Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 17 January, 10:12

Liknande nyheter

Taggar: Storyteli , samarbetemed , Avanza
Cornucopia - 10 nov 15 kl. 09:53

Tillväxtcase: Storytel växer så det knakar

Storytel växer så det knakar och med lönsamhet. Här följer en del slutsatser från bolagets tidigarelagda kvartalsrapport (PDF laddas ner här) från igår.

I juli köpte "mitt" förlag Massolit Media Storytel, även om det egentligen var ett omvänt förvärv där Storytel köpte Massolits börsnotering.

Dagens PS - 17 mar 17 kl. 07:00

Avanza utmanar storbankerna

I ett pressmeddelande berättar nätmäklaren Avanza att ett samarbete inleds med startup-bolaget Stabelo 2 för att tillhandahålla bolån till en bredare kundkrets. ”Vi har som ambition att ständigt utmana finansmarknaden till spararnas och våra kunders fördel, genom att verka för ett billigare, bättre och enklare erbjudande. Vi är fortfarande i inledningsfasen av samarbetet med Stabelo och kan ännu inte säga när vi kan ha ett färdigt erbjudande”, säger Avanzas vd Johan Prom.

Cornucopia - 23 jun 15 kl. 09:33

Storytel köper Massolit Media

Enligt pressmeddelande nu på morgonen förvärvar Massolit Media det mycket lönsamma strömmande ljudboksbolaget Storytel via en apportemission från Massolit Media. Storytel kommer i praktiken stå för 96% av värderingen i bolaget.
Formuleringen i pressmeddelandet är att Massolit Media förbereder förvärv av Storytel, men i verkligheten är det i praktiken tvärt om.

BT - 17 okt 14 kl. 22:58

Banker lämnar samarbete med Telia

Flera kända näringslivsprofiler har fått sina konton länsade med stulna e-legitimationer. Nu bromsar Telia sättet som legitimationerna lämnas ut på men två banker väljer att ändå bryta samarbetet med bolaget.Mångmiljonbelopp har försvunnit från konton hos Skatteverket, Avanza Bank och SBAB.

PrivataAffärer - 15 nov 18 kl. 13:08

Storytel lockar på rekyl

Läs även: Stort resultattapp för Storytel I det senaste numret av Placeringsguiden går det att läsa en lång intervju med grundaren och vd:n i Storytel Jonas Tellander. En av börsens verkliga success stories senare år med en kursutveckling som uppgår till 250 procent på tre år. Anledningen är explosionen av intresse för ljudböcker som är Storytels verksamhet.

Cornucopia - 22 jul 15 kl. 10:30

Ljudboksälskare: Stjärnfall finns nu försläppt på Storytel

En glad nyhet till ni som älskar ljudböcker. Stjärnfall, uppföljaren till Stjärnklart, har nu släppts en vecka i förväg hos Storytel, och går alltså att ladda ner och lyssna på för tjänstens prenumeranter med start idag.

Inläsare är även denna gång Johan Holmberg, som även läste in Stjärnklart.

Dagens PS - 15 maj 18 kl. 08:20

Svenska Storytel släpper egen läsplatta

Ljudboksspecialisten Storytel kommer inom kort att lansera en egen läsplatta, Storytel Reader. ”Vår målsättning är att få e-boksläsandet i Sverige att ta fart på riktigt. Kombinationen av Storytel-tjänsten och Storytel Reader är en riktig höjdare för alla som är trötta på att binge-watcha tv-serier i sovrummet.

PrivataAffärer - 15 nov 18 kl. 14:02

Fin tillväxt ger hopp för aktieägare i Storytel

Privata Affärer har haft köprekommendation på Storytel under det första halvåret och kunde före sommaren ta hem en fin vinst. Då fortsatte aktien upp ett tag, men här därefter ramlat ner med nästan en tredjedel till strax över 100 kr. Därför har vi nyligen analyserat den igen och kommit fram till att den ånyo bör vara köpvärd.

Skånskan - 22 jun 16 kl. 11:27

Storytel köper Norstedts förlagsgrupp

Kultur Norstedts förlagsgrupp har haft flera år med förlustresultat och nedskärningar och nu väljer ägaren Kooperativa Förbundet, KF, att sälja det anrika företaget för 152 miljoner kronor till ljud- och e-bokstjänsten Storytel.– Det här är en drömaffär. Genom förvärvet för vi samman Storytels världsledande teknik med Sveriges främsta författarskap.

Affärsvärlden - 20 mar 14 kl. 16:43

Avanza går miste om miljarder

Det blir inget samarbete mellan internetmäklaren Avanza och den samarbetspartner som skulle inbringa 4-5 miljarder kronor i sparkapitaltillväxt..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 1 timme sedan

Youtube ändrar regler om farliga skämt

Efter "Bird box challenge" – Youtube förbjuder klipp på farliga spratt..

Dagens Media - 2 timmar sedan

"Inte förvånad över annonsörernas oro"

DEBATT. Stefan Mahlstein på Millstone group menar att mediebyråerna inte ser till annonsörernas bästa..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Så löser storannonsörerna mediestrategin 2019

MEDIESTRATEGI 2019. Volkswagen ökar investeringarna i utomhus, Snabbare tar sikte på sociala medier och Svenska Spel delar upp mediebudgeten på tre affärsområden..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Så gick Kanal 5:s säsongspremiärer

Både "Ullared" och "Superstars" hade säsongspremiär på Kanal 5 i tisdags – här är tittarsiffrorna..

Dagens Media - 20 timmar sedan

Egmont släpper träningsmagasin för 50+

Egmont testar marknaden för träningstidningar riktade mot äldre genom "Kom i gång 50 plus"..

Dagens Media - 21 timmar sedan

Kenza Zouiten Subosic släpper podd

Influencern Kenza Zouiten Subosic kommer prata graviditet och fertilitet i nya podden "Kenza & Dani – När livet händer"..

Dagens Media - 22 timmar sedan

Därför höjer medierna priserna

MEDIESTRATEGI 2019. TV4:s försäljningsdirektör Malin Häger och Clear Channels presschef David Klagsbrun menar att prishöjningarna handlar om utbud och efterfrågan..

Dagens Media - Igår: 09:44

Howcom vinner OKQ8

OKQ8 har valt Howcom som sin nya mediebyrå. "De övertygade oss om att byrån och teamet har önskat engagemang och driv", säger Peter Tiberg, marknadschef på OKQ8 Retail..

Dagens Media - Igår: 09:00

Unibets nya Sverigechef: "Väldigt spännande erbjudande"

Unibets nya Sverigechef delar med sig av planerna och utmaningarna framöver på den svårnavigerade spelmarknaden..

Dagens Media - Igår: 08:11

Annonsörerna ryter till mot kraftiga prishöjningar: "Som att kasta pengar i ett svart hål"

MEDIESTRATEGI 2019. Storannonsörerna McDonalds och Tre är starkt kritiska till mediernas prishöjningar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.