Sydsvenskan > IT

Monday, 18 February, 01:07

Sydsvenskan - 10 feb 19 kl. 14:00

Torgboden byggs om för tre miljoner"Det blir en helt ny butik. Vi byter allt.".
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

226 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Torgboden, byggsom för , tremiljoner
Nerikes Allehanda - 04 sep 15 kl. 10:04

Nu byggs tre nya LSS-boenden

Bokrygg har vunnit en upphandling om att bygga tre nya LSS-boenden i Örebro. De tre boendena ska ligga i Mosås, Hovsta och Mellringe..

Skånskan - 01 feb 16 kl. 06:00

Hyresrätter byggs i Oxie centrum

Oxie Oxie ska få tillskott med 98 hyresrätter vid Tegelbruksvägen och Lertegelvågen.Fastighetsbolaget Lerteglet AB lämnade in en bygglovsansökan i oktober och den beviljades av stadsbyggnadsnämnden i veckan.
Av handlingarna framgår att bygglovet avviker en aning från detaljplanen.

Nya Wermlands Tidningen - 15 feb 11 kl. 09:21

Bökigt längs Hagalundsgatan när rondeller byggs

Det är rejält trångt längs Hagalundsvägen på Våxnäs i Karlstad just nu. Anledningen är att det byggs tre rondeller där. Även vid Löfbergsskrapan anläggs det en rondell och ytterligare två byggstartas i stan i år.

Skånskan - 13 mar 18 kl. 13:32

Torgboden attackerad av maskerade män

FALSTERBO Två maskerade män attackerade anställda på Ica Torgboden i Falsterbo på måndagskvällen.
Det bara månader efter ett inbrott med ett länsat kassaskåp. ERWP.

YLE - 08 apr 17 kl. 08:00

Nu byggs hus för pandor på Ähtäri zoo

Arbetet är i full gång med att bygga det hus som paret jättepandor ska flytta in i på Ähtäri zoo i slutet av året. Huset byggs på paradplats i djurparken. Här byggs huset som de två jättepandorna ska bo i.

YLE - 28 apr 16 kl. 06:27

Hundratals nya vindkraftverk byggs i Finland

Det är ett toppår för byggande av vindkraft. Hundratals nya kraftverk byggs runtom i landet - majoriteten av dem i de fyra österbottniska landskapen. Som bäst pågår konstruktionen av 234 vindkraftverk, med en sammanlagd kapacitet på 759 megawatt.

YLE - 24 okt 16 kl. 10:36

Det byggs lika många affärslokaler i huvudstadsregionen som nu står tomma

Samtidigt som det byggs hundratusentals kvadratmeter nya affärsutrymmen står ungefär lika många kvadratmeter affärslokaler tomma. Vid månadsskiftet juni-juli fanns det 145 000 kvadratmeter lediga affärsutrymmen i huvudstadsregionen. Det här motsvarar Olympiastadions yta tre gånger om.

Cornucopia - 07 okt 17 kl. 10:53

Intelligence Watch: Det byggs för mycket, för dyra och fel bostäder

Ekonomen Anders Olshov från tankesmedjan Intelligence Watch skriver i en debattartikel hos DN Debatt att det byggs för många och för dyra lägenheter i förhållande till den köpsvaga efterfrågan. Behovet av bostäder beror på flyktingar och deras anhöriga, medan det byggs lyxbostäder dessa inte kommer ha ekonomi att flytta till.


Tankesmedjan Intelligence Watch ekonom Olshov konstaterar i en debattartikel hos DN Debatt att det byggs bostäder som inte efterfrågas.

Trelleborgs Allehanda - 09 aug 12 kl. 16:00

Blodcentraler byggs om för mer avskildhet

Arkivoto:Tommy Svensson
Alla Skånes blodcentraler måste byggas om, så att blodgivarna kan få mer avskildhet när de svarar på hälsofrågor. Ystad blir klar i höst, Kristianstad senare.
Ett öppet rum som är både reception och väntrum funkar inte längre för blodcentralerna.

Kristianstadsbladet - 27 mar 14 kl. 21:54

Station byggs om för att ge plats åt fler tåg

Arkivfoto: Bosse Nilsson
Kristianstad C byggs från och med måndag om för att kunna ta emot dubbelt så många tåg. Signalsystemet ska bli mer omfattande för att möta det ökande resandet.
Längs de tre plattformarna på stationen byggs mellansignaler samtidigt som signalställverket justeras för att anpassas till trafikmängden.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Elva ungdomar rånade i Lund

Elva ungdomar hotades och rånades av fyra personer vid Killebäckskolan i Lund. Minst en av rånarna ska ha dragit kniv. – Någon eller några av ungdomarna blev också misshandlade.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Ariana Grandes "Thank u, next" slår rekord

Ariana Grandes senaste album gick rakt in på första plats på den amerikanska albumlistan Billboard 200. "Thank u, next" är också det popalbum som strömmats flest gånger under en vecka i USA. Albumet släpptes den 8 februari och är popstjärnans fjärde Bil.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Svenskdoldisen målskytt mot Rangers

Marcus Pettersson är ingen av NHL:s mer framstående ishockeysvenskar. Men i Pittsburghs 6–5-seger hemma mot New York Rangers gjorde Skellefteåsonen ett av målen. Pettersson, som lämnade SHL efter säsongen 2016–2017, satte Pittsburghs 2–1-mål med ett dir.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Skolkök sanerat efter sjukfall på Lidingöskola

Efter att sju elever och en lärare insjuknat på en skola på Lidingö har en sanering utförts i skolans kök i helgen, rapporterar SVT Stockholm. – Kommunens miljö- och hälsoinspektörer har varit ute och tagit prover på mat och lokaler, och sedan har matle.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

TV: Se höjdpunkterna från MFF-Degerfors

Se alla mål från MFF-Degerfors här..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

"Alita: Battle angel" störst på bio i USA

Mangainspirerade storfilmen "Alita: Battle angel" lockade flest amerikanska biobesökare under helgen med god marginal. Filmen beräknas ha dragit in omkring 41 miljoner dollar under en 4-dagarsperiod, enligt Variety. Resultatet var bättre än förväntat me.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Drunkningstillbud i Kalmar – allvarligt skadad

Räddningstjänst och ambulans larmades vid lunchtid om ett drunkningstillbud vid badplatsen Kattrumpan i Kalmar. En man hittades i vattnet och fördes till sjukhus. – Han är förd till sjukhus.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Tyskland vill värna insekterna

Tyskland planerar en lag om skydd för insekter för att kraftigt få ner användningen av bekämpningsmedel och satsa miljoner euro på forskning, meddelar landets miljöminister Svenja Schulze. Planen ska ha en budget på 100 miljoner euro, cirka en miljard k.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Iran kallar upp ambassadör efter attentat

Iran utrikesdepartement har kallat upp Pakistans ambassadör. Iran anklagar Pakistan för att ge skydd åt en jihadistgrupp som misstänks ligga bakom onsdagens självmordsattentat i sydöstra Iran som dödade 27 medlemmar av revolutionsgardet. "Irans islamska.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Midler tar ton för Poppins på Oscarsgalan

Bette Midler ska uppträda på Oscarsgalan och framföra låten "The place where lost things go" från filmen "Mary Poppins returns". Det uppger sångerskan själv på Twitter. "Jag är så förväntansfull", skriver hon.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.