DI > Ekonomi

Monday, 22 April, 23:58

DI - 14 jan 19 kl. 13:50

MP: Ge Löfven mer tidDe båda MP-språkrören har vädjat till talmannen Andreas Norlén om att Stefan bör få mer tid inför en tredje statsministeromröstning. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Löfven, MP, Andreas Norlén, Stefan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MP Ge Löfven, mer, tid
SVT - 04 dec 18 kl. 15:36

Efter Annie Lööfs besked – talmannen ger Stefan Löfven mer tid

Stefan Löfven har fått mer tid på sig att presentera sitt regeringsunderlag. Det meddelade talmannen Andreas Norlén under tisdagseftermiddagen. Klockan 15.

DN - 04 dec 18 kl. 15:30

Talmannen ger Löfven mer tid

Talman Andreas Norlén har beviljat Stefan Löfven ytterligare tid innan statsministeromröstningen kommer att läggas fram för riksdagen. Det meddelar talmannen i ett pressmeddelande..

SVT - 02 dec 18 kl. 20:42

Löfven får mer tid att bilda regering

Riksdagens talman Andreas Norlén ger S-ledaren Stefan Löfven mer tid för att få ihop sitt regeringsalternativ. Pressträffen som skulle hållas på måndagen flyttas därmed fram, enligt ett pressmeddelande..

DI - 04 dec 18 kl. 15:30

Talmannen ger Löfven mer tid

Talman Andreas Norlén har beviljat processen förlängd tid innan förslaget till statsminister läggs fram för riksdagen. Pressträffen med talmannen och Stefan Löfven (S) kommer därför att flyttas fram, skriver riksdagen på sin hemsidan..

SR - 04 dec 18 kl. 15:37

Talmannen ger Löfven mer tid

Talman Andreas Norlén har beviljat Stefan Löfven ytterligare förlängd tid att sondera regeringsunderlag innan förslaget till statsminister läggs fram för riksdagen..

Dagens PS - 03 dec 18 kl. 07:13

Löfven får mer tid för regeringsförslag

Socialdemokraternas ledare Stefan Löfven har beviljats mer tid att få ihop sitt regeringsalternativ, enligt Sveriges Radio. Talmannen Andreas Norlén planerar att lägga nytt förslag om statsminister tidigast på onsdag den 5 december klockan 09.00.

Dagens PS - 04 dec 18 kl. 15:39

Talmannan ger Löfven ännu mer tid

Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven beviljats ytterligare mer tid att få ihop sitt regeringsalternativ. Talman Andreas Norlén har beviljat ytterligare tid innan förslag till statsminister läggs fram för riksdagen, enligt ett pressmeddelande från riksdagen. ”Jag har fått information om att flera partier ska inleda förhandlingar om regeringsfrågan.

DN - 28 nov 18 kl. 11:53

Löfven kan behöva mer tid

Efter Centerns kravlista för att kunna stödja en S-regering utesluter inte statsminister Stefan Löfven att han behöver mer tid för att kunna få fram ett regeringsunderlag. – Jag kan inte avgöra nu om jag behöver mer tid. Jag måste först se kraven och föra samtal om dem, säger Stefan Löfven..

Skånskan - 03 dec 18 kl. 06:59

Stefan Löfven får mer tid

Inrikes Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven behvöver mer tid för att få ihop sitt förslag till regeringsalternativ. Måndagens pressträff med talmannen och Löfven kommer därför att flyttas fram.Talman Andreas Norlén har beviljat processen förlängd tid innan förslaget till statsminister läggs fram för riksdagen.

BT - 14 jan 19 kl. 17:02

Löfven får mer tid av talmannen

Talmannen ger motvilligt mer tid till S-ledaren Stefan Löfven för att säkra stöd från Vänsterpartiet. I dagsläget är Vänsterpartiet inte berett att släppa fram Löfven som statsminister. Den planerade omröstningen om Stefan Löfven skjuts upp till på fredag..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Serieentreprenörer blev riskkapitalister

Bröderna Fredriksson blev serieentreprenörer av en slump. När deras första företag, Bythjul, såldes startade de tillsammans investeringsbolaget Nordic Etail. ”Att få jobba ihop med sina syskon är en ynnest”, säger mellanbrodern Oscar Fredriksson..

DI - 1 timme sedan

Lugn måndagshandel på USA-börserna

Wall Street stängde måndagshandeln utan större förändringar inför rapportflodens mer intensiva dagar senare i veckan..

DI - 2 timmar sedan

Experterna oeniga om räntan: Så bör Ingves agera

Både den internationella och den svenska konjunkturen har svalnat markant, men det är avmattning snarare än recession som väntar. Det är Skuggdirektionen enig om.  När det gäller penningpolitiken går åsikterna isär.

DI - 3 timmar sedan

Coop slutar sälja engångsgrillar

Engångsgrillar har varit hett debatterat, inte minst efter förra sommarens bränder och av miljöskäl. Matkedjan Coop har nu tagit beslut om att sluta sälja engångsgrillar..

DI - 3 timmar sedan

Kvartalshysterin döms ut - ”allvarlig situation”

En majoritet av börsbolagen vill sluta med kvartalsrapporteringen eftersom systemet hämmar bolagens ekonomiska tillväxt, visar en ny undersökning. Men ett förändrat system skulle missgynna småsparare..

DI - 4 timmar sedan

SAS-strejk allt närmare

SAS och piloter i Sverige, Norge och Danmark träffas för nya förhandlingar för att hitta en lösning på den låsta konflikten. Kommer man inte överens väntar strejk från och med fredag..

DI - 4 timmar sedan

Slipp stressen med superstruktörens smarta jobbtips: ”Allt kan förenklas”

Många krånglar till jobbet alldeles i onödan. Det anser bokaktuella effektivitetsexperten David Stiernholm som säger sig ha lösningen på de frustrerande stresspuckarna. Med smarta strukturtips får man mer uträttat och blir en mästare på att prioritera.

DI - 5 timmar sedan

Stödet för arbetskraftsinvandring ökar

Stödet för arbetskraftsinvandringen har ökat i Sverige, visar en ny undersökning från SOM-institutet i Göteborg. Högutbildade och personer under 30 år är mest positiva, rapporterar Ekot i Sveriges Radio.  I den övre medelåldern är man mer negativ..

DI - 6 timmar sedan

”Jag tyckte jag var ett geni när jag köpte aktier”

Med Petronella Panérus som vd har reklambyrån Åkestam Holst svingat sig upp till en global toppranking bland annat med en omtalad kupp mot Google Maps. Privatekonomin har däremot inte alltid varit samma succé: ”En gång tyckte jag att jag var ett geni när jag köpte aktier, men det var uppenbart tvärtom”, säger Petronella Panérus i en intervju med Di Weekend..

DI - 6 timmar sedan

M kräver fortsatt kärnkraft – och mer lönsam

Moderaterna har tagit strid för kärnkraften och nästa steg är att se över prissättningen och subventionerna på elmarknaden. Utgångspunkten inför de energisamtal som väntar nu i veckan är att kärnkraften måste göras mer lönsam att investera i..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.