Västerbottens Folkblad > Nyheter

Tuesday, 25 June, 04:20

Västerbottens Folkblad - 21 jan 19 kl. 22:00

Blev hotfull i UmeåbutikEn hotfull situation uppstod när ett par skulle lämna tillbaka ett par skor i en butik i Umeå. Butikschefen fick bland annat en sko kastad mot sig. Det var i början av januari som händelsen inträffade i en butik i Umeå. Enligt en anmälan till Arbetstmiljöverket var det ett par som skulle lämna tillbaka ett [. ].
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Umeåbutik, Umeå, Arbetstmiljöverket

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blev hotfulli , Umeåbutik
Västerbottens Folkblad - 13 apr 18 kl. 16:59

Stöld i Umeåbutik

En man i 40-års åldern togs på bar gärning i en butik i Umeå centrum – misstänks för stöld. Vid 16-tiden kallades polis till en butik i centrala Umeå. En uppmärksam ordningsvakt hade stoppat en man, som försökte ta med sig en vara utan att betala.

Västerbottens Folkblad - 15 maj 18 kl. 18:21

Tog vara i Umeåbutik – stoppades

En flicka har under eftermiddagen ertappats med att stjäla en vara från en butik i Umeå. Händelsen inträffade i centrala Umeå. ”Polisen får ett samtal från en väktare som stoppat en minderårig flicka som tagit en vara i en butik utan att betala”, rapporterar polisens kommunikatör Liv Fahlén.

Västerbottens Folkblad - 05 jul 16 kl. 11:48

Satsar på unika jeans i ny Umeåbutik

De har sålt till hela världen via nätet tidigare. Nu öppnar de sin första fysiska butik – i Umeå. Företaget heter SOSO och öppnar den 25 juli portarna till den nya butiken i Utopia-gallerian i Umeå.

Västerbottens Folkblad - 31 jan 18 kl. 15:08

Stal vinterskor på Umeåbutik

En 35-årig man misstänks ha stulit vinterskor värda 1 499 kronor från en butik i Umeå. Mannen varken förnekar eller erkänner brottet. Det var i november förra året som mannen stal skorna från Intersport i Umeå.

Västerbottens Folkblad - 06 mar 19 kl. 02:03

Brand i Umeåbutik – misstänks vara anlagd

Räddningstjänst, polis och ambulans larmades natten mot onsdag till om en fullt utvecklad brand i en butik på Ålidhem centrum i Umeå. Polisen misstänker att branden är anlagd. Klockan var 01.

Västerbottens Folkblad - 10 maj 19 kl. 19:00

Barn stal från Umeåbutik

Polisen larmades till en butik i Umeå på fredagseftermiddagen efter samtal om en stöld. Det var vid klockan 16.56 på fredagen som en polispatrull beordrades till en butik efter inkomna samtal om hur en minderårig person stulit kläder.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 08:48

Oväntat fynd vid Umeåbutik

Polisen fick åka ut på ett något ovanligt jobb vid en butik i Umeå under måndagsmorgonen. Det var vid 6-tiden som polisen fick samtal angående en bäver som låg utanför personalingången till en butik vid Strömpilsplatsen. Butikspersonalen trodde att bävern var skadad och polisen fick rycka ut till platsen.

Västerbottens Folkblad - 02 jan 19 kl. 12:38

Man greps i Umeåbutik

En 19-årig man har gripits av en ordningsvakt i en butik i centrala Umeå. En polispatrull larmades därefter till platsen och har fört 19-åringen till polisstationen för förhör. 19-åringen är misstänkt för försök till stöld och en anmälan har upprättats..

Västerbottens Folkblad - 07 feb 19 kl. 19:55

Aggressiv man besökte Umeåbutik flera gånger

Polisen larmades under torsdagskvällen till en butik i centrala Umeå. Detta med anledning av att en aggressiv man kommit in i butiken flera gånger. Det var vid 17.

Västerbottens Folkblad - 15 maj 19 kl. 15:13

Personal grep pojke i Umeåbutik

Polisen larmades till en butik på Kronoparken i Umeå under onsdagen. Det var vid 12-tiden som polisen fick information om att personalen i butiken envarsgripit en minderårig pojke som försökte stjäla varor. ”Pojken misstänks ha stulit varor i butiken även vid fler tillfällen.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.