Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 23 May, 05:31

Helsingborgs Dagblad - 27 jan 19 kl. 08:00

Minnesord om Carl-Magnus von SethFörfattaren, radiomannen, producenten Carl Magnus von Seth har avlidit i en ålder av 96 år..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Carl-Magnus, Seth, Carl Magnus

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Minnesordom , Carl-Magnus, von, Seth
Sydsvenskan - 27 jan 19 kl. 08:00

Minnesord om Carl-Magnus von Seth

Författaren, radiomannen, producenten Carl Magnus von Seth har avlidit i en ålder av 96 år..

DN - 10 sep 18 kl. 12:23

Carl Johan von Seth: Det hänger ett svärd över huvudet på Volvo

Oro för tullar har fått Volvo Cars att skjuta upp sin planerade börsnotering. DN:s ekonomiska kommentator Carl Johan von Seth svarar på tre frågor..

DN - 27 sep 18 kl. 14:33

Carl Johan von Seth: Trumps tullkrig får världshandeln att bromsa

USA:s nyprotektionism gör avtryck i WTO:s nya prognos, som tyder på dämpad tillväxt i världshandeln. DN:s Carl Johan von Seth svarar på tre frågor..

DN - 01 okt 18 kl. 10:47

Carl Johan von Seth: Klassisk kohandel räddade det nordamerikanska frihandelsavtalet

Förhandlare från USA och Kanada har – nästan bokstavligen fem i tolv – enats om ett reviderat nordamerikanskt frihandelsavtal. Det 25 år gamla Nafta ersätts nu av USMCA. DN:s Carl Johan von Seth svarar på tre frågor..

DN - 01 dec 18 kl. 17:37

Carl Johan von Seth: Återstår att se om Trump verkligen blir nöjd

Ledarna i G20 har enligt uppgifter på lördagen enats om att reformera Världshandelshandelsorganisationen, WTO. DN:s Carl Johan von Seth svarar på tre frågor..

DN - 03 dec 18 kl. 14:10

Carl Johan von Seth: Kina är knappast redo att slopa tullarna på bilar

”Kina har gått med på att minska och slopa sina tullar på bilar från USA”, twittrade president Donald Trump sent på söndagskvällen. DN:s Carl Johan von Seth svarar på tre frågor om konflikten..

Magazin24 - 06 maj 12 kl. 07:40

Carl-Magnus ska sänka energikostnader

Hallstahammars kommun fick i början av april månad en ny energi- och klimatrådgivare. Magazin24 har träffat Carl-Magnus Larsson för en pratstund. Carl-Magnus Larsson heter Hallstahammar kommuns nya energi- och klimatrådgivare.

DN - 27 dec 13 kl. 00:05

Carl Johan von Seth: Hästlasagne

Inget ont som inte har något gott med sig. När det i våras uppdagades att den svenska frysmatsjätten Findus var ­insyltad i en internationell matfuskskandal fick vi lära oss ordet ”hästlasagne”..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Efter regn kommer ... regn

Regn, blixtar och dunder. På flera ställen i södra Sverige har det mullrat. Och det ostadiga vädret fortsätter de närmaste dagarna, över hela landet.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Rösterna börjar räknas i Indien

Rösträkningen efter världens största val har inletts, när omkring 600 miljoner valsedlar ska räknas i Indien. Om det finns en tydlig trend så kommer det att kunna synas senare i dag. Sex av sju vallokalsundersökningar har pekat på en seger för sittande.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Myndighet väntar fortfarande på Boeing

Det kan komma att dröja innan flygtillverkaren Boeings 737 Max 8 tillåts lyfta igen. USA:s flygsäkerhetsmyndighet FAA säger att man ännu inte tagit emot den uppdatering som eliminera ett fel som misstänks ligga bakom två stora flygolyckor. – Vi väntar f.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Dystert på börserna i Asien

Torsdagen inleddes med börsnedgångar i Kina och Japan. Tokyobörsens ledande index Nikkei 225 tappade nästan en halv procent i den inledande handeln, medan det bredare Topix-indexet gled ned 0,4 procent. Flera elektronikbolag tillhörde förlorarna, däribl.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

”Många samhällsproblem löses bäst och effektivast genom gränslösa samarbeten.”

Det skriver regionpolitiker i Sverige, Norge och Danmark..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ikea bygger nytt i Mexiko

Nu står det klart att Ikea öppnar sin första affär i Mexiko under hösten nästa år. Varuhuset ska byggas i östra delarna av Mexico City, och är även tänkt att vara bas för nätförsäljning i landet. Om allt går som tänkt planerar Ikea för fler butiker runt.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Gräsrotsfinansierad sidscrollare släpps snart

Drygt två år försenat verkar nu det sidscrollande action-plattformsspelet "Bloodstained: Ritual of the night" snart dyka upp på butikshyllorna. Det är ett glädjande besked för de knappt 65 000 personer som stöttat projektet ekonomiskt via gräsrotsfinans.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Tårgas och vattenkanoner i Jakarta

För andra natten i rad var det oroligt i Jakarta, sedan resultatet i Indonesiens presidentval tillkännagetts. Polis satte in tårgas, vattenkanoner och sköt gummiklädda kulor mot demonstranter, som slet upp asfalt ur gator, vandaliserade, kastade föremål.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Kultmålvakt hänger upp joggingbyxorna

Den ungerske målvakten Gábor Király har vaktat buren för sista gången. 43-åringen berättar på sociala medier att han lägger handskarna och de med tiden berömda joggingbyxorna på hyllan. Király meddelade sitt avsked från den aktiva karriären via Facebook.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Fåglar skjutna med pilar i Höganäs

Polisen i Ängelholm har fått in ett flertal larm om fåglar som skjutits med pil och dödats i Höganäs, rapporterar SVT Helsingborg. Exakt hur många fåglar det rör sig om, och vilken typ av fåglar som har drabbats av djurplågeriet är oklart. Polisen letar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.