GT > Nyheter

Wednesday, 20 February, 14:10

GT - 20 jan 19 kl. 07:00

Kerstins färdtjänstresa tog en omväg på 35 milKerstin Backström, 90, skulle åka färdtjänst sex mil från hemmet i Borås till sin son i Göteborg.Men chauffören körde via både Alafors och Strömstad – en rejäl omväg på cirka 35 mil.Resan tog fem timmar.– Det är bland det värsta jag varit med om. Benen bar mig inte när jag skulle gå ur bilen, berättar Kerstin Backström..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Backström, Borås, Göteborg, Alafors, Strömstad, Kerstin Backström

Dela artikeln

5552 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kerstins, färdtjänstresa, togen , omvägpå 35 , mil

Fler nyheter från GT

GT - 15 minuter sedan

Frölundas avbräck: ”Slog upp sin skada”

GÖTEBORG. Frölunda har åkt på ett tungt avbräck inför matchen mot Mora.Backen Jonathan Sigalet, 33, har dragit upp sin gamla skada.

GT - 30 minuter sedan

Baloo, 24, hatar sig själv – nu stoppas hans vård

Baloo Blomqvist, 24, är en man med mörk röst och stort skägg.  Men inte i spegeln. Då är han en person med kvinnliga kurvor och ljus röst.

GT - 45 minuter sedan

Larm om brand i flerfamiljshus: ”Rök från taknocken”

Ett brandlarm har gått i Ulricehamns kommun.Det ska tränga ut rök ur en byggnad med lägenheter enligt larmet.– Räddningstjänsten har skickat flera enheter.

GT - 1 timme sedan

Blåste Hussfelt – greps efter månader på flykt

Den tidigare spelaragenten Håcan Bodelind, 50, är dömd för grov förskingring och har varit internationellt efterlyst.Nu är han gripen av spansk polis och kommer att utlämnas till Sverige.Tv-kommentatorn Jesper Hussfelt, 45 – som är en av dem som har blivit blåst på stora belopp – reagerar med lättnad.

GT - 1 timme sedan

SMHI:s dubbla vädervarningar

Vädret i Västsverige är lynnigt.Samtidigt som det ska bjudas på vårväder och ”spansk värme” – så ska det snöa.SMHI varnar för såväl brandrisken som kraftigt snöfall.

GT - 3 timmar sedan

Blodsdrickande mc-gäng försöker etablera sig i väst

Det fruktade mc-gänget Satudarah gör ett försök att starta en falang i Göteborg.Det bekräftas av Sven Lindgren, polisens mc-gängexpert i region Väst:– Polisen samlade bedömning är att det finns indikationer på det, säger han.Saturdarah letar lokaler i Göteborg, och i stadens polisledning kraftsamlar man nu för att förhindra etableringen.

GT - 8 timmar sedan

Grannarnas rop på hjälp – när vildsvinen tar över

BALLTORP. De dyker upp vid lekplatser, på promenadvägar och utanför bostäder. De gräver upp marken i trädgårdar och skrämmer boende både på kvällar och mitt på dagen.

GT - 8 timmar sedan

Bråttom med lagad kabel till södra skärgården

Sedan i förra veckan är södra skärgården i Göteborg digitalt avskuret från omvärlden. Människor, verksamheter och näringsliv behöver IT, skriver KD-politikerna Marianne Bergman, Hampus Hagman och Kalle Bäck..

GT - 14 timmar sedan

Spelaragenten gripen – efter månader på flykt

Den tidigare spelaragenten Håcan Bodelind, dömd för grov förskingring, greps på måndagskvällen i Fuengirola i Spanien, rapporterar GP.Det var en göteborgare som kände igen Bodelind, skuggade honom och tipsade polisen..

GT - 16 timmar sedan

Sjukstuga när IFK Vänersborg föll

Sjukstuga i IFK Vänersborg i den första kvartsfinalen. Det var dock länge jämnt mot Västerås, men tre hemmamål på fyra minuter sänkte gästerna. – Vinner vi hemma finns det ändå alla möjligheter, säger mittfältaren Emil Viklund.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.