DI > Ekonomi

Monday, 22 April, 23:59

DI - 14 jan 19 kl. 13:25

Ett klargörande nejMed sitt nej till uppgörelsen mellan C, L, MP och S återförde Jonas Sjöstedt ett slags rim och reson i svensk politik. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Jonas Sjöstedt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ett klargörande, nej
Kristianstadsbladet - 26 mar 14 kl. 08:00

Viktigt med klargörande

”Ett klargörande kring lagstiftningen är alltid välkommet”. Det säger Migrationsverkets presschef Fredrik Bengtsson angående IVO:s viteshot om Östra Göinge kommun inte tar emot ensamkommande barn man nekat.
Östra Göinge kommuns argument för att neka anvisade ensamkommande barn håller inte.

Affärsvärlden - 03 dec 12 kl. 13:39

Arctic Paper ska klargöra eget klargörande

Arctic Paper förbereder ett officiellt klargörande av bolagets ställning gällande budet på massatillverkaren Rottneros, sedan Aktiespararna uppmanat såväl Rottneros styrelse som Arctic att omedelbart informera marknaden om vad som gäller. Det är en begäran som Arctic förstår..

DI - 31 okt 13 kl. 19:56

Klargörande gällande Alliance Groups bud

Alliance Oil lämnar under torsdagskvällen ett klargörande att Alliance Group potentiella förvärv av Alliance Oil inte är ett kontanterbjudande enligt NASDAQ OMX Stockholms regler. Det potentiella förvärvet är istället föreslaget att ske som ett samgående i form av en amalgamation mot kontant betalning enligt bermudisk rätt. Det framgår av ett pressmeddelande..

UNT - 26 feb 18 kl. 15:45

Klargörande om Fi inför valet

Gudrun Schymans nya parhäst i Feministiskt Initiativ, Gita Nabavi, gjorde ett klargörande framträdande i SVT:s Agenda i söndags..

Helsingborgs Dagblad - 12 aug 18 kl. 01:12

EU kräver saudiskt klargörande om aktivister

EU-kommissionen har bett Saudiarabien klargöra läget rörande de kvinnliga människorättsaktivister som gripits i landet, och vars situation har orsakat en bitter diplomatisk fejd med Kanada. I EU:s begäran understryks vikten av att aktivisterna, varav fl.

GöteborgsPosten - 12 aug 18 kl. 02:34

EU kräver saudiskt klargörande om aktivister

EU-kommissionen har bett Saudiarabien klargöra läget rörande de kvinnliga människorättsaktivister som gripits i landet, och vars situation har orsakat en bitter diplomatisk fejd med Kanada..

UNT - 12 aug 18 kl. 02:34

EU kräver saudiskt klargörande om aktivister

EU-kommissionen har bett Saudiarabien klargöra läget rörande de kvinnliga människorättsaktivister som gripits i landet, och vars situation har orsakat en bitter diplomatisk fejd med Kanada..

DN - 12 aug 18 kl. 05:31

EU kräver saudiskt klargörande om aktivister

EU-kommissionen har bett Saudiarabien klargöra läget rörande de kvinnliga människorättsaktivister som gripits i landet, och vars situation har orsakat en bitter diplomatisk fejd med Kanada..

SVT - 18 jun 13 kl. 20:39

Magdalena Andersson kräver klargörande

-Nu måste regeringen klargöra att det verkligen inte är så att man säljer ut Nordea för att statsskulden ökar därför att man lånar till statsbudgeten efter att man har genomfört för stora skattesänkningar, säger Magdalena Andersson, Socialdemokraternas ekonomisk-politiska talesperson, till TT..

Supermiljöbloggen - 11 jul 15 kl. 21:26

Viktigt klargörande i dag: Restauranger och caféer får skylta med ekologiskt utbud

Har länge funnits en osäkerhet om vilka regler som gäller. Medan matvarubutiker kan skylta med ekologiska livsmedel har ingen gemensam EU-lagstiftning funnits för restauranger och caféer. De som skyltat med att de använder ekologiska produkter har därför uppmanats att ta ner skyltarna, enligt TT Nyhetsbyrån.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Serieentreprenörer blev riskkapitalister

Bröderna Fredriksson blev serieentreprenörer av en slump. När deras första företag, Bythjul, såldes startade de tillsammans investeringsbolaget Nordic Etail. ”Att få jobba ihop med sina syskon är en ynnest”, säger mellanbrodern Oscar Fredriksson..

DI - 1 timme sedan

Lugn måndagshandel på USA-börserna

Wall Street stängde måndagshandeln utan större förändringar inför rapportflodens mer intensiva dagar senare i veckan..

DI - 2 timmar sedan

Experterna oeniga om räntan: Så bör Ingves agera

Både den internationella och den svenska konjunkturen har svalnat markant, men det är avmattning snarare än recession som väntar. Det är Skuggdirektionen enig om.  När det gäller penningpolitiken går åsikterna isär.

DI - 3 timmar sedan

Coop slutar sälja engångsgrillar

Engångsgrillar har varit hett debatterat, inte minst efter förra sommarens bränder och av miljöskäl. Matkedjan Coop har nu tagit beslut om att sluta sälja engångsgrillar..

DI - 3 timmar sedan

Kvartalshysterin döms ut - ”allvarlig situation”

En majoritet av börsbolagen vill sluta med kvartalsrapporteringen eftersom systemet hämmar bolagens ekonomiska tillväxt, visar en ny undersökning. Men ett förändrat system skulle missgynna småsparare..

DI - 4 timmar sedan

SAS-strejk allt närmare

SAS och piloter i Sverige, Norge och Danmark träffas för nya förhandlingar för att hitta en lösning på den låsta konflikten. Kommer man inte överens väntar strejk från och med fredag..

DI - 4 timmar sedan

Slipp stressen med superstruktörens smarta jobbtips: ”Allt kan förenklas”

Många krånglar till jobbet alldeles i onödan. Det anser bokaktuella effektivitetsexperten David Stiernholm som säger sig ha lösningen på de frustrerande stresspuckarna. Med smarta strukturtips får man mer uträttat och blir en mästare på att prioritera.

DI - 5 timmar sedan

Stödet för arbetskraftsinvandring ökar

Stödet för arbetskraftsinvandringen har ökat i Sverige, visar en ny undersökning från SOM-institutet i Göteborg. Högutbildade och personer under 30 år är mest positiva, rapporterar Ekot i Sveriges Radio.  I den övre medelåldern är man mer negativ..

DI - 6 timmar sedan

”Jag tyckte jag var ett geni när jag köpte aktier”

Med Petronella Panérus som vd har reklambyrån Åkestam Holst svingat sig upp till en global toppranking bland annat med en omtalad kupp mot Google Maps. Privatekonomin har däremot inte alltid varit samma succé: ”En gång tyckte jag att jag var ett geni när jag köpte aktier, men det var uppenbart tvärtom”, säger Petronella Panérus i en intervju med Di Weekend..

DI - 6 timmar sedan

M kräver fortsatt kärnkraft – och mer lönsam

Moderaterna har tagit strid för kärnkraften och nästa steg är att se över prissättningen och subventionerna på elmarknaden. Utgångspunkten inför de energisamtal som väntar nu i veckan är att kärnkraften måste göras mer lönsam att investera i..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.