SVT > Inrikes

Monday, 18 February, 01:53

SVT - 06 feb 19 kl. 19:08

Upprop mot spelreklamen: ”Totalförbjud den”Spelbolagens reklam är för omfattande och aggressiv, menar civilminister Ardalan Shekarabi (S) och kallar därför bolagen till ett möte. Men det höjs också röster om att helt förbjuda spelreklam. – Jag bombarderas med spelreklam och den får mig att tro att det är lätt att vinna. Det bästa vore att förbjuda reklamen, säger Per, som är spelberoende..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Ardalan Shekarabi, Per

Dela artikeln

14910 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppropmot , spelreklamen, Totalförbjudden
GöteborgsPosten - 15 nov 16 kl. 19:27

Nederländerna: Totalförbjud Bandidos

Motorcykelklubben Bandidos är aktiva i flertal länder i världen, så väl som i Sverige. Nu vill Nederländerna införa ett totalförbud. - Man kan bara tackla problemet individuella medlemmar, men igenom att använda civilrätt kan man banna hela organisationen, säger Oebele Brouwer, talesperson för åklagarmyndigheten, till the Telegraaf..

Dagen - 10 okt 17 kl. 11:13

"Förbjud barnäktenskap i Sverige"

Totalförbjud barngifte. Det kravet kommer från Svenska FN-förbundet som vill att lagen ska ändras..

Dagen - 10 okt 17 kl. 11:13

"Förbjud barnäktenskap i Sverige"

Totalförbjud barngifte. Det kravet kommer från Svenska FN-förbundet som vill att lagen ska ändras..

Aftonbladet - 12 feb 13 kl. 13:19

Totalförbjud vapenexport till icke-demokratier

Diakonia: Mänskliga rättigheter måste gå före svenska exportvinster.

Aftonbladet - 30 maj 15 kl. 22:36

M-förslaget: totalförbjud tiggeri

Vill också förbjuda gatumusikanter.

Nya Wermlands Tidningen - 07 apr 16 kl. 06:00

Totalförbjud all rökning

Aftonbladet - 24 jun 17 kl. 00:00

Totalförbjud mobilen i bilen

Kristianstadsbladet - 29 dec 17 kl. 00:01

Totalförbjud all form av pyroteknik!

Så är det då dags igen för den tiden på året som enligt mig och många andra är den absolut värsta! Jag syftar (om du inte förstod det) på nyår! .

Expressen - 22 maj 15 kl. 16:41

Polischefen: Förbjud samtal vid bilkörning

Förbjud alla former av mobilsamtal vid bilkörning. Det anser Erling Andersson, chef för trafikpolisen i region syd. Med ett totalförbud skulle antalet trafikolyckor kunna minska drastiskt, tror han.

Fler nyheter från SVT

SVT - 3 timmar sedan

Kristersson: UD måste lägga papprena på bordet

Sveriges ambassadör i Kina kallas hem och ska nu utredas av Säpo. Detta efter uppgifterna om om det hemliga möte om fängslade svenske förläggaren Gui Minhai,som hon ska ha ordnat. Moderaternas ledare Ulf Kristersson har under veckan kritiserat utrikesdepartementet i ärendet och kräver svar..

SVT - 2 timmar sedan

Här vägrar Sjöstedt svara om sin syn på EU-utträde: ”Inte det vi ska kampanja för”

Vänsterpartiet ska inte driva kravet på att Sverige ska lämna EU. Det står klart efter en omröstning på partiets valkonferens i dag. – Vi ser att det finns andra akuta frågor, säger partiledare Jonas Sjöstedt, i SVT:s Agenda..

SVT - 9 timmar sedan

UD: Inga planer på att byta ut Anders Kompass

Sveriges ambassadör i Guatemala, Anders Kompass, har kallats hem för konsultationer på grund av den oroande utvecklingen i landet, meddelar utrikesdepartementet. Det finns dock inga planer på att byta ut honom som ambassadör, trots Guatemalas påtryckningar..

SVT - 10 timmar sedan

En timme utan el – då kan mobilen sluta funka

Vi har aldrig varit mer beroende av våra mobiltelefoner – trots det har Post- och telestyrelsens skarpa krav på hur länge du ska kunna använda din mobil vid strömavbrott ännu inte börjat gälla. Och när de nya reglerna väl är på plats är kravet blott en timme för majoriteten av svenskarna..

SVT - 10 timmar sedan

Så sårbart är samhället vid strömavbrott

Mat, vatten, kommunikationer, betalningsförmåga, drivmedel. Det finns ingen hejd på hur du personligen drabbas av ett elavbrott. SVT:s reporter Jonas Ohlin guidar dig genom en strömlös verklighet – på under minuten..

SVT - 15 timmar sedan

Flera hot mot Sveriges elförsörjning – du kan räkna med nya strömavbrott

Ett strömlöst Sverige är ett trasigt Sverige – och vi vet att omfattande elavbrott kommer hända igen. I framtiden kan både klimatet och illvilliga aktörer utgöra ett hot. Samtidigt finns det stora skillnader mellan hur förberedda kommunerna är..

SVT - 16 timmar sedan

V ska inte driva EU-utträde i valet

Vänsterpartiet ska inte driva kravet att Sverige ska lämna EU i valet till EU-parlamentet. Det beslutades på partiets EU-valkonferens i Norrköping..

SVT - 17 timmar sedan

Ministern: Bra med besked om lokala tiggeriförbud

Regeringens mål om färre antal utsatta EU-medborgare har inte nåtts. Det trots en nationell samordnare i frågan och samarbetsavtal med Rumänien och Bulgarien..

SVT - 17 timmar sedan

Antal utsatta EU-medborgare har inte minskat

Antalet utsatta EU-medborgare, varav många tigger på gatorna, är lika många i dag som för tre år sedan, det visar nya siffror från den nationella samordnaren..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.