YLE > Svenskfinland

Friday, 18 January, 22:59

Liknande nyheter

Taggar: VblMan , knivhöggsi , Vasa, centrum, polisen, grep, fyra, misstänkta
VBL - 08 okt 12 kl. 10:56

Finländare knivhöggs till döds i Thailand

En 65-årig finländsk man knivhöggs till döds i den thailändska semesterorten Pattaya i söndags, skriver tidningen Pattaya Daily News..

VBL - 16 dec 12 kl. 13:51

Taxibilar krockade i Vasa centrum

En krock mellan två taxibilar inträffade i Vasa centrum strax före klockan 4 på söndagsmorgonen..

VBL - 28 apr 13 kl. 09:27

Strömavbrott i Vasa centrum

Strax efter klockan 9 på söndagsmorgonen mörklades en stor del av Vasa centrum. Elavbrottet omfattade som mest omkring 900 hushåll..

YLE - 12 aug 14 kl. 13:46

Man knivhöggs i Vasa

Natten till tisdag knivhöggs en man i en lägenhet i centrum av Vasa. Mannen fördes till sjukhus och hans liv är inte i fara. Offret ringde själv polisen som när de anlände till platsen träffade på en kvinna som visade sig vara förövaren.

YLE - 25 nov 17 kl. 09:27

Pohjalainen: Man knivhöggs i Vasa

En man i tjugoårsåldern knivhöggs i Vasa på fredag kvällen. Mannen skadades allvarligt, uppger tidningen Pohjalainen..

YLE - 25 nov 17 kl. 09:27

Man knivhöggs i Vasa på fredag kväll

En man i tjugoårsåldern knivhöggs i Vasa på fredag kvällen. Mannen skadades allvarligt, men enligt polisens uppgifter är hans läge stabilt..

YLE - 09 apr 18 kl. 11:12

38-årig man knivhöggs till döds i Vasa – ringde själv nödcentralen

En 38-årig man knivhöggs till döds på lördagskvällen i en privat lägenhet i Roparnäs i Vasa. Dådet skedde efter klockan 22 på kvällen..

YLE - 10 aug 16 kl. 08:41

Vbl: McDonald's i Vasa centrum samarbetsförhandlar

McDonalds i Vasa centrum inleder samarbetsförhandlingar med sina anställda nästa vecka, berättar Vasabladet. Samarbetsförhandlingarna gäller enbart restaurangen i Vasa centrum. Restaurangen har ungefär 30 anställda.

YLE - 17 okt 17 kl. 14:31

Festen spårade ur – man knivhöggs i magen

På lördagskvällen utbröt ett gräl i en lägenhet i Korsnäståget i Vasa. En man knivhöggs i magen och fördes till sjukhus..

VBL - 12 aug 12 kl. 16:36

Ettor i Vasa centrum lika dyra som i centrala Åbo

Priserna på centralt belägna små bostäder, ettor och små tvåor, rakar i höjden. Medelpriset för årets andra kvartal var 2.625 euro per kvadratmeter i centrum av Vasa.

Fler nyheter från YLE

YLE - 2 timmar sedan

JYP slog HIFK då Risto Dufva återvände – Sport förlorade efter urusel öppningsperiod

Risto Dufva fick en vinnande start på sin andra sejour som chefstränare för JYP. Vasa Sport förlorade i sin tur mot bottenlaget KooKoo efter att ha fått en ruskigt dålig start på matchen..

YLE - 6 timmar sedan

Sydin-insändare om homosexuella polisanmäls av präst

Professor Peter Nynäs i Åbo polisanmäler den insändare som kaplan Markus Engström skrivit om homosexuella och som tidningen Syd-Österbotten publicerade på tisdagen. Nynäs säger till Vasabladet att han anser att texten bryter mot lagen..

YLE - 6 timmar sedan

Fjärde omkomna skidåkaren fortfarande inte hittad

I Tamokdalen i norra Norge letar räddningsmanskapet fortfarande efter det fjärde saknade lavinoffret. Arbetet kan komma att fortsätta under veckoslutet..

YLE - 9 timmar sedan

Wasa Express ur trafik ända till fredag - dockningen tar längre tid än väntat

Uppehållet i Kvarkentrafiken blir något längre än beräknat - Wasa Express återgår i trafik först på fredag den 25 januari. Slitage på en roderstock är orsaken till förseningen..

YLE - 10 timmar sedan

Regeringspartierna har svårt att få riksdagskandiater i Vasa valkrets

Med knappa tre månader kvar till valet har de flesta partierna sin kandidatnominering för riksdagsvalet ganska långt klar. Men fortfarande finns några obesatta platser..

YLE - 13 timmar sedan

Sökandet efter den sista omkomna skidåkaren fortsätter

På fredag förmiddag fortsatte sökandet efter det sista lavinoffret igen efter att räddningsmanskapet fått vila över natten. Ett tjugotal personer deltar just nu i sökoperationen uppe på fjället..

YLE - 12 timmar sedan

Klimatstrategin i Jakobstad glömdes bort - pengarna styr fortfarande upphandlingen även i Vasa

Klimatstrategin i Jakobstadsregionen har nästan 10 år på nacken. Det är dags att uppdatera den och ta den till heders säger klimatdemonstranter. Men många beslutsfattare känner inte ens till strategin..

YLE - 13 timmar sedan

Sökandet efter den sista omkomne skidåkaren fortsätter

På fredag förmiddag togs sökandet av det sista lavinoffret upp igen efter att räddningsmanskapet fått vila över natten..

YLE - 16 timmar sedan

Jakobstadsbor demonstrerar varje fredag – vill att Jakobstadsnejden uppdaterar och använder sin klimatstrategi

Varje fredag samlas människor på rådhustrappan i Jakobstad för att uppmärksamma klimatfrågan. Nu vill gruppen ha en uppdaterad klimatstrategi som aktivt används i beslutsfattandet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.