DI > Ekonomi

Friday, 18 January, 22:47

Liknande nyheter

Taggar: Ett klargörande, nej
Kristianstadsbladet - 26 mar 14 kl. 08:00

Viktigt med klargörande

”Ett klargörande kring lagstiftningen är alltid välkommet”. Det säger Migrationsverkets presschef Fredrik Bengtsson angående IVO:s viteshot om Östra Göinge kommun inte tar emot ensamkommande barn man nekat.
Östra Göinge kommuns argument för att neka anvisade ensamkommande barn håller inte.

Affärsvärlden - 03 dec 12 kl. 13:39

Arctic Paper ska klargöra eget klargörande

Arctic Paper förbereder ett officiellt klargörande av bolagets ställning gällande budet på massatillverkaren Rottneros, sedan Aktiespararna uppmanat såväl Rottneros styrelse som Arctic att omedelbart informera marknaden om vad som gäller. Det är en begäran som Arctic förstår..

DI - 31 okt 13 kl. 19:56

Klargörande gällande Alliance Groups bud

Alliance Oil lämnar under torsdagskvällen ett klargörande att Alliance Group potentiella förvärv av Alliance Oil inte är ett kontanterbjudande enligt NASDAQ OMX Stockholms regler. Det potentiella förvärvet är istället föreslaget att ske som ett samgående i form av en amalgamation mot kontant betalning enligt bermudisk rätt. Det framgår av ett pressmeddelande..

UNT - 26 feb 18 kl. 15:45

Klargörande om Fi inför valet

Gudrun Schymans nya parhäst i Feministiskt Initiativ, Gita Nabavi, gjorde ett klargörande framträdande i SVT:s Agenda i söndags..

Helsingborgs Dagblad - 12 aug 18 kl. 01:12

EU kräver saudiskt klargörande om aktivister

EU-kommissionen har bett Saudiarabien klargöra läget rörande de kvinnliga människorättsaktivister som gripits i landet, och vars situation har orsakat en bitter diplomatisk fejd med Kanada. I EU:s begäran understryks vikten av att aktivisterna, varav fl.

GöteborgsPosten - 12 aug 18 kl. 02:34

EU kräver saudiskt klargörande om aktivister

EU-kommissionen har bett Saudiarabien klargöra läget rörande de kvinnliga människorättsaktivister som gripits i landet, och vars situation har orsakat en bitter diplomatisk fejd med Kanada..

UNT - 12 aug 18 kl. 02:34

EU kräver saudiskt klargörande om aktivister

EU-kommissionen har bett Saudiarabien klargöra läget rörande de kvinnliga människorättsaktivister som gripits i landet, och vars situation har orsakat en bitter diplomatisk fejd med Kanada..

DN - 12 aug 18 kl. 05:31

EU kräver saudiskt klargörande om aktivister

EU-kommissionen har bett Saudiarabien klargöra läget rörande de kvinnliga människorättsaktivister som gripits i landet, och vars situation har orsakat en bitter diplomatisk fejd med Kanada..

SVT - 18 jun 13 kl. 20:39

Magdalena Andersson kräver klargörande

-Nu måste regeringen klargöra att det verkligen inte är så att man säljer ut Nordea för att statsskulden ökar därför att man lånar till statsbudgeten efter att man har genomfört för stora skattesänkningar, säger Magdalena Andersson, Socialdemokraternas ekonomisk-politiska talesperson, till TT..

Supermiljöbloggen - 11 jul 15 kl. 21:26

Viktigt klargörande i dag: Restauranger och caféer får skylta med ekologiskt utbud

Har länge funnits en osäkerhet om vilka regler som gäller. Medan matvarubutiker kan skylta med ekologiska livsmedel har ingen gemensam EU-lagstiftning funnits för restauranger och caféer. De som skyltat med att de använder ekologiska produkter har därför uppmanats att ta ner skyltarna, enligt TT Nyhetsbyrån.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Hamnstrejken dyr affär för industribolagen: ”Förluster i miljonbelopp”

Under fredagen utsåg Medlingsinstitutet tre medlare som ska lösa den mångåriga konflikten mellan Hamnarbetarförbundet och Sveriges Hamnar. Den väntade strejken börjar på onsdag och innefattar 63 hamnar i hela Sverige.  “En hamn som är stängd under en dag leder snabbt till förluster i miljonbelopp”, säger Mattias Dahl, vd för Sveriges hamnar.

DI - 45 minuter sedan

Kurserna på Wall Street steg för fjärde dagen i följd

USA-börserna avslutade veckan positivt och steg för fjärde dagen i följd. Investerarna gläds åt allt fler tecken på att handelsrelationerna mellan Kina och USA är på väg att lätta. För Teslas aktieägare var det däremot en tung dag..

DI - 1 timme sedan

Taxijätten Cabonline skriver ned goodwill

Cabonline, som driver Sveriges största taxirörelse under flera varumärken och eventuellt är på väg till börsen, skriver ner goodwill på 155 miljoner kronor relaterat till verksamheten i Finland. .

DI - 1 timme sedan

Näringslivet: Upp till bevis för Stefan Löfven

Näringslivet drar en lättnadens suck över att valresultatet ger Sverige en regering. Och Stefan Löfvens högersväng välkomnas.  ”Det är en stor dag”, säger Jan-Olof Jacke som är vd i Svenskt Näringsliv.

DI - 1 timme sedan

LISTA: Nya regeringens viktigaste reformer för näringslivet

Här är fyrpartiregeringens viktigaste reformer för näringslivet att hålla koll på.  (Om ej annat sägs saknas tidsplan.) .

DI - 1 timme sedan

SvD erfar: Scanias notering närmar sig – kan bli Stockholmsbörsen

Scanias börsnotering rycker allt närmare. Enligt SvD Näringsliv ska ägaren Volkswagen ha bjudit in investerare till kapitalmarknadsdag i London för att presentera lastvagnsbolaget. .

DI - 1 timme sedan

Trump ska träffa Kim Jong-Un i februari

Donald Trump kommer att träffa Nordkoreas ledare Kim Jong-Un i slutet av februari. .

DI - 2 timmar sedan

Analyshus sänker förväntningar på Husqvarna – men spår medvind från väder

Kepler Cheuvreux har sänkt sina vinstförväntningar på Husqvarna för de kommande två åren, men ser fortsatt bra uppsida i aktien och upprepar köp. .

DI - 2 timmar sedan

Hon vill få fondförvaltare att prata mer om känslor

Den mer nervösa börshandeln sedan i höstas är här för att stanna, det är bara att vänja sig.  "Och förvaltare som erkänner sina rädslor fattar bättre beslut", säger Emily Haisley, maknadspsykolog på fondjätten Black Rock..

DI - 2 timmar sedan

Antalet aktiva olje- och gasriggar i Kanada uppgår till 209 stycken

Totala antalet aktiva olje- och gasriggar i Kanada steg under senaste rapportveckan. Det visar veckosiffror från Houstonbaserade oljeservicebolaget Baker Hughes..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.