Aftonbladet > Nyheter

Sunday, 21 April, 08:11

Aftonbladet - 14 jan 19 kl. 12:25

Jonas Sjöstedt (V) kräver inflytande för att rösta ja till S-ledaren
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Sjöstedt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jonas, SjöstedtV , kräver, inflytandeför att , röstaja , till S-ledaren
DI - 15 okt 18 kl. 12:14

Sjöstedt kräver inflytande över S-ledd mittenregering

Jonas Sjöstedt anser att Stefan Löfven nu bör få chansen att försöka bilda en ny regering. Men kravet - om han lyckas - är att Vänsterpartiet får inflytande över politiken. .

DI - 27 sep 18 kl. 15:14

Sjöstedt kräver inflytande om V ska ge regeringsstöd

Jonas Sjöstedt återkommer på pressträffen till att de rödgröna partierna har fler mandat i riksdagen än Alliansen. Han säger även att han tycker att det är viktigt att en tillträdande statsminister kan visa att det går att få igenom en budget i riksdagen..

Expressen - 06 apr 16 kl. 17:29

Jonas Sjöstedt kräver förklaring av Nordea

Storbanken Nordea har hjälpt kunder att gömma pengar i skatteparadis. Nu kräver V-ledaren Jonas Sjöstedt att bankens styrelseordförande Björn Wahlroos förklarar agerandet inför riksdagen. – Jag förutsätter att han kommer och berättar vad man har gjort för att hjälpa människor att smita från skatten, säger Jonas Sjöstedt..

Expressen - 24 jun 16 kl. 09:02

Jonas Sjöstedt kräver handling från Löfven

Under morgonen stod det klart att Storbritannien röstat för att lämna EU. Nu ställs frågan hur detta kan komma att påverka Sverige och den fortsatta kontakten med landet. – Ett mardrömsbesked, säger Annie Lööf, C, i Expressen TV.

SVT - 18 mar 17 kl. 18:21

Jonas Sjöstedt kräver att Postnord delas upp

Vänsterledaren Jonas Sjöstedt ryter ifrån mot Postnordchefernas bonusar. Samtidigt kräver han att staten delar upp bolaget i en svensk och dansk del. Nu ska partiet ta upp frågan i riksdagens näringsutskott.

Sydsvenskan - 04 jul 15 kl. 12:52

Sjöstedt kräver att Snecker jobbar

Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt kräver att partiets riksdagsledamot Linda Snecker arbetar minst 40 timmar i veckan i sommar.— Jag har sms:at med Linda Snecker nu på morgonen. Hon är helt införstådd med att det är det som förväntas, och det är också det hon har tänkt göra, säger Sjöstedt till TT.

Helsingborgs Dagblad - 04 jul 15 kl. 12:52

Sjöstedt kräver att Snecker jobbar

Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt kräver att partiets riksdagsledamot Linda Snecker arbetar minst 40 timmar i veckan i sommar.— Jag har sms:at med Linda Snecker nu på morgonen. Hon är helt införstådd med att det är det som förväntas, och det är också det hon har tänkt göra, säger Sjöstedt till TT.

SR - 20 maj 16 kl. 05:00

Jonas Sjöstedt: Kalla upp Turkiets ambassadör

I dag håller det turkiska parlamentet en omröstning som kan sluta med att nästan alla kurdiska parlamentariker hamnar i fängelse. Vänsterpartiledaren Jonas Sjöstedt kräver en kraftig protest från den svenska regeringen..

Kristianstadsbladet - 22 jan 13 kl. 20:45

Sjöstedt kräver ministerposter


Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt kräver ministerposter för partiet för att ingå i ett rödgrönt regeringssamarbete vid en valseger 2014. - Antingen är vi i regeringen eller också är vi i opposition, säger han i en intervju med nyhetsbyrån Reuters.Tidigare partiledaren Lars Ohly sade i samband med V-kongressen för ett år sedan att det numera är självklart med regeringsmedverkan om partiet tillhör majoriteten..

UNT - 22 jan 13 kl. 20:45

Sjöstedt kräver ministerposter

Vänsterledaren Jonas Sjöstedt kräver ministerposter för partiet för att ingå i ett rödgrönt regeringssamarbete vid valseger 2014. Antingen är vi i regeringen eller också är vi i opposition, säger han till Reuters.(TT).

SR - 02 okt 13 kl. 19:39

Sjöstedt kräver höjd mineralskatt

Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt kräver en kraftigt höjd mineralskatt på gruvbolagen, från två promille till tio procent..

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 7 timmar sedan

Två döda i skottlossning i Helsingborg

Aftonbladet - 3 timmar sedan

Så blir vädret där du bor

Aftonbladet - 2 timmar sedan

St Louis historiska avancemang

Aftonbladet - 10 apr 18 kl. 11:14

Hur farligt är ägg för hjärtat?

Aftonbladet - 02 apr 19 kl. 09:35

Pavlova med lemon curd och grädde

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.