Skånskan > Nyheter

Tuesday, 23 April, 00:36

Skånskan - 14 jan 19 kl. 16:00

Nya bilinbrott på Center SydsKävlinge Under bara en drygt en timme i fredags kväll drabbades tre bilägare av inbrott i sina bilar efter att bara en kort stund parkerat på Center Syd.I två av fallen krossades en ruta på bilen. På den tredje användes troligen någon form av störsändare för att bilägaren skulle tro att bilen låst, medan den i själva verket är fortsatt olåst.
Den sistnämnda bilen stod utanför Max hamburgerrestaurang. Medan bilägarna åt stal tjuvar samtliga väskor ur bilen.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Center Syds, Under, Center Syd, Max, Burger King, Kävlingebo, Systembolaget

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya bilinbrott, Center, Syds
Skånskan - 25 feb 19 kl. 15:06

Nya stölder på Center Syd

LÖDDEKÖPINGE Inbrott och stölder har blivit vardag på Center Syd. I helgen var det inbrott i totalt fyra personbilar som stod på parkeringen utanför köpcentret.
Många bilister har under de senaste månaderna fått inbrott i sina bilar på Center Syds parkering.

Skånskan - 18 nov 18 kl. 15:00

Fler bilinbrott anmälda

Löddeköpinge Två bilister fick på torsdagen inbrott i sina bilar på Center Syds parkering.Den ena stod parkerad utanför Burger King. Ägaren hörde hur larmet utlöstes.

Sydsvenskan - 09 okt 18 kl. 13:04

Fler bilinbrott på Center Syds parkering

Utlandsregistrerade fordon är måltavla..

Skånskan - 03 sep 16 kl. 14:00

Center Syd får fortsatt stöd

Löddeköpinge Politikerna i kommunstyrelsen har beslutat att fortsätta stödja Handelsplats Center Syds ekonomiska förening, som bildades 2013 för att ruska liv i handelsplatsen.
I fjor bidrog skattebetalarna med 372 800 kronor. De närmaste tre åren ska kommunen bidra med 350 000 årligen..

Sydsvenskan - 24 maj 17 kl. 11:56

21-åring dödshotade kvinna på Center syds parkering – döms till böter

Besöket på motorträffen slutade i dödshot..

Skånskan - 16 mar 16 kl. 17:07

Far och son åtalas för flera bilinbrott

MALMÖ En far och hans tonårige son åtalas för ett tiotal bilinbrott i Malmö och Lund, därtill en inbrottsstöld i Staffanstorp och för att inneha en störsändare.Stämningen innehåller tretton åtalspunkter. Tillvägagångssättet vid bilinbrotten är likartade.

Skånskan - 04 mar 19 kl. 18:09

Ännu ett bilinbrott i Lödde

Löddeköpinge En bilägare har polisanmält inbrott i en bil, som stod parkerad på Center Syd. Bilägaren var på en hamburgerrestaurang och låste sin bil. När bilägaren kom tillbaka var ryggsäckarna som legat i baksätet borta.

Skånskan - 21 mar 19 kl. 15:54

Nytt bilinbrott vid Center Syd

LÖDDEKÖPINGE Ännu en gång har en klåfingrig tjuv varit framme och gjort inbrott på parkeringen utanför Center Syd.
Vid 13-tiden i onsdags var det någon som krossade en ruta på en personbil, stack in handen och stal en dator. Polisen varnar för att ha saker synliga i bilen..

Skånskan - 08 okt 18 kl. 13:57

Flera snabba bilinbrott

LÖDDEKÖPINGE Bilar, ofta utlandsregistrerade, har på senare tid utsatts för inbrott när de för en kort stund parkerats vid Center syd i Löddeköpinge.
Senast i helgen utsattes en tyskregistrerad bil för inbrott. En ruta krossades och gärningsmannen hade försökt men misslyckats med att nå en väska som fanns kvar i bilen..

Västerbottens Folkblad - 15 okt 11 kl. 11:14

Många bilinbrott i Skellefteå

SKELLEFTEÅ Polisen har tagit emot många anmälningar om bilinbrott det senaste dygnet. SKELLEFTEÅ Polisen har tagit emot många anmälningar om bilinbrott det senaste dygnet. Med höstmörkret ökar antalet bilinbrott.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 3 timmar sedan

Två gripna efter grovt rån i Lund

Lund Två personer har gripits i Danmark, misstänkta för det grova rånet mot en man i 65-årsåldern i Lund i påskhelgen. Till Sydsvenskan säger Filip Nilsson, inre befäl vid polisen i Lund, att två personer är gripna i Danmark och har begärts utlämnade till Sverige.
Båda ska ha gripits under söndagsdygnet.

Skånskan - 8 timmar sedan

Mobilfilmare polisanmälda

Ett antal personer har polisanmälts efter att ha filmat en olycka där en lastbilschaufför dog. Tre av dem för olaga integritetsintrång, enligt den nya lagen som gjort det straffbart att sprida känsliga bilder, filmer eller uppgifter om det kränker den personliga integriteten. De anmälda personerna var enligt polisen öppna med att de vill lägga upp bilderna i sociala medier.

Skånskan - 8 timmar sedan

Helvetet på jorden

Det förefaller som om Sri Lankas president och säkerhetstjänst mottog varningar om ett möjligt islamistiskt terrordåd redan fjorton dagar innan den förödande attacken på kristna kyrkor och hotell på flera håll i landet. Myndigheterna hade namn på misstänkta. Av okända skäl valde de att inte agera på varningarna och varskodde inte heller landets premiärminister.

Skånskan - 8 timmar sedan

Stoppad med 30 000 knarktabletter

Malmö Hundpatrullen gick ombord i Malmö för att genomsöka ett X2000-tåg som kom från Köpenhamn.
Halvvägs genom tåget markerade hunden mot en av passagerarna. En 18-årig man från norra Sverige åtalas nu för grov narkotikasmuggling..

Skånskan - 9 timmar sedan

Olycka sedan personbils däck exploderat

Trafik En personbil har kört in i mitträcket på väg 11 efter en däckexplosion. Enligt Räddningstjänst Syd ska samtliga personer i bilen vara ute.
Det är oklart om någon skadats.

Skånskan - 9 timmar sedan

Tog cannabis och körde bil

Landskrona 17-åringen körde moped efter att ha druckit sig full på whisky, och kraschade med en bil efter att ha använt cannabis.Bilfärden ägde rum den 30 maj förra året. 17-åringen – bosatt i Eslövs kommun – var påverkad av cannabis när han kom körande på Idrottsvägen i Landskrona.

Skånskan - 9 timmar sedan

Bil stals utanför bostad

TECKOMATORP En bilägare i Teckomatorp fick en tråkig överraskning i söndags förra veckan. Bilen som stått parkerad utanför bostaden var spårlöst borta.
Stölden har nu anmälts till polisen..

Skånskan - 11 timmar sedan

Ny explosion på Sri Lanka

Utrikes Ytterligare en explosion ska ha inträffat i Sri Lankas huvudstad Colombo under måndagen.Efter söndagens åtta bomber på Sri Lanka har ytterligare en explosion skett under måndagen.
Det ska handla om en explosion i en skåpbil i närheten av St Anthonys kyrka i Colombo, i samband med att polisen försökt desarmera den.

Skånskan - 12 timmar sedan

Ingen kunde slå Filip Bengtsson

MOTOR Det gick helt enligt ritningarna för Filip ”Fillibang” Bengtsson när motocrossens SM drog igång i Saxtorp under helgen som gick. Tomelillasonen gjorde precis som förra året – vann samtliga tre heat.När SM-serien drog igång på Saxtorp förra året vann Filip Bengtsson samtliga tre heat på vägen mot sitt SM-guld.

Skånskan - 15 timmar sedan

Nya krav kan försena bygge

MALMÖ Politikerna var först inte eniga om att bygga skola och sporthall just här. Nu är miljöförvaltningen och serviceförvaltningen oeniga om i vilken omfattning som markundersökningarna ska göras.
Enligt Stadsfastigheter kan miljöförvaltningens nya krav innebära en försening av projektet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.