Expressen > Nyheter

Wednesday, 20 February, 14:11

Expressen - 10 feb 19 kl. 20:10

Åkesson: Vårt stöd till M hade inte varit gratisOm Vänsterpartiet agerar på sitt misstroendelöfte lovar Jimmie Åkesson att stötta Sjöstedt.Samtidigt säger han, i en intervju med SvD, att SD inte hade släppt fram en M-regering – utan att få något tillbaka. – Vi skulle inte ge vårt stöd gratis, säger Åkesson..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Vänsterpartiet, Jimmie Åkesson, Sjöstedt, SvD, SD, Åkesson

Dela artikeln

4929 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ÅkessonVårt , stödtill M hade inte varit , gratis
BT - 24 aug 13 kl. 14:30

Åkesson: Nu inleds valkampanjen

Sverigedemokraternas (SD) ledare Jimmie Åkesson är bekymrad över Kristdemokraterna och Centerpartiets svaga opinionssiffror. Samtidigt har Åkesson uttalat en ambition att få 10-15 procent av väljarstödet vid nästa riksdagsval. I dag håller han sitt sommartal.

BT - 24 aug 13 kl. 09:15

Åkesson: Vi kan mista inflytande

Sverigedemokraternas (SD) ledare Jimmie Åkesson är bekymrad över Kristdemokraterna och Centerpartiets svaga opinionssiffror. - Det finns en risk för att vi får en socialdemokratisk majoritetsregering om två borgerliga partier ramlar ur och då får inte vi något inflytande alls, säger Åkesson till TT inför sitt årliga sommartal i Sölvesborg i dag.För supervalåret 2014 satsar partiet mellan 40 och 60 miljoner kronor på att stärka sin vågmästarroll i riksdagen.

Kristianstadsbladet - 24 aug 13 kl. 09:12

Åkesson: Vi kan mista inflytande


Sverigedemokraternas (SD) ledare Jimmie Åkesson är bekymrad över Kristdemokraterna och Centerpartiets svaga opinionssiffror. - Det finns en risk för att vi får en socialdemokratisk majoritetsregering om två borgerliga partier ramlar ur och då får inte vi något inflytande alls, säger Åkesson till TT inför sitt årliga sommartal i Sölvesborg i dag.För supervalåret 2014 satsar partiet mellan 40 och 60 miljoner kronor på att stärka sin vågmästarroll i riksdagen.

SVT - 03 okt 18 kl. 22:26

Åkesson: ”Vårt stöd är inte gratis”

Jimmie Åkesson (SD) vill sätta press på Ulf Kristersson (M) för att bilda ny regering där Sverigedemokraterna får inflytande. Det säger han i Aktuellt. – Vi vill medverka till att vi får en annan regering, säger Åkesson..

GT - 29 maj 14 kl. 23:45

Ishak, 18, tog ironisk selfie med Åkesson

När Jimmie Åkesson besökte Vänersborg inför EU-valet tog Ishak, 18, en ironisk seflie med SD-ledaren och la upp den på sin Facebook och skrev: "Träffat mannen som skall utvisa mig om något år. Jag är inte bitter, gratis resa till Syrien, tack". Efter det har han både hyllats och utsatts för rasistiska påhopp.

Expressen - 15 jan 19 kl. 11:28

Åkesson beredd att fälla M-regering

Stefan Löfven kämpar med frågan om hur han ska blidka V utan att skrämma bort C och L.I kulisserna står Ulf Kristersson redo.Men Jimmie Åkesson påminner om att inte heller SD:s röster är gratis.

GöteborgsPosten - 15 dec 15 kl. 21:56

Konsulten som jobbade gratis

När kulturförvaltningens ledningsstruktur sågs över var två konsulter inblandade. Den ena jobbade gratis. – Det handlar om tjänster och gentjänster, förklarar den huvudansvarige konsulten Sven-Martin Åkesson.

SvD - 29 mar 17 kl. 20:53

SD: Vi säljer oss inte gratis – här är våra fyra krav

Sverigedemokraternas ledare, Jimmie Åkesson, har fyra krav för att stödja en alliansregering. – Invandringspolitiken, kriminalpolitiken, hälso- och sjukvården och pensionärerna. Där vill vi ha inflytande, sade han på onsdagen i Expressen tv..

Trelleborgs Allehanda - 27 nov 12 kl. 19:39

Trist ton när budgeten klubbades

Budgetdebatten dag två började ironiskt med att Carl Johan Sonesson (M) bland annat liknade oppositionens budgetförslag vid en kastrerad hankatt "ni vill, men kan inte riktigt".
Henrik Fritzon (S) fråga om femklöverns avsikt är att hålla budgeten för 2012 - med tanke på att prognosen för underskott är 609 miljoner förblev obesvarad. För att bedöma trovärdigheten i budgeten för nästa år.

YA - 23 okt 13 kl. 06:30

Dyrare bad i nytt hus

90 för de stora och 65 för de små. Entréavgifterna på Ystads nya badhus föreslås bli mer än dubbelt så höga som dagens. Samtidigt blir öppethållandet generösare och bassängerna större.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Prinsessan Leonore fyller 5 år – här är den nya bilden

Prinsessan Leonore fyller fem år.Här är kungahusets nya bild på hertiginnan av Gotland – prinsessan Madeleines och Chris O'Neills förstfödda.Det är också prinsessan som har tagit bilden på födelsedagsbarnet..

Expressen - 15 minuter sedan

UD markerar mot Ungern – efter Strandhälls ordbråk

Ordbråket mellan Annika Strandhäll, S, och ungerska ministrar har eskalerat.På onsdagen kallade UD därför till sig Ungerns ambassadör – för att markera.– Vikten av att kunna föra en politisk diskussion utan att gå till personangrepp framfördes, säger UD:s presskommunikatör Anton Dahlquist..

Expressen - 10 minuter sedan

Svenska barn fångna i IS sista fäste – UD kommer inte agera

IS-göteborgaren Michael Skråmo befinner sig i terrorsektens sista fäste i Syrien. Han vägrar överlämna sig – eller låta sina barn bli evakuerade.En anhörig vill ha hjälp av svenska myndigheter med att föra barnen i säkerhet.

Expressen - 10 minuter sedan

IS-kvinnan Shamima söker nytt hemland: ”Orättvist”

Tonåringen Shamima ville återvända till Storbritannien efter att ha tröttnat på livet som IS-jihadist.Då blev hon av med sitt brittiska medborgarskap. Nu kan hon tänka sig att flytta till Holland i stället där hennes make har familj.

Expressen - 30 minuter sedan

En person fast i bil efter trafikolycka

Två personbilar har kolliderat utanför Falkenberg, och en bil ligger i diket.En person uppges sitta fast.– Vi har påbörjat arbetet med att rädda den personen, säger Niklas Rosenberg, larm- och ledningsoperatör hos räddningstjänsten väst..

Expressen - 45 minuter sedan

”Bonnesen får svårt att sitta kvar på Swedbank”

Efter SVT:s avslöjande om penningtvätt på Swedbank väcks allt mer kritiska röster mot vd:n Birgitte Bonnesen:
”Oavsett om Birgitte Bonnesen ljög när hon i höstas svor sig fri från penningtvätt eller om hon bara hade noll koll så får hon svårt att sitta kvar som vd för Swedbank”, skriver SvD Näringslivs Birgitta Forsberg i en kommentar. .

Expressen - 1 timme sedan

May förlorar flera ledamöter till ny grupp

Konservativa Tory-partiet i Storbritannien förlorar flera ledamöter till den nya oberoende gruppen i brittiska underhuset.Tre ledamöter lämnar nu Theresa Mays parti, rapporterar BBC..

Expressen - 1 timme sedan

Emmas katt Jarvis fick buken söndersparkad

Katten Jarvis kom hem med svåra skador efter att ha varit ute som vanligt i området.Emma Acklund åkte akut till veterinären med Jarvis som fick opereras.– Troligen har någon misshandlat honom med sparkar.

Expressen - 1 timme sedan

Karl Ove Knausgård får pris av Svenska Akademien

Svenska Akademiens har beslutat att Karl Ove Knausgård får nordiska priset 2019.Det meddelades under onsdagen i ett pressmeddelande.  .

Expressen - 1 timme sedan

SMHI varnar för gräsbrand och snöfall – samtidigt

SMHI varnar för gräsbrand i södra Sverige – trots att det bara är februari.Klass 1-varningarna gäller Kalmar och Kronbergs län.I Kronoberg varnar man samtidigt för snö..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.