DI > Ekonomi

Thursday, 17 January, 17:52

Liknande nyheter

Taggar: Tyska, CDU, uppges, förberedasig för , möjligt, nyval
Affärsvärlden - 04 nov 16 kl. 07:08

Takata uppges förbereda konkurs i USA

Den japanska krockkuddetillverkaren Takata uppges förbereda en eventuell konkurs för sin amerikanska verksamhet. Det rapporterar tidningen The Nikkei, enligt Bloomberg News..

Affärsvärlden - 14 nov 16 kl. 10:13

LVMH uppges förbereda bud på rival

Franska lyxkonglomeratet LVMH uppges vara på väg att lägga bud på sin amerikanska rival Michael Kors, som tillverkar bland annat väskor, klockor och parfymer..

Affärsvärlden - 13 maj 14 kl. 08:20

Pfizer uppges planera budhöjning

Pfizer uppges förbereda att höja budet på Astra Zeneca en andra gång, enligt personer med insyn i frågan. Det rapporterar Bloomberg..

DI - 23 okt 15 kl. 18:41

Ahlsell uppges vara redo för börsen

CVC Capital Partners uppges förbereda en börsnotering av svenska Ahlsell, som skulle kunna vara värd 3 miljarder euro motsvarande 28 miljarder kronor.Det skriver Reuters på fredagen med hänvisning till källor..

DI - 07 okt 16 kl. 22:34

Canada Goose uppges gå till börsen

Det kanadensiska bolaget Canada Goose, tillverkare av ytterkläder för extremt kalla klimat, uppges förbereda sig för en börsnotering till våren. Marknadsvärdet ska ligga kring 2 miljarder dollar enligt källan..

DI - 02 apr 15 kl. 07:34

EU uppges förbereda formella anklagelser mot Google

EU:s konkurrensmyndighet förbereder åtgärder mot Google under de närmaste veckorna vilket öppnar för formella anklagelser om monopolställning på marknaden. Det rapporterar Wall Street Journal med hänvisning till en person med insyn i ärendet..

Affärsvärlden - 16 feb 16 kl. 12:06

Oljeproducenter uppges förbereda nya åtgärder

Saudiarabien och andra stora oljeproducenter kan överväga ytterligare åtgärder för att höja priserna, inklusive produktionssänkningar. Det uppgav en Opec-medlem på tisdagen, efter beskedet om planen att frysa produktionsnivån vid januari månads nivå, enligt Financial Times..

Affärsvärlden - 09 nov 16 kl. 08:03

AP: Trump vinner Pennsylvania – uppges förbereda segertal

Donald Trump vinner Pennsylvania enligt AP:s beräkningar. Segern ger honom 20 elektorsröster och innebär att han kommer att vinna presidentvalet..

SVT - 02 mar 18 kl. 23:19

Efter Trumps stålutspel: EU uppges förbereda egna tullar på USA-varor

EU förbereder att införa tullavgifter på amerikanska varor såsom blåjeans och bourbon, som ett svar på USA:s president Trumps förslag om höjda tullavgifter på stål och aluminium. Det säger EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker i ett uttalande till tysk media, rapporterar nyhetsbyrån AP..

FriaTider - 12 apr 18 kl. 08:57

Storbritannien uppges förbereda krig i Syrien

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Brist på ledarskap sänkte Scandic-chefen

Scandic Hotels lägger locket på när det gäller frågor om varför bolagets vd Even Frydenberg får sparken med omedelbar verkan.  "Jag har väldigt lite att tillägga. Jag tycker pressmeddelandet var väldigt tydlig på alla parametrar", säger bolagets ordförande Per G.

DI - 15 minuter sedan

Ny mätning: L klart under riksdagsspärren

Både Miljöpartiet och Liberalerna hamnar under riksdagsspärren i en ny opinionsundersökning som Novus gjort på uppdrag av SVT..

DI - 15 minuter sedan

Stockholmsbörsen starkare än Europa – Avanza rapportbackade

Stockholmsbörsen utvecklades starkare än övriga Europa i torsdagshandeln. Avanza gick mot strömmen och tappade efter en kvartalsrapport som var sämre än väntat..

DI - 30 minuter sedan

Replik: Nyliberal historierevisionism om euron

REPLIK. I Di den 15 januari stämmer Jasenko Selimovic in i den tondöva hyllningskören av euron, en kör som även EU-parlamentets ledning utsatte oss ledamöter för under en hiskelig ceremoni i tisdags. .

DI - 30 minuter sedan

Cohen: Jag riggade opinionsmätningar på Trumps order

Donald Trumps tidigare advokat säger att han betalade för att rigga opinionsmätningar i presidentens favör – och att han gjorde det på direktiv från Trump själv..

DI - 45 minuter sedan

Uppgifter: Nasdaq på väg att lägga bud på Oslo Børs

Stockholmsbörsens ägare Nasdaq uppges föra diskussioner om ett bud på börsoperatören Oslo Børs, enligt källor till Financial Times. Det kan därmed vara upplagt för budstrid efter Euronexts liggande erbjudande värt 625 miljoner euro..

DI - 45 minuter sedan

Förlusten ökar för Raybased

Raybased, ett Spotlightlistad bolag med inriktning på energilösningar, redovisar fallande omsättning och ökad förlust i det fjärde kvartalet 2018..

DI - 45 minuter sedan

Lista: Skatten på kapitalinkomst når nya rekordnivåer – här betalar de mest

Taxeringsåret 2018 beskattades svenska privatpersoner totalt 98 miljarder kronor på kapitalinkomst – en ökning med 6,5 procent jämfört med året innan och en ny rekordnotering..

DI - 45 minuter sedan

Plåsterbolaget S2 Medical rusar efter "genombrott"

Plåsterbolaget S2 Medical, med Leif GW Persson i ägarlistan, meddelar att det nåt ett "genombrott" i ett av sina utvecklingsprojekt.  Aktien rusar på beskedet..

DI - 1 timme sedan

Genombrott i ett av S2Medicals utvecklingsprojekt: In vivo-tester av antimikrobiell peptid visar på stark effekt mot multiresistenta bakterier

En av de absolut största problemen vid sårläkning är förekomsten av bakterier i sår, inte minst när bakterierna är resistenta mot olika typer av antibiotika. S2Medical har under en längre tid arbetat mot utveckling av en antibakteriell version av eiratex®, modifierad med antimikrobiella peptider. Målsättningen med denna version av eiratex®är att kunna motverka sårinfektioner samt främja sårläkning.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.