Nyteknik > Teknik

Wednesday, 20 February, 15:18

Liknande nyheter

Taggar: Microsoft, Snälla, sluta, använda, Internet, Explorer
IDG - 04 jun 17 kl. 12:11

Nu får användare betalt för att använda Bing


Användare i Storbritannien får poäng av Microsoft för att använda Bing och Edge som sedan går att lösa in mot belöningar..

Dagensanalys.se - 05 jun 17 kl. 12:37

Få betalt för att använda Bing och Edge

Microsoft verkar allt mer desperata och inför nu ett poängsystem för de som använder sökmotorn Bing och webbläsaren Edge. Poängen kan lösas in mot belöningar i form av presentkort. Det är invånare i Storbritannien som nu får möjlighet att testa det nya systemet.

Dagensanalys.se - 20 apr 16 kl. 13:00

Chatbots är det nya heta – så tjänade en vinylförsäljare åtta miljoner genom att använda en

Chatbots spås ju av många företag vara det senaste och bästa. Nu har inte användarnas åsikter riktigt lika överväldigande positiva – men nedan kan ett företag ändå berätta hur de kunde tjäna en miljon dollar (8 miljoner kronor) med hjälp av just en chatbot. Microsofts katastrofala experiment med Tay, som vi skrivit om tidigare, kan få många att misstro techjättarnas stora glädje kring chatbotar och deras fördelar för företagare.

Dagensanalys.se - 03 nov 17 kl. 10:28

Får man använda en konkurrents företagsnamn i Google Adwords?

En fråga som ofta dyker upp är om man får använda en konkurrents företagsnamn som sökord i Adwords, är det lagligt, är det omoraliskt, vilka regler gäller egentligen? Jag har inget direkt svar på frågan, att rida på konkurrentens framgång har företag gjort i alla tider. Se bara på företag som Coca Cola och Pepsi Cola, Apple och Microsoft, Nokia och Ericsson, iPhone och Samsung listan kan göras hur lång som helst.

IDG - 19 mar 18 kl. 09:47

Microsoft vill tvinga dig att använda Edge om du använder företagets e-postklient


Enligt Microsoft är deras egna webbläsare Edge det säkraste valet för alla Windows Mail-användare, därför vill de tvinga flera att använda browsern..

IDG - 10 dec 15 kl. 15:02

Microsoft startar kurser i att använda Linux


Microsoft lär nu sina kunder att använda ärkerivalen Linux..

IDG - 12 okt 15 kl. 04:54

Snart kan du använda handkontrollen för Xbox One på din pc


Tack vare ett nytt usb-tillbehör från Microsoft kommer du snart kunna använda den trådlösa handkontrollen för Xbox One även i dina pc-spel..

Nyan - 05 maj 14 kl. 19:00

Säkerhetsrisk använda gammalt operativsystem

Sedan den 8 april i år stöder inte Microsoft längre operativsystemet Windows XP. Det betyder att din dator kan utgöra en säkerhetsrisk om du fortfarande använder systemet.
– Det innebär att hittas en säkerhetslucka som kan ställa till problem, kommer det inga åtgärder som kan stoppa det, säger landskapets IT-chef Ronny Lundström..

Computer Sweden - 28 sep 17 kl. 09:18

Microsoft investerar i startup som vill använda selfies för identifiering


Onfido, ett teknikbolag som använder selfies för att verifiera identiteter online, har tagit in 30 miljoner dollar i riskkapital från en grupp investerare, där bland annat Microsoft ingår..

IDG - 28 sep 17 kl. 09:18

Microsoft investerar i startup som vill använda selfies för identifiering


Onfido, ett teknikbolag som använder selfies för att verifiera identiteter online, har tagit in 30 miljoner dollar i riskkapital från en grupp investerare, där bland annat Microsoft ingår..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 1 timme sedan

Pinterest stoppar anti-vaccinpropaganda

Amerikanska bildappen Pinterest blockerar sökresultat på temat vaccin, rapporterar Wall Street Journal..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Microsoft: Tankekedjor hackade av Ryssland

Flera demokratiorganisationer och tankekedjor i Europa har blivit hackade, uppger datajätten Microsoft..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Här är allt vi vet om 1177-skandalen

Miljontals känsliga patientsamtal har legat öppna på internet i fem år. Nu har Datainspektionen inlett en granskning av it-haveriet..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Lär dig av fem vanliga investeringsmissar

Vi har ständig tillgång till information om aktiemarknaden och dess möjligheter. Men utbudet av fakta kan göra det svårare att hålla fokus. Läs om några vanliga misstag som faktiskt går att undvika..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Volvo har levererat första eldrivna lastbilen

Efter nio år med elbussar i drift lanserar Volvo sin första ellastbil. Och nu har de första två exemplaren rullat ut till kunder. Med det största batteriet är räckvidden upp till 30 mil..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Svenska Kickstarter-succén Sweam kraschade på mållinjen

Startupen Sweam tog in 600 000 kronor för att bygga en smart projektor. Men efter månader av tystnad står det nu klart att projektet läggs ned..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Busspendlare kan snart åka förarfritt

Scania och Nobina inleder nästa år ett försök med självkörande bussar..

Nyteknik - 6 timmar sedan

BP: Ett plastförbud kan få negativa konsekvenser

Oljejättens prognos är att förnybar energi kommer dominera år 2040. Men BP varnar för att ett plastförbud kan ge negativa miljöeffekter..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Lockheed Martin vill snuva Saab på mångmiljardkontrakt

Amerikanska försvarsjätten Lockheed Martin tar upp kampen med bland annat Saab om ett mångmiljardkontrakt med Indiens flygvapen..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Nissan återanvänder gamla Leaf-batterier i campingvagn

Vad gör man med de avlagda batterierna från 350 000 stycken Nissan Leaf? Biltillverkarens svar är en campingvagn som hjälper sig att vara uppkopplad i naturen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.