DI > Ekonomi

Wednesday, 20 February, 15:17

DI - 20 jan 19 kl. 11:29

Här lär sig unga killar att spela rentFinspång. Droppen blev när Rogerio Silva hörde sig själv säga hora om en kompis ex-tjej. ”Jag trodde att det var så man pratade.” Tillsammans med Shanga Aziz startade han organisationen Locker Room Talk som vill ändra tonen i omklädningsrummen.  Idéen har prisats av Zlatan, dragit in miljoner i stöd från näringslivet och står inför sitt viktigaste år hittills.
Läs mer på DI
Läs mer om:
Rogerio Silva, Shanga Aziz, Locker Room Talk, Zlatan

Dela artikeln

965 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här lärsig , unga, killaratt , spela, rent
Trelleborgs Allehanda - 21 okt 16 kl. 19:00

Unga killar testar dans utan tjejer

Killar brukar inte bli långvariga på Kulturskolans danskurser. Kanske för att tjejernas dominans är så massiv. Nu startar kursen i streetdance som riktar sig enbart till unga killar..

SR - 17 aug 17 kl. 16:22

Turteatern vill få unga killar att prata känslor

När är det okej för killar att gråta? Just nu sätter UngaTur i Stockholm upp "Boys don't cry", en teaterföreställning med efterföljande samtal för unga killar om machokulturens baksidor..

Sydsvenskan - 04 feb 15 kl. 07:37

Unga killar rånades under pistolhot

Fem unga killar rånades under pistolhot i Lund sent på tisdagskvällen. Killarna hade varit ute och handlat och på hemvägen följde tre maskerade och beväpnade män efter dem. I trapphuset gav sig rånarna på sina offer och tvingade sig in i lägenheten där de stal pengar, datorer, mobiltelefoner och en tv.

Helsingborgs Dagblad - 04 feb 15 kl. 07:37

Unga killar rånades under pistolhot

Fem unga killar rånades under pistolhot i Lund sent på tisdagskvällen. Killarna hade varit ute och handlat och på hemvägen följde tre maskerade och beväpnade män efter dem. I trapphuset gav sig rånarna på sina offer och tvingade sig in i lägenheten där de stal pengar, datorer, mobiltelefoner och en tv.

Nyteknik - 24 apr 11 kl. 07:30

"Sluta springa efter unga killar"

DEBATT. ?Det är äldre, invandrare och kvinnor som företagen borde satsa på i rekryteringen.

NT - 30 sep 11 kl. 08:20

Unga killar rånade av maskerade män

Strax innan midnatt blev två unga killar, 16- respektive 17 år gamla, rånade av två maskerade män på Trozelligatan i Norrköping..

Sydsvenskan - 11 nov 11 kl. 21:34

Kvinna överfallen av unga killar

En kvinna kom cyklande på Lugna gatan i centrala Malmö vid halv niotiden ikväll när tre unga killar gav sig på henne.
Malmö De slog omkull hennes cykel, men en taxiförare som såg vad som hände lyckades skrämma iväg killarna innan de hunnit ta något från kvinnan. Killarna uppges vara i 13- årsåldern och försvann springandes i riktning mot södra Förstadsgatan.

SmålandsPosten - 02 dec 13 kl. 12:55

Unga killar säljer sex i Växjö

Enligt en kartläggning som genomförs av RFSL i Växjö finns det över 50 kilar i Växjö som reglebundet säljer sex. Antelet har visat sig vara fler än vad Joakim Benes ordföranden för RFSL Kronoberg, trodde rapporterar Sveriges Radio Kronoberg. Enligt RFSL är det främst unga killar som säljer sex och det har visat sig att orsaken till prostitutionen inte främst är drogberoende utan att killarna är "välutbildade, vältaliga och har hög social status" Han berättar för SR Kronoberg att det till olika utgifter som till exempel studentlitteratur eller ett telefonkort.

GöteborgsPosten - 27 feb 14 kl. 19:51

Unga killar pistolrånade nio butiker

Polisen har nystat upp en liga med unga killar från Frölunda, som nu anklagas för att ha pistolrånat nio butiker i Göteborg – under knappt tre veckor. De kan ha agerat på uppdrag av något äldre yrkeskriminella..

UNT - 04 feb 15 kl. 07:36

Unga killar rånades under pistolhot

Fem unga killar rånades under pistolhot i Lund sent på tisdagskvällen..

Expressen - 04 feb 15 kl. 07:46

Unga killar rånades under pistolhot i Lund

BROTT. Fem unga killar rånades under pistolhot i Lund sent på tisdagskvällen..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Sobis vd: Vi har tagit höjd för höjd från Roches Hemlibra

Sobi har i sin intäktsprognos för 2019 tagit hänsyn till konkurrens från Roches läkemedel Hemlibra på hemofili-området i Europa..

DI - 2 minuter sedan

Marken skakar under Theresa May efter avhopp i parlamentet

Hela havet stormar i det brittiska parlamentet när ytterligare fyra ledamöter lämnar sina partier. Hela regeringsbasen skakar sedan avhoppen nu även kommer från premiärminister Theresa Mays Konservativa parti..

DI - 15 minuter sedan

Båstadföretag inleder samarbete med resesökmotor

Handiscover är en bokningstjänst för personer med begränsad rörlighet. Nu inleder företaget ett samarbete med en av världens största sökmotorer för semesteruthyrning. .

DI - 15 minuter sedan

Vi moderater står på vanligt folks sida

SLUTREPLIK. Vi förstår att tankesmedjan Fores vd Mattias Goldmann och en del andra proffstyckare som bor i Stockholm inte förstår att människor i stora delar av Sverige saknar tunnelbana utan i stället är beroende av bilen, skriver åtta moderata riksdagsledamöter i en slutreplik..

DI - 15 minuter sedan

Amerikansk detaljhandel stiger på årsbasis

Den amerikanska detaljhandeln i jämförbara butiker steg 5,4 procent vecka 7, som avslutades den 16 februari, jämfört med motsvarande vecka ett år tidigare..

DI - 30 minuter sedan

Tethys Oil producerade 12.269 fat olja per dag i januari

Tethys Oils andel av produktionen på Block 3&4 onshore i Sultanatet Oman, före avräkning av statens andel, uppgick under januari 2019 till 380.340 fat olja, motsvarande en genomsnittlig dagsproduktion om 12.269 fat olja..

DI - 30 minuter sedan

Elbilen är ingen given vinnare

Årets bil-juryn var snabb med att uppmärksamma elbilens fördelar när Nissan Leaf fick utmärkelsen så tidigt som 2011. Och med tanke på det stora intresset för elbilar kan man tro att det bara handlar om batteridrift i år. Så är det inte alls..

DI - 30 minuter sedan

EBM: För tidigt starta förundersökning mot Swedbank

Det är för tidigt för Ekobrottsmyndigheten att inleda någon förundersökning mot Swedbank med anledning av anklagelserna om penningtvätt.  Det uppger vice chefsåklagare Henric Fager för Di..

DI - 30 minuter sedan

Havsfrun ökar förlusten i fjärde kvartalet

Investmentbolaget Havsfrun redovisar ett resultat efter skatt på -11,3 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2018 (0,7). Resultatet per aktie uppgick till -0:94 kronor (0:06)..

DI - 30 minuter sedan

Gruvjätten missar målet – sämre vinst för kärnverksamheten

Det schweiziska gruv- och råvaruhandelsjätten Glencore gör sin sämsta tradingvinst på fem år i kölvattnet av korruptionsanklagelser och amerikanska ryssanktioner. Samtidigt meddelar Glencore, som länge varit stora inom kol, att bolaget ställer om mot hållbar energi..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.