SVT > Inrikes

Sunday, 21 April, 08:10

SVT - 14 jan 19 kl. 12:50

Marmorstein om Sjöstedts besked: ”Sista ordet är inte sagt”SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein säger att sista ordet är inte sagt gällande om Vänsterpartiet släpper fram Stefan Löfven i statsministeromröstningen på onsdag. – Vi får se hur Stefan Löfven löser det här..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Sjöstedts, SVT, Elisabeth Marmorstein, Vänsterpartiet, Stefan Löfven

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Marmorsteinom , Sjöstedts, beskedSista , ordetär inte , sagt
SVT - 09 okt 18 kl. 18:36

Elisabeth Marmorstein om Kristerssons (M) besked

Ulf Kristersson (M) höll presskonferens under tisdagen och gav beskedet att han kommer fortsätta verka för en Alliansregering men ser dörren till Socialdemokraterna som stängd. SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein kommenterade beskedet direkt efter presskonferensen..

SVT - 12 nov 18 kl. 11:47

Elisabeth Marmorstein: Tio frågor och svar om det politiska läget just nu

– Tonläget har höjts vilket är ovanligt i Alliansen, säger SVT Nyheters politikreporter Elisabeth Marmorstein efter Ulf Kristerssons (M) besked att han vill bilda regering med KD. Varför vill Moderaterna inte att Annie Lööf ska få sonderingsuppdraget? Vad händer efter ett nyval om partierna fortfarande inte kan enas?

SVT - 22 nov 18 kl. 12:17

Elisabeth Marmorstein om beskedet: ”Har inte lyckats”

Annie Lööf (C) ger upp sitt sonderingsuppdrag. SVT Nyheters politikreporter Elisabeth Marmorstein menar att dagens besked var väntat. – Det fanns egentligen bara två alternativ.

SVT - 06 dec 18 kl. 09:44

Marmorstein svarar – ställ dina frågor om läget i politiken

I dag ger Jimmie Åkesson besked om hur partiet ska rösta i budgetvoteringen nästa vecka. Om Sverigedemokraterna väljer att rösta på M:s och KD:s budget kan det innebära att övergångsregeringens budget faller. SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein svarar på era frågor i en chatt med start klockan 15.

SVT - 02 dec 14 kl. 15:42

"Varför ska SD ge besked innan omröstningen?"

SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein svarade på era frågor inför budgetomröstningen - i sociala medier..

SVT - 04 apr 19 kl. 07:51

SVT erfar: Moderaterna lanserar ny logga i helgen

Moderaterna lanserar en ny logga i helgen under partiets Sverigemöte i Karlstad, erfar SVT. Bland annat ordet ”nya” kommer inte längre att finnas med i loggan. – Det är en markering för att man sätter punkt för ”Reinfeldt-eran”, säger SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein..

SVT - 21 aug 18 kl. 23:17

Svaren vi fick – och inte – i utfrågningen av Stefan Löfven (S)

Det var Stefan Löfvens (S) tur att svara på frågor i SVT:s partiledarutfrågning ikväll. Men i vilken fråga gav han ett klart besked och när var han inte lika tydlig? Vi frågade SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein..

SVT - 24 okt 18 kl. 16:17

Tre miljöpartister som kan bli nästa språkrör

Efter Gustav Fridolins besked om att han i förtid lämnar språkrörsposten väcks frågan om vem inom Miljöpartiet som kan komma att ta över uppdraget. SVT:s politikereporter Elisabeth Marmorstein kommenterar tre potentiella kandidater..

SVT - 10 dec 18 kl. 11:27

”Om Centerpartiet inte släpper fram Kristersson kan vi gå mot extraval”

Centerpartiet kom i dag med beskedet att de inte släpper fram Stefan Löfven (S) som statsminister. Det var bara några veckor sedan som Centerpartiet kom med samma besked om Ulf Kristersson.(M) – Om Centerpartiet står fast vid att inte släppa fram Ulf Kristersson då ser det ut som att vi mycket väl kan gå mot ett extraval, Elisabeth Marmorstein, SVT:s politikreporter..

Fler nyheter från SVT

SVT - 11 timmar sedan

Därför har påsken inget eget sound

Just musik är två betydande delar av många högtider och traditionsfiranden. Men påsken – har den egentligen något sound? SVT:s reporter Malin Johansson gick till botten med vilken musik som egentligen tillhör påsken..

SVT - 12 timmar sedan

MSB: Så ska ny färg på registreringsskyltar rädda liv

För en dryg månad sedan exploderade en gasdriven buss i centrala Stockholm och vi fick då en uppfattning om styrkan av förödelsen när en gastank exploderar. Trots det kan en mycket värre olycka hända när som helst inne i ett helt vanligt parkeringsgarage..

SVT - 15 timmar sedan

Häktade Ecuador-svenskens föräldrar kräver att UD agerar

Föräldrarna till den svensk som häktats i Ecuador misstänkt för dataintrång kräver att Sveriges regering agerar. I ett öppet brev till UD anklagar de Ecuadors regering för flera lagöverträdelser och brott mot mänskliga rättigheter i samband med gripandet av sonen. – UD har tagit emot dessa uppgifter som vi ser allvarligt på, uppger Diana Qudhaib på UD..

SVT - 17 timmar sedan

MSB: Fjolårets eldningsförbud för långtgående

Vissa län gick för långt när de förra sommaren införde totalt eldningsförbud, konstaterar Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB. Nya riktlinjer ska tydliggöra vilka begränsningar som är tillåtna..

SVT - 22 timmar sedan

Burhöns, frigående och ekologiska – så lever hönorna som producerar dina ägg

Ekologiska, frigående utomhus, frigående inomhus eller bara helt vanliga ägg? Utbudet är stort och det kan vara lätt att bli förvirrad. De olika produktionssätten har ofta stor betydelse för hönornas livsmiljö.

SVT - 22 timmar sedan

Mordförsök på Södermalm

En man är anhållen misstänkt för mordförsök i en lägenhet på Södermalm, uppger Polisen..

SVT - 23 timmar sedan

Misstänkt mord i Gamla stan

En man sitter anhållen misstänkt för mord på en kvinna i Gamla stan i centrala Stockholm i natt, uppger polisen..

SVT - Igår: 06:52

Experter varnar för kosttillskott – kan innehålla dopningsmedel

Kosttillskotten marknadsförs som energigivande, muskelbyggande och fettförbrännande och säljs ofta på nätet eller i speciella butiker. Men vissa produkter innehåller dopningsmedel i sådan hög koncentration att de kan utgöra allvarliga hälsorisker, visar en norsk rapport..

SVT - Igår: 21:41

Tre skadade efter lägenhetsbrand i Stockholm

Det brinner i en lägenhet i Vasastan i Stockholm. Räddningstjänst och polis är på plats och bostadshuset har utrymts..

SVT - Igår: 21:08

Så hygieniskt är lösgodiset i ditt påskägg

Påsken är en riktig godishögtid då försäljningen skjuter i höjden. Många väljer att fylla påskäggen med lösgodis – men hur står det egentligen till med hygienen och smittorisken i självplockshyllorna? Enligt mikrobiologen är torrt och sockerrikt ledorden som garanterar ett fräscht lösgodis..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.