YLE > Finland

Thursday, 17 January, 09:55

Liknande nyheter

Taggar: Brother, Christmasmisstänks för , grovt, bokföringsbrottoch , tre, penninginsamlingsbrott
Skånskan - 27 apr 17 kl. 16:56

Åtalas för grovt bokföringsbrott

Malmö Den 42-åriga mannen ska ha bokfört osanna fakturor och registrerat falska inköp till ett värde över en miljon kronor. Nu åtalas han för grovt bokföringsbrott. ERWP.

Nyan - 18 sep 15 kl. 05:50

Åtalas för grovt bokföringsbrott

En kvinna som tidigare drivit ett turistbolag på landsbygden åtalades i går för grovt bokföringsbrott i tingsrätten.

Det har gått ganska lång tid sedan det misstänkta brottet begicks. Tiden anges till april 2009 till april 2011.

Jmini.se - 17 nov 15 kl. 16:10

Huskvarnabo åtalad för grovt bokföringsbrott

En man i Huskvarna står åtalad för grovt bokföringsbrott. Det handlar om flera miljoner kronor, som mannen ska ha redovisat fel. Mannen, som är i 60-årsåldern, är åtalad för flera bokföringsbrott.

Västerbottens Folkblad - 07 dec 16 kl. 13:08

Bärföretagare döms för grovt bokföringsbrott

En bärföretagare i inlandet döms till villkorlig dom och samhällstjänst för grovt bokföringsbrott och skattebrott. Den 68-årige man som under ett antal år drev ett bärföretag i inlandet åtalades tidigare i år för flera fall av skattebrott och bokföringsbrott under åren 2011-2013. Mannens aktiebolag bildades 2011.

YLE - 20 feb 17 kl. 06:19

Raseborgare dömd för grovt bokföringsbrott

En man från Raseborg har dömts till villkorligt fängelse för grovt bokföringsbrott. Mannen skötte inte alls sitt företags bokföring. Mannen lät bli att sköta bokföringen år 2013.

YLE - 02 nov 15 kl. 17:12

Vasaföretagere åtalas för grovt bokföringsbrott

En företagare i Vasa åtalas för grovt bokföringsbrott och grovt skattebedrägeri. Åklagaren yrkar på minst ett år villkorligt fängelse. Företagaren ska ha sålt produkter utanför den officiella bokföringen mellan åren 2008 och 2013.

YLE - 05 jun 17 kl. 15:36

Affärsman i Kronoby dömd för grovt bokföringsbrott och skattebedrägeri

En affärsman som varit verksam i Kronoby och Karleby har dömts till ett års villkorligt fängelse för grovt bokföringsbrott och grovt skattebedrägeri. Mannen har sammanlagt överfört 112 000 euro från sitt företag Kiinteistö Oy Kruunupyy Kirkkotie 8, som bland annat driver en hotellverksamhet i Kronoby, till ett amerikanskt bolag som ägs av affärsmannen själv. Överföringarna saknar grund i bokföringen.

Nerikes Allehanda - 03 feb 17 kl. 09:25

Undvek att bokföra miljonbelopp – åtalas för grovt bokföringsbrott

En man hemmahörande i Örebro åtalas för grovt bokföringsbrott. Företaget som nu har gått i konkurs undvek att bokföra fakturor för miljonbelopp..

YLE - 22 nov 17 kl. 12:13

Struntade i bokföringen — vasarederi åtalas för grovt bokföringsbrott

Männen bakom rederiet Nordic sea line Oy struntade i bokföringen och åtalas för grovt bokföringsbrott. Åklagaren vill att de sätts i näringsförbud..

Dalarnas tidningar - 05 nov 15 kl. 17:13

Företagare åtalas misstänkt för grovt bokföringsbrott och grovt skattebrott

Den åtalade mannen är i 45-årsåldern, bosatt i Avesta och driver en näringsverksamhet. Nu åtalas mannen vid Falu tingsrätt misstänkt för grovt bokföringsbrott och grovt skattebrott..

Fler nyheter från YLE

YLE - 3 minuter sedan

Inga allavarliga olyckor till följd av snöovädret – kommunaltrafiken i huvudstadsregionen kråglar, flera tåg har ställts in

Morgontrafiken har löpt på bättre än förväntat i huvudstadsregionen, meddelar Helsingfors trafikstyrningscentral. Inga större olyckor har rapporterats..

YLE - 3 timmar sedan

Snöovädret drar över södra Finland – värst i Helsingfors och Östnyland

Ett snöoväder har anlänt till södra Finland och bidrar med ändringar i kollektiv- och flygtrafik. Bilister och fotgängare uppmanas av polisen vara försiktiga och stanna hemma så gott det går..

YLE - 3 timmar sedan

Snart börjar planeringen av trafikarrangemangen i Läpp i Karis

Vägplaneringen kring Läpp i Karis kommer att inledas under de närmaste månaderna. Förutom att trafiken ska löpa bättre underlättar det också utvecklingen av området i stort..

YLE - 3 timmar sedan

Områdeschef kan inte bevisa vart Destia kör gruset - "Tyder på att någonting är mörkat"

3700 ton grus skulle ha körts till Västeruddsvägen i Kimito hösten 2017. Varken körlistor, transportdokument eller officiella faktureringsdokument finns att visa..

YLE - 3 timmar sedan

Snöovädret ställer till med kaos i södra Finland – värst i Helsingfors och Östnyland

Årets första snöoväder har anlänt till södra Finland och bidrar med ändringar i kollektiv- och flygtrafik. Bilister och fotgängare uppmanas av polisen vara försiktiga och stanna hemma så gott det går..

YLE - 3 timmar sedan

Köksmästare om nya regler kring ursprungsmärkning av kött: "Genomskinlighet är alltid bra"

Från och med maj 2019 måste restauranger ange varifrån det färska köttet kommer. Men mer regler betyder också mer byråkrati för en redan pressad bransch..

YLE - 4 timmar sedan

Morgonkollen: Mays regering fick brittiska parlamentets förtroende, det kraftiga snöovädret är här

Vi uppdaterar dig med nattens och morgonens nyheter..

YLE - 5 timmar sedan

Datajättarnas läckor har ökat misstron – dataombudsmannen: Etisk märkning av digitala tjänster införs inom EU i år

Fyra av tio finländare låter bli att använda vissa digitala tjänster. Etisk märkning kan vara en lösning på den ökande skepsisen, säger experter. Samtidigt är tillgången på persondata inte heller så smidig som den kunde vara..

YLE - 10 timmar sedan

Statistiken säger mer om lagen än om antalet sexualbrott

Vad är en våldtäkt? Svaret på den frågan var en annan 2011 än den är idag. Statistiken över antalet sexualbrott i Finland berättar ganska lite om det faktiska antalet brott men desto mer om lagstiftning och den allmännna synen på sexualitet..

YLE - 18 timmar sedan

Lokalt live 19.30: 1100 åskådare när Akilles Bandy mötte Kampparit i Borgå

Sammanlagt 5600 fribiljetter hade delats ut till grundskoleelever i Borgå inför Akilles Bandys match mot Kampparit den 16 januari. Målet var att spräcka bandyseriens publikrekord på 3614..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.