DN > Utrikes

Monday, 18 February, 01:39

Liknande nyheter

Taggar: Hans Arbman, Visstär det , sköntnär , strömmenkommer , tillbaka men ändå lite tråkigt
PrivataAffärer - 18 jun 18 kl. 08:51

Börsveckan: Gå mot strömmen och köp H&M

  Actic finns det ingen anledning att skynda sig in i och NCAB känns rimligt värderat medan Storytel sänks till avvakta. Avvakta är även rådet för Byggmax och för den som funderar att investera i spelbolaget Angler Gaming finns det bättre möjligheter i sektorn. Det skriver Börsveckan i måndagens nummer.

BT - 29 okt 14 kl. 07:42

Här synar helikoptern strömmen

Helikoptern sveper tätt över skogen. Se bildspelet i artikeln. Med hjälp av kamerorna under hytten besiktigas både elledningar och växtlighet.

YA - 27 sep 12 kl. 18:27

Strömmen på i Ystads hamn

Med elanslutning av fartygen i Ystads hamn, som symboliskt invigdes av miljöminister Lena Ek (C) i går, tas ett steg mot en bättre lokalmiljö.
Effekterna ska dock inte överdrivas. I den utredning som genomfördes 2009 efter att Miljödomstolen krävt det, konstateras att ?

SmålandsPosten - 06 jul 13 kl. 00:30

En Europavän mot strömmen

Vare sig han festade hårt hela natten eller satt uppe med sitt tal, är Björklunds prestation under gårdagens presskonferens svår att ursäkta. Den var klen, och klenast av allt var det ?stora?

SmålandsPosten - 06 jul 13 kl. 00:30

På plats i Almedalen: En Europavän mot strömmen

Vare sig han festade hårt hela natten eller satt uppe med sitt tal, är Björklunds prestation under gårdagens presskonferens svår att ursäkta. Den var klen, och klenast av allt var det ?stora?

DI - 28 jul 15 kl. 11:11

Börsen: SSAB mot strömmen

Stockholmsbörsen var omkring oförändrat på tisdagen, samtidigt som de ledande Europabörserna avbröt sin förlustsvit. Att nedgången på Kinabörserna bromsat in kan ha gett visst stöd till sentimentet. Den svenska rapportperioden har ett par lugna dagar, men i övriga Europa har några riktiga tungviktare bekänt färg..

Barometern - 29 okt 13 kl. 07:11

13 400 utan ström i länet

* 13 400 hushåll är utan ström i Kalmar län. * Träd blockerade tidigare mängder av vägar i länet. * Ölandsbron är öppen igen.

Barometern - 29 okt 13 kl. 07:11

4 600 utan ström i länet

* 4 600 hushåll är utan ström i Kalmar län. * Mängder av träd har blåst ned. Vid 13-tiden på tisdagen var cirka 4 600 av Eons kunder utan ström i länet.

Barometern - 29 okt 13 kl. 07:11

10 000 utan ström i länet

* 10 000 hushåll är utan ström i Kalmar län. * Mängder av träd har blåst ned. * Tågen i länet kommer igång efter lunch, nu ersätts de av bussar.

YLE - 08 aug 16 kl. 04:09

Där satt den: OS-guld och världsrekord för superba Sarah Sjöström

Sarah Sjöström höll för trycket och levererade en historisk insats i finalen på 100 meter fjäril i Rio. Sjöström gjorde nytt världsrekord och blev den första damsimmaren att ta ett OS-guld för Sverige. – En perfekt kväll.

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Förare kritiska – får inte köra med dubbdäck

Fordon som används till skolskjuts och persontransporter får enligt de avtal som Stockholms stad upphandlat med entreprenörerna inte vara utrustade med dubbdäck av miljöskäl. Hassan är en av de chaufförer som är mycket kritiska till beslutet och menar att det är en säkerhetsrisk.  – Kollegor från flera olika bolag tycker att det är en katastrof..

DN - 3 timmar sedan

Svenskdoldisen målskytt mot Rangers

Marcus Pettersson är ingen av NHL:s mer framstående ishockeysvenskar. Men i Pittsburghs 6–5-seger hemma mot New York Rangers gjorde Skellefteåsonen ett av målen..

DN - 3 timmar sedan

Zebastian Modin femma på VM

I Kanada har VM i parasport inletts. Under söndagen gjorde längdskidåkaren Zebastian Modin entré tillsammans med nye guiden Emil Jönsson Haag, före detta skidåkare och OS-medaljör..

DN - 3 timmar sedan

De stridande i Jemen överens om tillbakadragande av trupper

Jemens saudistödda regering och de Iranstödda huthirebellerna har kommit överens om att dra tillbaka en del av sina truppstyrkor. Det uppger en FN-källa för nyhetsbyrån Reuters..

DN - 3 timmar sedan

Tvekan om att låta IS-medlemmar återvända

USA uppmanar europeiska länder att ta tillbaka IS-medlemmar som gripits i Syrien. Frankrike har öppnat för att ta emot sina medborgare och ställa dem inför rätta, men Storbritannien är motvilligt. Belgien har föreslagit en kollektiv europeisk lösning..

DN - 4 timmar sedan

Mördad kvinna tros ha hittats i systerns frys

Kroatisk polis tror att de har hittat kroppsdelar som tillhör en kvinna som försvann för 18 år sedan – i hennes systers frys..

DN - 4 timmar sedan

Misstänkt mord i Järna – en gripen

En person har hittats död i en lägenhet i Järna söder om Södertälje. En man född på 1940-talet har gripits misstänkt för mord..

DN - 5 timmar sedan

60 nyfödda dog på sjukhus i Kenya på två månader

Kenyas läkarsällskap har inlett en utredning sedan 60 nyfödda har dött under de senaste två månaderna på ett sjukhus i landet..

DN - 5 timmar sedan

Danska pappor sämst i Norden på att ta föräldraledigt

KÖPENHAMN. I syfte att få fler fäder att vara lediga med sina barn beslutade EU nyligen att öronmärka två månaders föräldraledighet till vardera förälder. I Danmark, där papporna är sämst i Norden på att ta föräldraledigt, väcker beslutet debatt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.