YLE > Finland

Thursday, 21 February, 08:25

Liknande nyheter

Taggar: Jag kontrollerade, kontrolleradeoch , kontrollerade, siffrornamen kunde , inte tro det var sant vinnaren av rekordlottopotten i Lojo tittade på sin kupong först på söndagen
Västerbottens Folkblad - 07 sep 18 kl. 07:56

Kontrollerade trafiken – flera fick böter

Polisen kontrollerade trafiken natten mot fredag och på fredagsmorgonen. Fem förare fick böter. Vid 03-tiden natten mot fredag gjorde polisen en trafikkontroll längs länsväg 503 på Haga i Umeå.

SVT - 12 jun 11 kl. 21:36

Nebojsa Novakovic: "Vi kontrollerade matchen"

Nebojsa Novakovic: "Vi kontrollerade matchen".

DN - 09 dec 12 kl. 19:27

Växjö kontrollerade AIK och vann

Växjö kontrollerade bortamatchen mot AIK. Dessutom hade man Fredrik Norrena längst bak. Som tog nästan allt och småretades lagom.

SR - 30 maj 16 kl. 22:16

Irakiska styrkor möter starkt motstånd i IS-kontrollerade Falluja

Iraks armé har påbörjat ett anfall mot den IS-kontrollerade staden Falluja. Långvariga strider väntar sannolikt. Enligt vår utsände möter de starkt motstånd..

Polisen - 26 sep 16 kl. 15:13

2600 fordon kontrollerade – 41 rattfyllerister

I helgen kontrollerade polisen fordon vid norra utfarterna från Stockholm. Totalt kontrollerades 2600 förare. Kontrollerna resulterade i att 41 förare är misstänka för rattfylleri, 28 på grund av alkoholpåverkan samt 13 drograttfylleri..

Nerikes Allehanda - 05 aug 17 kl. 23:12

Polisen kontrollerade supportrar efter fotbollsmatchen mellan ÖSK och Elfsborg

Polisen kontrollerade några fotbollssupportrar utanför Behrns arena sent på lördagskvällen.
En person fick följa med polisen uppger ett vittne som vill vara anonymt..

Nerikes Allehanda - 15 aug 17 kl. 10:26

Polisen kontrollerade nykterhet vid Kumla kyrka – så blev utfallet

Under tisdagsmorgonen kontrollerade polisen förares nykterhet i centrala Kumla, vid kyrkan..

UT - 21 aug 17 kl. 17:36

Många förelägganden när polisen kontrollerade mopeder

18 förelägganden blev resultatet när polisen kontrollerade mopeder i samband med skolstarten i Ulricehamn. "Vårt stora mål är inte att sätta dit och sätta fast ungdomarna, utan vi vill att de ska sluta med detta innan det händer några olyckor", säger Tomas Jansson..

NSD - 06 nov 17 kl. 11:46

Här kontrollerade polis trafiken

Under måndagsförmiddagen kontrollerade polis i länet nykterheten i trafiken..

Västerbottens Folkblad - 09 nov 18 kl. 14:27

Polisen kontrollerade fjälltrafiken

Under fredagen kontrollerade polisen trafiken på två olika ställen i Storuman kommun. Först gjorde polisen en nykterhetskontroll på E12 vid norska gränsen utanför Hemavan vid klockan 09.45.

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Många kommuner ställer om sina hyror för att likna den privata marknaden - alla är inte övertygade

Många kommuner har i snabb takt gjort om sina interna hyror så att de liknar de privata företagens modell. Men alla kommuner har inte tagit i bruk det nya systemet..

YLE - 3 timmar sedan

"Hon har inte behövt bry sig om vad folk tycker" - Anne Berner har lyckats röra om i grytan, men engångsministrar blir knappast en trend

Att personer kommer in i riksdagen från olika håll kan skapa kollisioner, och enligt professor Göran Djupsund är det nödvändigtvis inte negativt. Trafik- och kommunikationsminister Anne Berner (C) lyckades skapa de här kollisionerna under sina fyra riksdagsår..

YLE - 1 timme sedan

Många kommuner höjer sina hyror - men alla ser inte fördelarna med systemet

Kommuner och städer har i snabb takt gjort om sina interna hyror så att de liknar de privata företagens modell. Men alla kommuner har inte tagit i bruk det nya systemet..

YLE - 2 timmar sedan

"Det här var min sista tjänst för de andra som bor här" - först anställdes mer personal och nu stänger serviceboendet Nukkumatti

Pirkko Martikainen berättade för några veckor sedan för Yle om hennes liv på ett serviceboende i Åbo. Mehiläinen anställde mer personal - och berättade sedan att stället stänger..

YLE - 2 timmar sedan

Hovrätten har friat vårdarna som åtalades för misshandel vid den psykiatriska enheten G1 i Kuppis

Åbo hovrätt anser att bevisen är otillräckliga i de misshandelsfall som skulle ha inträffat mellan år 2009 och 2013 vid den psykiatriska enheten G1 i Kuppis i Åbo..

YLE - 3 timmar sedan

Tre partier riktar valreklam till personer som följer vissa organisationer – Unicef: "Vi kan tyvärr inte påverka det"

Finländska partier riktar valreklam till personer som följer vissa politiskt obundna organisationer på Facebook. Den riktade reklamen framkommer av skärmdumpar som personer i publiken har skickat in till Yles pågående projekt Öppna kampanjen..

YLE - 3 timmar sedan

Tina Landén vill göra barnens vardag mer jämställd: ”Lär flickor att säga ifrån och pojkar att visa känslor”

Tina Landén är läraren som började rannsaka sina egna arbetssätt så att de inte sätter pojkar och flickor i en ojämlik situation. Nu kan hon inte sluta läsa om genusvetenskap..

YLE - 3 timmar sedan

"Hon inte har behövt bry sig om vad folk tycker" - Anne Berner har lyckats röra om i grytan, men engångsministrar blir knappast en trend

Att personer kommer in i riksdagen från olika håll kan skapa kollisioner, och enligt Göran Djupsund är det nödvändigtvis inte negativt. Trafik- och kommunikationsminister Anne Berner (C) lyckades skapa de här kollisionerna under sina fyra riksdagsår..

YLE - 12 timmar sedan

Minister Berners styrelseuppdrag skulle börja redan i mars - så här svarar Berner

På onsdagen kom nyheten att Berner ställer sig till förfogande för en styrelsepost i Skandinaviska Enskilda Banken SEB. Hon bad justitiekansler Tuomas Pöysti ta ställning till ärendet, och fick grönt ljus men den bedömningen kan komma att ändras..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.