DN > Utrikes

Wednesday, 20 February, 14:12

Liknande nyheter

Taggar: Kents, låtar, tarplats i svensk , körtradition

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Terroroffers pappa överklagar skadestånd

Pappan till 11-åriga Ebba Stefansdotter Åkerlund som dog i terrorattacken i Stockholm 2017 överklagar frågan om skadestånd till högsta domstolen. Hovrätten höjde tingsrättens belopp till 100.000 kronor men pappan yrkar på 300.

DN - 2 timmar sedan

Åtal för grov våldtäkt på äldre kvinna

En 39-årig man åtalas för grov våldtäkt mot en kvinna i 75-årsåldern i Bohuslän i somras. Kvinnan blev överfallen på en stig i skogen, i närheten av en länsväg..

DN - 2 timmar sedan

Pojke åtalas för mordförsök på skola

En 15-årig pojke åtalas för mordförsök på Engelska skolan i Tyresö då två andra pojkar knivskars. Enligt stämningsansökan nekar pojken till brott, uppger Mitt i..

DN - 3 timmar sedan

Alaa sextorterades av al-Assads säkerhetsmän – hennes plågoandar kan ställas inför rätta i Sverige

Alaa al-Homsi torterades av förhörsledare och fångvakter inom Syriens säkerhetstjänst och utsattes för sexuellt våld. Nu kan männen som är ansvariga för brotten ställas inför rätta och dömas i Sverige. Organisationen Civil Rights Defenders har polisanmält 25 av de ledande företrädarna för den syriska säkerhetsapparaten..

DN - 4 timmar sedan

C vill bygga en pakt med näringslivet

En pakt med näringslivet, fler mentorer och mer vuxenutbildning. Så vill Centern i Stadshuset få bukt med långtidsarbetslösheten. – Det här handlar om dem som står allra längst från arbetsmarknaden.

DN - 4 timmar sedan

Fråga Eva-Karin: Oklart hur gatan fick sitt namn

DN:s Eva-Karin Gyllenberg svarar på läsarnas frågor om Stockholm..

DN - 4 timmar sedan

AP-fonderna utesluter gruvbolaget Vale

AP-fonderna exkluderar nu det katastrofdrabbade gruvbolaget Vale. Detta efter rekommendation från AP-fondernas etikråd.  – Om några av fonderna har innehav kvar kommer det att säljas av, säger John Howchin, generalsekreterare I etikrådet..

DN - 4 timmar sedan

Volleybollspelare dopad – stängs av fyra år

En volleybollspelare i ett lag i elitserien stängs av från all tränings- och tävlingsverksamhet i fyra år efter att ha testats positivt för en förbjuden substans, skriver klubben i ett pressmeddelande..

DN - 4 timmar sedan

Få får cancerbehandling i tid

Tiden för behandling av cancer varierar enormt mellan olika delar av landet. Nästan inga regioner klarar de nya standardiserade vårdförloppen vid cancerbehandling, enligt en ny rapport från Cancerfonden..

DN - 6 timmar sedan

Uppdrag granskning: Swedbank led i misstänkt penningtvätt

Flera tecken tyder på att Swedbank har varit genomfartsled i penningtvätt som omfattar minst 40 miljarder kronor under närmare tio år, enligt SVT:s Uppdrag Granskning. ”En massiv skandal”, säger korruptionsexperten Louise Brown..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.