DN > Inrikes

Friday, 26 April, 16:02

DN - 11 feb 19 kl. 08:36

Slutfas i det stora terrormåletI dag inleds pläderingarna i det stora terrormålet. Sex män, från Uzbekistan och Kirgizistan, står åtalade för terrorfinansiering, och tre av dem dessutom för förberedelse till terrorbrott..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Uzbekistan, Kirgizistan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Slutfasi det stora , terrormålet
Sydsvenskan - 11 feb 19 kl. 06:11

Slutfas i det stora terrormålet

I dag inleds pläderingarna i det stora terrormålet. Sex män, från Uzbekistan och Kirgizistan, står åtalade för terrorfinansiering, och tre av dem dessutom för förberedelse till terrorbrott. Åklagare Per Lindqvist ska ge sin syn på bevisläget och berätta.

Helsingborgs Dagblad - 11 feb 19 kl. 06:11

Slutfas i det stora terrormålet

I dag inleds pläderingarna i det stora terrormålet. Sex män, från Uzbekistan och Kirgizistan, står åtalade för terrorfinansiering, och tre av dem dessutom för förberedelse till terrorbrott. Åklagare Per Lindqvist ska ge sin syn på bevisläget och berätta.

UNT - 11 feb 19 kl. 06:11

Slutfas i det stora terrormålet

I dag inleds pläderingarna i det stora terrormålet..

SVT - 11 feb 19 kl. 07:37

Slutfas i det stora terrormålet

Under måndagen inleds pläderingarna i det stora terrormålet. Sex män från Uzbekistan och Kirgizistan står åtalade för terrorfinansiering, och tre av dem dessutom för förberedelser till terrorbrott..

GT - 30 nov 15 kl. 18:56

Advokatens vädjan till domarna i terrormålet

Uppmärksamheten kring terrormålet i Göteborgs tingsrätt har varit massiv. Nu befarar 30-åringens advokat Mia Sandros att domarna har tagit intryck och påverkats av medierna. – Den svenska rättssäkerheten sätts på större prov än vanligt, säger hon..

Länstidningen i Jämtland - 07 mar 19 kl. 06:30

Östersundsadvokat mitt i terrormålet: "Mycket av åtalet bygger på indicier"

I morgon fredag väntas domen i det så kallade terrormålet. Flera misstänkta har koppling till....

Expressen - 29 dec 18 kl. 06:08

Här är männen som åtalats i terrormålet

I mer än ett års tid planerade de tre männen ett terrorattentat mot Sverige, enligt åklagaren.De ska ha köpt hundratals kilo kemikalier som kan användas för att göra sprängmedel och lagt upp bilder på terrormål i Stockholm.Samtidigt ska de och ytterligare tre män ha skickat pengar till Islamiska staten.

GT - 19 jan 16 kl. 15:47

Terrormålet tas upp i hovrätten – två dömda

BROTT. Hassan Al-Mandlawi, 32, och Al Amin Sultan, 30, dömdes till livstids fängelse för terrorbrott i Syrien. Nu tas målet upp i Svea hovrätt..

Expressen - 28 apr 16 kl. 21:56

Uppgifter: Rosenbad kan vara terrormålet

Jakten på terroristerna som kan ha etablerat sig i Sverige fortsätter. Nu intensifierar polisen arbetet - och enligt uppgifter till Expressen kan målet för attentaten vara regeringshögkvarteret Rosenbad. – Jag känner mig helt trygg med hur arbetet verkar vara uppstyrt från nationellt håll, säger Toni Demitz-Helin, chef för regionalt takiskt center vid polismyndigheten i Stockholms län..

GöteborgsPosten - 11 feb 19 kl. 06:11

Slutfas i det stora terrormålet

Fler nyheter från DN

DN - 5 minuter sedan

Ryssmötet: Kim anklagar USA för svekfullhet

USA agerade svekfullt under toppmötet med Nordkorea i Hanoi i februari i år, meddelade den nordkoreanska statliga nyhetsbyrån KCNA. Samtidigt klev landets ledare Kim Jong-Un på sitt tåg i ryska Vladivostok efter att ha avslutat sitt möte med president Vladimir Putin. .

DN - 5 minuter sedan

Karolinska säger upp sjuksköterskor som vägrar nytt avtal

Karolinska universitetssjukhuset har sagt upp intensivvårdssjuksköterskor i Huddinge som inte velat acceptera villkoren i det nya arbetstidsavtalet. Den formella anledningen till uppsägningen är arbetsbrist. .

DN - 30 minuter sedan

Uppsalaman döms för sexuella övergrepp

En man i 25-årsåldern döms för nio fall av sexuellt ofredande och två fall av sexuella övergrepp. Mannen har i flera fall maskerat sig med munskydd när han antastat för honom okända kvinnor i centrala Uppsala..

DN - 1 timme sedan

SJ sätter in fler vagnar under pilotstrejken

SJ väljer att förstärka ett antal tågavgångar i samband med pilotstrejken hos SAS. .

DN - 3 timmar sedan

Skandal på F1-träning – brunnslock förstörde bil

Träningen inför formel 1-loppet i Azerbajdzjan på söndag fick avbrytas efter en rejäl arrangörsskandal. Britten George Russell körde på ett brunnslock och hela bottenplattan på hans Williamsbil slets sönder..

DN - 4 timmar sedan

Stockholms stad polisanmäler snöröjare

Granskningen av snöröjningen i Stockholm är klar och visar på betydande brister. Problemen är så allvarliga att trafikkontoret har beslutat att polisanmäla entreprenörerna som skött snöröjningen.   .

DN - 4 timmar sedan

Konsertrecension: Djärvt och publiktillvänt under en perfekt konsertkväll

Jörg Widmann ägnar sin andra violinkonsert till sin syster Carolin Widmann, som är solist under konserten på Berwaldhallen. ”En speciell och härlig violinkonsert utan en enda tråkig sekund”, skriver DN:s kritiker Nicholas Ringskog Ferrada-Noli..

DN - 4 timmar sedan

Bokrecension. Johannes Heldén på resa till en okänd planet

Johannes Heldéns nya diktbok utspelar sig på ett rymdskepp, på väg mot en okänd destination. Här finns en passagerare, och en katt. En katt som kanske rentav har skrivit boken..

DN - 5 timmar sedan

Äldre lurades på tio miljoner – 26 åtalade

Sextiosju äldre personer har lurats på sammanlagt drygt tio miljoner kronor genom telefonbedrägerier. Nu åtalas 26 personer för inblandning..

DN - 5 timmar sedan

Läkaren om Danielsson: ”Han var lite desorienterad”

Djurgårdens lagkapten Marcus Danielsson missar söndagens derby mot Hammarby och måste nu gå igenom den så kallade hjärntrappan innan han får spela boll igen. – Han var lite desorienterad inledningsvis men efter en stund klarnade han upp, säger Djurgårdens läkare Bengt Sparrelind. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.