Kristianstadsbladet > Nyheter

Sunday, 21 April, 09:02

Kristianstadsbladet - 14 jan 19 kl. 15:51

Politik: Löfven får tid att säkra stöd från VTalmannen ger motvilligt mer tid till S-ledaren Stefan Löfven för att säkra stöd från Vänsterpartiet. I dagsläget är Vänsterpartiet inte berett att släppa fram Löfven som statsminister. Den planerade omröstningen om Stefan Löfven skjuts upp till på fredag..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Stefan Löfven, Vänsterpartiet, Löfven

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Politik, Löfvenfår , tidatt , säkra, stödfrån V
BT - 03 okt 14 kl. 05:45

Löfven tillkännager sin regering

I dag kommer Stefan Löfven berätta vilken politik hans regering vill driva. Och han ska också avslöja vilka som blir ministrar i hans regering. När den pinfärske statsministern börjar läsa regeringsförklaringen klockan 9 i riksdagen är en hel del redan känt.

Kristianstadsbladet - 03 okt 14 kl. 05:45

Löfven tillkännager sin regering

I dag kommer Stefan Löfven berätta vilken politik hans regering vill driva. Och han ska också avslöja vilka som blir ministrar i hans regering.
När den pinfärske statsministern börjar läsa regeringsförklaringen klockan 9 i riksdagen är en hel del redan känt.

BT - 01 maj 14 kl. 11:23

Löfven lovar avveckla Fas 3

Socialdemokraterna ska avskaffa Fas 3 om de vinner valet i höst, sade partiledaren Stefan Löfven i sitt 1 maj-tal i Sundbyberg. Löfven vill "befria" alla som befinner sig i Fas 3 och kallar den en själlös slutförvaring. - Det här är ett val mellan värderingar och idéer om Sveriges framtid, sade Löfven i Tomparken i Sundbyberg, där han höll sitt första tal för dagen.

BT - 01 maj 14 kl. 13:03

Löfven: Mer pengar till nya bostäder

Socialdemokraterna vill satsa på att få fart på bostadsbyggandet i Sverige. SBAB ska få ett tillskott på tre miljarder att låna ut till nya byggprojekt, säger S-ledaren Stefan Löfven. S vill att statliga bolåneföretaget SBAB ska bli en motor för kapitalförsörjningen av byggandet.

SmålandsPosten - 15 apr 14 kl. 00:30

Dags att börja prata politik

Det har varit ett par reinfeldtska dagar. Med medverkan i Ekots stora lördagsintervju och debattartiklar i såväl Svenska Dagbladet som Dagens Nyheter har aktivitetsnivån indikerat att valen är nära. Det var tydligt att statsministern med snart åtta års regeringsmakt ville bjuda upp sina politiska opponenter till dans och locka till debatt.

Barometern - 18 jun 14 kl. 07:24

Löfven riskerar både jobben och familjers ekonomi

Nyligen presenterade oppositionspartierna sin ekonomiska politik. Att de på sikt vill avskaffa kärnkraften är inget nytt även om Stefan Löfven undviker frågan. Det är dags att sluta gömma sig bakom populistiska uttalanden och redovisa de faktiska konsekvenserna av förslagen.

SVT Debatt - 04 maj 14 kl. 07:00

Stefan Löfven – svara på svenska folkets frågor

POLITIK Svenskarna förtjänar att veta vilken politik de röstar på, därför ställer jag inför ikväll tre frågor till Stefan Löfven som sju miljoner röstberättigade svenskar förtjänar att få svar på. Socialdemokraterna har två eventuella regeringspartners – Vänsterpartiet och Miljöpartiet. Det är skälet till Löfvens taktiska tunghäfta och mörkläggning.

Barometern - 01 jul 14 kl. 07:20

Löfven måste tala ur skägget

Stefan Löfven hummar som Frödings gamla bergtroll när han får frågor om vilka partier som ska ingå i en S-ledd regering. Miljöpartiet är en ”naturlig samarbetspartner”, han är ”glad” över Feministiskt Initiativs framgångar och han ”sträcker ut en hand” över blockgränsen till Folkpartiet och ­Centerpartiet. ”Hum, hum, jag är allt bra dum...

Barometern - 01 jul 14 kl. 07:20

Löfven måste tala ur skägget

Stefan Löfven hummar som Frödings gamla bergtroll när han får frågor om vilka partier som ska ingå i en S-ledd regering. Miljöpartiet är en ”naturlig samarbetspartner”, han är ”glad” över Feministiskt Initiativs framgångar och han ”sträcker ut en hand” över blockgränsen till Folkpartiet och ­Centerpartiet. ”Hum, hum, jag är allt bra dum...

BT - 03 okt 14 kl. 06:12

Löfven presenterar sin regering

Klockan 09.00 i dag kommer Stefan Löfven berätta vilka som blir ministrar i hans regering. När den pinfärske statsministern börjar läsa regeringsförklaringen klockan 9 i riksdagen är en hel del redan känt.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 5 minuter sedan

Larm om utsläpp av farligt ämne

En växtskyddsmaskin har vält på en åker nära Arkelstorp. Räddningstjänsten är larmad..

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Arga drömmar kartlagda

Är du arg på kvällen? Då är risken stor att du även kommer att drömma ilskt. En ny studie är drömvärldens känsloliv på spåren..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Man död efter lägenhetsbrand

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Fler skänker pengar till klimat och miljö

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Efter 48 år – nu blir Tim svensk

Kärleken tog honom till Sverige. Men det var brexit som gjorde honom till svensk..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Kim Bodnia: Skulle ha dött i första säsongen

Kim Bodnias rollfigur Konstantin blev dödad lagom till säsongsfinalen av "Killing Eve". Eller? Nu är den danske skådespelaren tillbaka i den populära yrkesmördarserien..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Två döda efter skottlossning i Helsingborg. Två till sjukhus efter bråk i Borrby..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Kevin Abstract inspireras av Lana Del Rey

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Bäckström visade vägen för Washington

Washington närmar sig avancemang i Stanley Cup-slutspelet. Nicklas Bäckström slog an tonen med två mål i utklassningen mot Carolina..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Zelenskyj ser ut att skrälla i Ukrainas val

Ett luddigt partiprogram och systematiskt duckande av journalisternas frågor till trots har tv-komikern Volodymyr Zelenskyj vinden i ryggen inför söndagens presidentval..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.