Västerbottens Folkblad > Nyheter

Tuesday, 23 April, 00:51

Västerbottens Folkblad - 14 jan 19 kl. 15:27

”Vänsterpartiet får kämpa för sin heder”Är det något vi lärt oss av eftervalsspelet är att det inte går att ta något för givet. Vänsterpartiets besked om att de kommer rösta ned Stefan Löfven på onsdag känns lite som ett bakslag. Eller, de kommer rösta ned Löfven om de inte får vara med i förhandlingarna. Eller var det på grund av [. ].
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Stefan Löfven, Löfven

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vänsterpartietfår , kämpaför sin , heder
Trelleborgs Allehanda - 14 sep 14 kl. 22:52

Inte bara glädje hos Vänsterpartiet

Vänsterpartiet gläds visserligen åt att det ser ut att bli regeringsskifte. Men Sverigedemokraternas framgångar dämpar glädjen mycket påtagligt.
Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt talar inför partikamraterna: - Partivänner, socialister, feminister, först vill jag tacka er.

Magazin24 - 17 dec 12 kl. 12:56

Debattartikel från Vänsterpartiet

Vänsterpartiet berättar om hur de vill minska arbetslösheten i Västmanland. Sverige har idag massarbetslöshet. Här, i Västmanlands län, finns det nu omkring 12 700 arbetslösa, men inte ens 900 lediga jobb hos Arbetsförmedlingen.

BT - 01 maj 14 kl. 15:54

"Måste våga bekämpa arbetslöshet"

Jobben och välfärden stod i fokus på första maj-demonstrationerna. 400 personer gick i det socialdemokratiska tåget i Borås. Vänsterpartiet slog rekord med 200 personer i sitt tåg.

SVT Debatt - 01 dec 13 kl. 12:30

Vänsterpartiet ska inte ge upp sin antirasistiska kamp

ANTIRASISM Den 27 november skrev Abe Bergegårdh och Anders Jarfjord på SVT Debatt om vad de kallar Vänsterpartiets misslyckade antirasistiska strategi. Man får intrycket av att de ser och talar till arbetare som vita svenskfödda män, men arbetarklassen är ingen homogen grupp. De skriver att vi ska acceptera att det finns märkliga och konservativa värderingar hos arbetarklassen.

Vimmerby Tidning - 02 okt 14 kl. 09:37

Vänstern fortsätter kämpa för förändring

Vänsterpartiet i Vimmerby har gjort ett kanonval och ökat vårt stöd med 60 procent jämfört med förra valet. Ett stort tack till alla som har röstat på oss, det ger oss kraft att fortsätta kämpa för ett bättre Vimmerby..

DalaDemokraten - 18 jan 16 kl. 10:17

Nytt nätverk ska bekämpa värdlandsavtalet

I november samlades en grupp personer från Vänsterpartiet Ludvika-Smedjebacken , Miljöpartiet, Kommunistiska partiet, Internationella socialdemokrater samt Nej till EU för att bilda ett nätverk i syfte att bekämpa värdlandsavtalet mellan Sverige och NATO och att kräva en folkomröstning om detta. Före jul fanns representanter ute på gator och torg i Ludvika för att samla namn och dela ut flygblad,.

Dalarnas tidningar - 18 jan 16 kl. 10:17

Nytt nätverk ska bekämpa värdlandsavtalet

I november samlades en grupp personer från Vänsterpartiet Ludvika-Smedjebacken , Miljöpartiet, Kommunistiska partiet, Internationella socialdemokrater samt Nej till EU för att bilda ett nätverk i syfte att bekämpa värdlandsavtalet mellan Sverige och NATO och att kräva en folkomröstning om detta. Före jul fanns representanter ute på gator och torg i Ludvika för att samla namn och dela ut flygblad,.

Nerikes Allehanda - 01 maj 15 kl. 13:41

"Fortsätta kämpa för solidaritet, rättvisa och jämställdhet"

Vänsterpartiet var först ut när första maj firades i Kumla. Vid ett-tiden marscherade socialdemokraternas 250 personer stora tåg in på torget..

Supermiljöbloggen - 25 aug 15 kl. 13:06

Miljöpartiet: ”Mer än tomma ord krävs för att bekämpa antibiotikaresistens”

Under sina åtta år vid regeringsmakten åstadkom Centerpartiet ytterst lite för att motverka den allvarliga situationen med antibiotikaresistens. Det skriver Miljöpartiets Stina Bergström, miljöpolitisk talesperson, Emma Nohrén, landsbygdspolitisk talesperson och Max Andersson, EU-parlamentariker. Det är välkommet att Centerpartiet vill bidra till arbetet för att komma till rätta med det mycket allvarliga problemet med antibiotikaresistens (SMB debatt 20/8).

Sydsvenskan - 01 jun 16 kl. 15:02

"Regeringens politik för att bekämpa internationell skatteflykt är för lam."

Daniel Sestrajcic, skattepolitisk talesperson för Vänsterpartiet..

Helsingborgs Dagblad - 01 jun 16 kl. 15:02

"Regeringens politik för att bekämpa internationell skatteflykt är för lam."

Daniel Sestrajcic, skattepolitisk talesperson för Vänsterpartiet..

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Cykeltjuv greps av polis

En man i 50-årsåldern är gripen misstänkt för cykelstöld. På måndagskvällen påträffade polisen i Skellefteå en man som ska ha stulit en cykel. Stölden inträffade i Anderstorp och mannen, som är i 50-årsåldern, har gripits och är nu misstänkt för stöld..

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Bilister fast i kontroll

Polisen har genomfört kontroller på riksväg 92. Vid 17-tiden genomförde polisen  en hastighetskontroll på riksväg 92 i Bjurholm. En förare överträdde hastighetsgränsen och bötfälldes.

Västerbottens Folkblad - 4 timmar sedan

[PLUS] Umeå FC saknade spetsen mot Karlstad: ”Jättesurt”

Umeå FC kom aldrig till de riktigt farliga lägena, och fick se sig besegrade för första gången....

Västerbottens Folkblad - 4 timmar sedan

Polis utreds för våldtäkt i länet

En polis är misstänkt för att under natten mot långfredagen ha våldtagit en kvinna i en stad i norra Sverige. Enligt tidningen Norran ska brottet ha begåtts i Västerbotten. Det var i fredags som Aftonbladet var först med att rapportera om våldtäkten som uppges ha ägt rum i en bostad i Västerbotten där en polis […].

Västerbottens Folkblad - 4 timmar sedan

”Hur ska vi kunna ha koll på budgetarbetet?”

Vi är de enda som inte får insyn i Skellefteå kommuns budgetberedning. Det innebär att det blir svårare för oss än för andra partier att få tillgång till den information som ligger till grund för kommunens budget, skriver Markku Abrahamsson (SD), gruppledare Skellefteå. Budgetberedningens ledamöter utses efter valet.

Västerbottens Folkblad - 5 timmar sedan

[PLUS] Skolchefen: skolledningen har inte fått uppgifter om några signaler

Flera lärare och föräldrar till elever på skolan menar att varningstecken framförts om den....

Västerbottens Folkblad - 5 timmar sedan

[PLUS] Lärare upprörda över den misstänkta barnvåldtäkten – många signaler missades

Flera lärare larmade om den misstänkta barnvåldtäktsmannen i inlandet, långt innan han kunde....

Västerbottens Folkblad - 5 timmar sedan

Manifestation för offer i Sri lanka

Umeås sri lankeser höll en manifestation för drabbade i terrordåden på Sri lanka – ”Vi fördömer terrorismen och vill svara emot den”. Sri lankeser boende i och runtom Umeå samlades under måndagen för att visa respekt och medlidande med de som drabbats av terrordåden i hemlandet. – Vi måste vara starka och svara emot terrorismen, […].

Västerbottens Folkblad - 5 timmar sedan

UIK-juniorerna i ny övertygande seger: ”Hade full kontroll”

Umeå IK:s juniorer fortsatte på samma manér som i premiären och briljerade igen. Laget har nu gjort tolv mål på två matcher. Mot Kvarsveden var UIK det spelförande laget matchen genom, men släppte in två onödiga mål i baken efter slarv.

Västerbottens Folkblad - 6 timmar sedan

Maja Nordström: Finland är inne på rätt klimatspår

Det finländska valet förra söndagen gav medvind för de röd-gröna partierna precis som opinionsundersökningarna visat – men inte lika mycket som man trott. Med bara 0,2 procent stod de finländska Socialdemokraterna som segrare, tätt följda av Sannfinländarna. Nu blir det troligtvis ett samarbete med De gröna, Svenska Folkpartiet och antingen Centern eller Samlingspartiet, en motsvarighet […].Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.