs Dagblad - 25 aug 11 kl. 01:34

Pappa åtalas ? kastade dotter i sjön

Pappan blev arg på den sjuåriga dottern. Han körde ner till stranden och slängde från en trampolin i henne i det tiogradiga vattnet med kläderna på. En granne blev vittne och valde att polisanmäla.

NSD - 06 aug 12 kl. 14:45

Mor och dotter drabbade av blottare

Anna Enström blev vittne till en blottare när treåriga dottern badade på Lulviken. Polisen har en pågående utredning och spaning efter mannen, enligt länsvakthavande polisbefäl Hans Österlund. - Det är fruktansvärt kränkande, säger Anna Enström, om händelsen..

Fler nyheter från SVT

SVT - 45 minuter sedan

Flygbolaget BRA varslar 363 anställda om uppsägning

363 anställda på flygbolaget BRA har varslats om uppsägning. ”När allt färre svenskar väljer inrikesflyg måste vi anpassa oss även om det tyvärr innebär att kollegor berörs”, skriver de i ett pressmeddelande..

SVT - 1 timme sedan

Cecilia Wikström (L) lämnar politiken

Hon petades från Liberalernas lista inför Europaparlamentet. Nu lämnar hon politiken helt..

SVT - 2 timmar sedan

Skärpta straff föreslås vid välfärdsbrott

Grova bidragsbrott ska i framtiden kunna ge upp till sex års fängelse. Det är ett av förslagen från regeringen kring skärpt lagstiftning kring välfärdsbrott..

SVT - 2 timmar sedan

Se partiernas toppkandidater debattera EU-valets hetaste frågor

Hur mycket vill partierna göra för klimatet? Ska asylsökande fördelas jämt mellan EU:s medlemsländer? Och behöver Sverige betala mer?

SVT - 3 timmar sedan

Resenärer fast på Arlanda: ”Känns jättetråkigt”

Flygstrejken strandsätter tiotusentals resenärer, och många är upprörda över situationen. – Vi står här och väntar på någon form av information om vad som ska hända, säger Lukas Jönsson..

SVT - 3 timmar sedan

Här övar skoleleverna inför potentiella faror

Allt fler skolor har börjat öva på vad man ska göra om något farligt händer som gör att man måste gömma sig. Så kallade inrymningsövningar är ganska ovanliga i Sverige, men i länder som Frankrike och USA är det desto vanligare..

SVT - 3 timmar sedan

Grundvattennivåerna sjunker kraftigt 

Den senaste månaden har grundvattennivåerna i de små magasinen i södra Sverige sjunkit ovanligt snabbt. Från att i mars ha varit över det normala är nivåerna nu nere på under det normala. .

SVT - 5 timmar sedan

Analytiker: Mycket står på spel för bolaget

Skulle SAS gå med på piloternas krav på 13-procentiga lönehöjningar äventyras bolagets överlevnad. Det menar en dansk börsanalytiker som bevakat flygbolaget i 15 år..

SVT - 5 timmar sedan

Skaparen bakom succéserien Eagles: ”Vi är absolut inte som Skam”

Det blir en säsong två av tv-serien Eagles som gjort succé på SVT Play. Många har jämfört Eagles med den norska ungdomsserien Skam, något som serieskaparen Stefan H. Lindén bestämt tillbakavisar.

SVT - 7 timmar sedan

Pilotfacket: ”Nästan ett skambud”

SAS har inte tillgodosett ett enda av piloternas krav. Det säger Ravaz Nermany, ordförande för Svensk pilotförening. Samtidigt säger Karin Nyman, kommunikationschef på SAS att piloternas krav är orealistiska.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.