Sydsvenskan > IT

Sunday, 21 April, 02:28

Sydsvenskan - 10 feb 19 kl. 14:00

Torgboden byggs om för tre miljoner"Det blir en helt ny butik. Vi byter allt.".
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Torgboden, byggsom för , tremiljoner
Nerikes Allehanda - 04 sep 15 kl. 10:04

Nu byggs tre nya LSS-boenden

Bokrygg har vunnit en upphandling om att bygga tre nya LSS-boenden i Örebro. De tre boendena ska ligga i Mosås, Hovsta och Mellringe..

Skånskan - 01 feb 16 kl. 06:00

Hyresrätter byggs i Oxie centrum

Oxie Oxie ska få tillskott med 98 hyresrätter vid Tegelbruksvägen och Lertegelvågen.Fastighetsbolaget Lerteglet AB lämnade in en bygglovsansökan i oktober och den beviljades av stadsbyggnadsnämnden i veckan.
Av handlingarna framgår att bygglovet avviker en aning från detaljplanen.

Nya Wermlands Tidningen - 15 feb 11 kl. 09:21

Bökigt längs Hagalundsgatan när rondeller byggs

Det är rejält trångt längs Hagalundsvägen på Våxnäs i Karlstad just nu. Anledningen är att det byggs tre rondeller där. Även vid Löfbergsskrapan anläggs det en rondell och ytterligare två byggstartas i stan i år.

Skånskan - 13 mar 18 kl. 13:32

Torgboden attackerad av maskerade män

FALSTERBO Två maskerade män attackerade anställda på Ica Torgboden i Falsterbo på måndagskvällen.
Det bara månader efter ett inbrott med ett länsat kassaskåp. ERWP.

YLE - 08 apr 17 kl. 08:00

Nu byggs hus för pandor på Ähtäri zoo

Arbetet är i full gång med att bygga det hus som paret jättepandor ska flytta in i på Ähtäri zoo i slutet av året. Huset byggs på paradplats i djurparken. Här byggs huset som de två jättepandorna ska bo i.

YLE - 28 apr 16 kl. 06:27

Hundratals nya vindkraftverk byggs i Finland

Det är ett toppår för byggande av vindkraft. Hundratals nya kraftverk byggs runtom i landet - majoriteten av dem i de fyra österbottniska landskapen. Som bäst pågår konstruktionen av 234 vindkraftverk, med en sammanlagd kapacitet på 759 megawatt.

YLE - 24 okt 16 kl. 10:36

Det byggs lika många affärslokaler i huvudstadsregionen som nu står tomma

Samtidigt som det byggs hundratusentals kvadratmeter nya affärsutrymmen står ungefär lika många kvadratmeter affärslokaler tomma. Vid månadsskiftet juni-juli fanns det 145 000 kvadratmeter lediga affärsutrymmen i huvudstadsregionen. Det här motsvarar Olympiastadions yta tre gånger om.

Cornucopia - 07 okt 17 kl. 10:53

Intelligence Watch: Det byggs för mycket, för dyra och fel bostäder

Ekonomen Anders Olshov från tankesmedjan Intelligence Watch skriver i en debattartikel hos DN Debatt att det byggs för många och för dyra lägenheter i förhållande till den köpsvaga efterfrågan. Behovet av bostäder beror på flyktingar och deras anhöriga, medan det byggs lyxbostäder dessa inte kommer ha ekonomi att flytta till.


Tankesmedjan Intelligence Watch ekonom Olshov konstaterar i en debattartikel hos DN Debatt att det byggs bostäder som inte efterfrågas.

Trelleborgs Allehanda - 09 aug 12 kl. 16:00

Blodcentraler byggs om för mer avskildhet

Arkivoto:Tommy Svensson
Alla Skånes blodcentraler måste byggas om, så att blodgivarna kan få mer avskildhet när de svarar på hälsofrågor. Ystad blir klar i höst, Kristianstad senare.
Ett öppet rum som är både reception och väntrum funkar inte längre för blodcentralerna.

Kristianstadsbladet - 27 mar 14 kl. 21:54

Station byggs om för att ge plats åt fler tåg

Arkivfoto: Bosse Nilsson
Kristianstad C byggs från och med måndag om för att kunna ta emot dubbelt så många tåg. Signalsystemet ska bli mer omfattande för att möta det ökande resandet.
Längs de tre plattformarna på stationen byggs mellansignaler samtidigt som signalställverket justeras för att anpassas till trafikmängden.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Nya samtal om maktskifte i Sudan

Det styrande militärrådet i Sudan har kommit överens med den stora proteströrelsen i landet om att fortsätta förhandla om en övergång till civilt styre. – Vi har enats om att försöka nå en lösning som båda sidor är nöjda med, så att ett fredligt maktöve.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Rosenbergs konstgräskritik: ”Svensk fotboll på väg åt fel håll”

Kallade konstgräset för ett skämt och situationen i allsvenskan för absurd..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Färgad nummerplåt kan rädda liv

Brinnande gasfordon kan innebära livsfara för brandkårspersonal, då gastanken kan explodera. Även brinnande elbilar innebär en stor risk, på grund av gasutvecklingen. Nu vill Myndigheten för samhällsskydd och beredskap att registreringsskyltarna färgsät.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Åttonde raka ligatiteln för Juventus

Tidigare under lördagen firade Juventus damer ligatiteln i Serie A. Nu kan klubbens herrlag göra det samma – för åttonde säsongen i rad. Dagens 2–1-seger hemma mot Fiorentina innebär att "Den gamla damen" är ointagliga 20 poäng före tvåan Napoli som har.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Backlund tackar nej till VM

I fjol ledde han som lagkapten Tre Kronor till VM-guld i Danmark. I år däremot blir det inget deltagande i mästerskapet för Mikael Backlund. För SVT bekräftar 30-åringen att han har tackat nej eftersom han och hans fru ska bli föräldrar.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Livlig debatt om återuppbyggnaden väntas

Några vill använda stål och betong – andra vill att Notre-Dame ska återuppbyggas med gamla tekniker. Nu är det dags för de olika falangerna att drabba samman. – Just nu finns inga sanningar, det är nu alla ska debattera, säger slottsarkitekten Jacob Hid.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Över 700 gripna vid klimatprotester i London

Över 700 personer har gripits i samband med klimatprotester i London, Storbritannien. Protesterna har pågått i sex dagar och yttrat sig i olika former av civil olydnad. På lördagen blockerade demonstranter på nytt en av broarna över floden Themsen, samt.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Tripoliregeringens styrkor till motattack

Libyens internationellt erkända enhetsregering går till motattack för att försvara huvudstaden Tripoli. – Vi har inlett en ny anfallsfas. Order gavs tidigt i morse om att avancera och vinna mark, säger Mustafa al-Mejii, talesperson för Tripoliregeringen.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Frölunda favorit hos profilerna

Samtliga sju experter tror att SM-guldet hamnar i Göteborg..

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Koreanskt band etta på brittiska topplistan

K-popbandet BTS har som första koreanska musikgrupp någonsin hamnat överst på listan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.