BT > Nyheter

Tuesday, 23 April, 00:52

BT - 14 jan 19 kl. 15:27

Just nu: Löfven får tid att säkra stöd från VTalmannen ger motvilligt mer tid till S-ledaren Stefan Löfven för att säkra stöd från Vänsterpartiet. I dagsläget är Vänsterpartiet inte berett att släppa fram Löfven som statsminister. Den planerade omröstningen om Stefan Löfven skjuts upp till på fredag..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Stefan Löfven, Vänsterpartiet, Löfven

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Justnu , Löfvenfår , tidatt , säkra, stödfrån V
Skånskan - 19 dec 15 kl. 04:00

Löfven på Juholtnivå

Opinion Opi­ni­ons­mät­ning­ar ska all­tid tas med en stor nypa salt. Men när alla mät­ning­ar vi­sar un­ge­fär sam­ma sak kan man anta att de lig­ger san­ning­en nära.
I tors­dags pub­li­ce­ra­des två mät­ning­ar – Ipsos i Da­gens Nyheter och Novus i TV4.

YA - 03 dec 13 kl. 04:01

Vår bästa tid var då

Foto: BERTIL ENEVÅG ERICSON / TT
Stefan Löfven är starkare än sitt lag. Socialdemokraternas valstrategi har inte mycket framtid över sig.
Det krävdes inget dataintrång för att komma åt Socialdemokraternas valplan för 2014.

Cornucopia - 05 dec 17 kl. 10:24

Morgan Johansson: 20 möten i säkerhetsrådet - ingen berättade ett ord om Transportstyrelsen för Löfven

De läckande hålen i Operation: Rädda Löfven läcker allt mer. Justitieminister Morgan Johansson (s) erkände nu för moderaternas Hans Wallmark att man haft 28 möten i regeringens säkerhetsråd, varav ca 20 efter att försvarsminister Peter Hultqvist (s) dåvarande inkompetensminister Anders Ygeman (s) informerats om säkerhetsläckan vid Transportstyrelsen. Ändå hävdade Ygeman att det aldrig fanns någon säkerhetsklassad lokal att informera Löfven i.

SVT Debatt - 04 maj 14 kl. 07:00

Stefan Löfven – svara på svenska folkets frågor

POLITIK Svenskarna förtjänar att veta vilken politik de röstar på, därför ställer jag inför ikväll tre frågor till Stefan Löfven som sju miljoner röstberättigade svenskar förtjänar att få svar på. Socialdemokraterna har två eventuella regeringspartners – Vänsterpartiet och Miljöpartiet. Det är skälet till Löfvens taktiska tunghäfta och mörkläggning.

YLE - 21 jan 16 kl. 20:56

Finländarna reser mer än någonsin – men tar det säkra före det osäkra

Oron för den internationella terrorismen återspeglas också i vart vi väljer att resa. De finska resebyråerna har till exempel helt slutat sälja paketresor till Egypten och Tunisien, eftersom intresset för de här länderna har svalnat bland finländska turister. Antalet sålda resor från Finland har fördubblats under de senaste tio åren.

Kristianstadsbladet - 19 sep 14 kl. 22:02

Flest tror Löfven får det kämpigt


En majoritet av de tillfrågade i en Sifo-mätning, 52 procent, har mycket eller ganska litet förtroende för att S-ledaren Stefan Löfven kan bilda en handlingskraftig regering. 37 procent tror på motsatsen, skriver Svenska Dagbladet.Av de 1 351 svarande är elva procent osäkra.

BT - 19 sep 14 kl. 22:02

Flest tror Löfven får det kämpigt

En majoritet av de tillfrågade i en Sifo-mätning, 52 procent, har mycket eller ganska litet förtroende för att S-ledaren Stefan Löfven kan bilda en handlingskraftig regering. 37 procent tror på motsatsen, skriver Svenska Dagbladet. Av de 1 351 svarande är elva procent osäkra.

Helsingborgs Dagblad - 19 sep 14 kl. 22:13

Flest tror Löfven får det kämpigt

En majoritet av de tillfrågade i en Sifo-mätning, 52 procent, har mycket eller ganska litet förtroende för att S-ledaren Stefan Löfven kan bilda en handlingskraftig regering. 37 procent tror på motsatsen, skriver Svenska Dagbladet. Av de 1 351 svarande är elva procent osäkra.

BT - 23 okt 14 kl. 13:58

Alliansen har gett Löfven en guldsits

Hej, Stefan Löfven. Du och din finansminister säger ju att det mesta är fel i Sverige och att pengarna är slut. Jag antar att ni haft mycket att göra och inte har hunnit kolla så noga på hur det faktiskt ser ut?

Kristianstadsbladet - 01 nov 14 kl. 17:03

"Chippens" osäkra framtid

Det blåser snålt på Listerlandet just nu. Tre raka Mjällbysegrar har förbytts till tre raka förluster och nedflyttningsplats. Bladetsporten bestämde sig för att träffa Mjällbys fixstjärna Christian ”Chippen” Wilhelmsson för att höra om läget.

Fler nyheter från BT

BT - 1 timme sedan

Chelsea tappade viktiga poäng mot Burnley

Chelsea fick bara oavgjort, 2–2, mot Burnley på hemmaplan och missade viktiga poäng i kampen om en av de fyra Champions Leauge-platserna..

BT - 2 timmar sedan

Storförlust – och känslor av svek: ”Svider i själen”

Eftersnacket handlade om sveket – mot sig själva och den supportande storpubliken. Men trots måndagskvällens alla motgångar är det likväl ny matchboll för Borås på torsdag. – Det svider ändå i våra själar att vi inte kunde ge all hemmapublik en finalplats, säger Simon Gunnarsson..

BT - 2 timmar sedan

Avvaktande på Wall Street inför rapportvecka

Veckans första dag bjöd på avvaktande handel på USA-börserna efter påskhelgen. Investerarna höll i plånboken i väntan på rapporter från storbolag som Facebook, Amazon och Boeing senare i veckan..

BT - 2 timmar sedan

SMHI: Sommaren är redan här

Det varma påskvädret gör att sommaren redan är här – i alla fall rent meteorologiskt. Men med torkan kommer ökad brandrisk och i Blekinge råder eldningsförbud..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.