Skånskan > Nyheter

Friday, 18 January, 23:33

Skånskan - 14 jan 19 kl. 16:00

Nya bilinbrott på Center SydsKävlinge Under bara en drygt en timme i fredags kväll drabbades tre bilägare av inbrott i sina bilar efter att bara en kort stund parkerat på Center Syd.I två av fallen krossades en ruta på bilen. På den tredje användes troligen någon form av störsändare för att bilägaren skulle tro att bilen låst, medan den i själva verket är fortsatt olåst.
Den sistnämnda bilen stod utanför Max hamburgerrestaurang. Medan bilägarna åt stal tjuvar samtliga väskor ur bilen.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Center Syds, Under, Center Syd, Max, Burger King, Kävlingebo, Systembolaget

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya bilinbrott, Center, Syds
Skånskan - 18 nov 18 kl. 15:00

Fler bilinbrott anmälda

Löddeköpinge Två bilister fick på torsdagen inbrott i sina bilar på Center Syds parkering.Den ena stod parkerad utanför Burger King. Ägaren hörde hur larmet utlöstes.

Sydsvenskan - 09 okt 18 kl. 13:04

Fler bilinbrott på Center Syds parkering

Utlandsregistrerade fordon är måltavla..

Skånskan - 03 sep 16 kl. 14:00

Center Syd får fortsatt stöd

Löddeköpinge Politikerna i kommunstyrelsen har beslutat att fortsätta stödja Handelsplats Center Syds ekonomiska förening, som bildades 2013 för att ruska liv i handelsplatsen.
I fjor bidrog skattebetalarna med 372 800 kronor. De närmaste tre åren ska kommunen bidra med 350 000 årligen..

Sydsvenskan - 24 maj 17 kl. 11:56

21-åring dödshotade kvinna på Center syds parkering – döms till böter

Besöket på motorträffen slutade i dödshot..

Skånskan - 16 mar 16 kl. 17:07

Far och son åtalas för flera bilinbrott

MALMÖ En far och hans tonårige son åtalas för ett tiotal bilinbrott i Malmö och Lund, därtill en inbrottsstöld i Staffanstorp och för att inneha en störsändare.Stämningen innehåller tretton åtalspunkter. Tillvägagångssättet vid bilinbrotten är likartade.

Skånskan - 08 okt 18 kl. 13:57

Flera snabba bilinbrott

LÖDDEKÖPINGE Bilar, ofta utlandsregistrerade, har på senare tid utsatts för inbrott när de för en kort stund parkerats vid Center syd i Löddeköpinge.
Senast i helgen utsattes en tyskregistrerad bil för inbrott. En ruta krossades och gärningsmannen hade försökt men misslyckats med att nå en väska som fanns kvar i bilen..

Västerbottens Folkblad - 15 okt 11 kl. 11:14

Många bilinbrott i Skellefteå

SKELLEFTEÅ Polisen har tagit emot många anmälningar om bilinbrott det senaste dygnet. SKELLEFTEÅ Polisen har tagit emot många anmälningar om bilinbrott det senaste dygnet. Med höstmörkret ökar antalet bilinbrott.

Magazin24 - 29 dec 12 kl. 20:37

Bilinbrott och försök till bilinbrott i Arboga

Mellan den 21 och 22 inträffade ett bilinbrott på Österled i Arboga. Den 23 december upptäcktes ett försök till bilinbrott på Ahllöfsgatan i Arboga. En Volvo stod parkerad vid Österled i Arboga under natten mellan den 21 och den 22 december.

Västerbottens Folkblad - 08 apr 12 kl. 08:48

Dubbla bilinbrott i Ursviken

URSVIKEN Natten till söndag utsattes en person i Ursviken för dubbla bilinbrott. URSVIKEN Natten till söndag utsattes en person i Ursviken för dubbla bilinbrott.  Inbrotten anmäldes vid 08.

Kristianstadsbladet - 14 jan 13 kl. 14:26

Flera bilinbrott i helgen

Foto: Scanpix
Elva bilinbrott i Hässleholmstrakten har anmälts efter helgen. Både i Hässleholm, Tyringe, Bjärnum och Sösdala har bilägare upptäckt krossade rutor och uppbrutna lås.
I något fall har en bilstereo eller en gps stulits och i vissa fall har tändningslåset manipulerats eller kablar under ratten dragits ut.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 4 timmar sedan

Klartecken att sälja till bostadsrättsförening

LÖBERÖD Företaget GBJ Fastigheter i Växjö har fått Eslövs kommuns tillåtelse att sälja mark man köpt in av Eslövs kommun till en nybildad bostadsrättsförening.Det är GBJ Ölyckebacken som begärt tillstånd att få sälja marken. Tanken är att bostadsrättsföreningen ska ta över hela bostadsprojektet.

Skånskan - 4 timmar sedan

Ny verkstad byggs till fordonselever

Skurup Det borras i väggarna samtidigt som eleverna sorterar muttrar och ringar.
Särskolans fordonsinriktning har fått en egen verkstadslokal som snart är klar att tas i bruk.
Då slipper de trängas med andra elever.

Skånskan - 4 timmar sedan

Politikerna överens om näringslivsråd

SJÖBO Politikerna verkar vara överens om att det ska bildas ett näringslivsråd i kommunen.
Däremot är de inte överens om hur många politiker som ska vara med.13, 14 eller kanske till och med 18 personer?

Skånskan - 5 timmar sedan

Vill bli Motorbranschcollage

Skurup Fordonslinjen på Nils Holgersson- gymnasiet har påbörjat sin resa för att bli ett Motorbranschcollege.Skolan har skickat in en ansökan om önskad certifiering av Fordon och transportprogrammet, inriktning personbilsmekaniker. Sedan en tid tillbaka har motorbranchen gjort det möjligt att ansöka om certifiering för att höja kvaliteten på undervisningen.

Skånskan - 5 timmar sedan

Ny ägare till fastigheten på postadress Zander Ols Väg 7 i Höör

Höör Magnus Woxblom, 58 år, ärver fastigheten på adressen Zander Ols Väg 7 i Höör från Hans Erik Sigfrid Woxblom. Huset är 65 kvadratmeter stort och byggdes 1963. Tomten är 4 551 kvadratmeter.

Skånskan - 6 timmar sedan

70-talshus i Höör har fått nya ägare

Höör Fastigheten på Bokehall Axel Hans Väg 2 i Höör har fått nya ägare. Köpare är Johan Magnusson, 30, och Andreas Berggren, 26, och säljare är Thord och Birgitta Dahl. Köpet blev klart i december 2018 och priset blev 1 450 000 kronor.

Skånskan - 7 timmar sedan

En under omständigheterna rimlig muta

Kompromissvilligheten ökar med tiden, som regeringsbildningen har visat. Samtidigt som Stefan Löfven kompromissades fram som statsminister köpte Svenska Akademien ut Katarina Frostenson för strax under 13 000 kronor i månaden. Frostensson får också behålla en hyressubventionerad lägenhet.

Skånskan - 7 timmar sedan

Frukost med e-handelsfrågor

SJÖBO Varför ska ett företag inte börja sälja saker via internet?
Den frågan ska diskuteras på kommunens kommande företagarfrukost, den 31 januari, när Olof Brodén från Script Partner ska berätta mer om sina erfarenheter av drygt tio år av elektronisk handel, e-handel.
Under ledning av moderatorn Helena Kurki från Innovationscenter för landsbygden ska han bland annat försöka svara på vad man måste ha koll på för att lyckas och om e-handel kan vara ett hot eller kanske tvärtom en möjlighet för centrumhandlare?

Skånskan - 7 timmar sedan

Kan bitterheten gå över?

Stefan Löfven blev som väntat vald till statsminister genom att inte få en majoritet av rösterna emot sig – precis som efter valet för drygt fyra år sedan.
Som Annie Lööf påminde om lade alla fyra allianspartierna då ned sina röster i statsministeromröstningen då Löfven lovade regera med Vänsterpartiets stöd. Nu är det istället i ett samarbete om en liberal reformagenda som Löfven fått mandat att regera.

Skånskan - 7 timmar sedan

Nya ägare till hustomter i Hörby kommun

Fyra fastigheter i Hörby kommun har fått nya ägare. Köpare är Aphichaya Phanomai och Martin Kjölby och säljare är Peter Göthe Niclas Bernerling och Liselotte Herrstedt. Köpet blev klart i december 2018 och priset blev 150 000 kronor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.