Expressen > Nyheter

Thursday, 17 January, 10:06

Liknande nyheter

Taggar: TV Det är helt, oacceptabelt
GT - 30 okt 13 kl. 08:36

Mann: "Kränkande och helt oacceptabelt"

Så har förtroendet för polisen fått sig en rejäl törn igen. Media slår upp stora rubriker om en sluten Facebooksida med över 5 000 poliser, där några enskilda individer skrivit inte helt igenomtänkta kommentarer om andra människor. Kränkande, fördömande, hånfullt och helt oacceptabelt.

BT - 21 okt 14 kl. 23:20

Uppsala gjorde 16?0 i matchens slutskede: "Helt oacceptabelt"

Segern var nästan i hamn. Då kom den kollektiva kollapsen. 16 raka Uppsalapoäng innebar Borås Baskets första ligaförlust.

BT - 21 okt 14 kl. 23:20

Uppsala gjorde 16?0 i matchens slutskede: "Helt oacceptabelt"

Segern var nästan i hamn. Då kom den kollektiva kollapsen. 16 raka Uppsalapoäng innebar Borås Baskets första ligaförlust.

Expressen - 18 apr 16 kl. 14:17

"Att de ska hota - det är helt oacceptabelt"

Svenska Olympiska kommittén har retat upp Svenska fotbollförbundet rejält - och nu riskerar svensk fotboll en miljonsmäll. När SOK sammanträder för sitt årsmöte på tisdag väntas man rösta igenom ett beslut som tvingar fotbollslandslagen att bära H&M-kläder vid OS i Rio, något som skulle tvinga SvFF till ett kontraktsbrott. Nu öppnar Fotbollförbundets generalsekreterare Håkan Sjöstrand för att helt enkelt strunta i SOK:s beslut.

Sydsvenskan - 20 apr 16 kl. 09:46

Facket: "Helt oacceptabelt

Misshandeln av en journalist i samband med derbyt mellan Djurgården och Hammarby var den andra attacken mot en sportjournalist på kort tid denna allsvenska fotbollssäsong.— Helt oacceptabelt, säger Jonas Nordling, ordförande i Journalistförbundet, till TT.En åskådare tog sig in på pressläktaren under pausvilan i derbyt och attackerade en journalist från TV4-gruppen.

DN - 28 jan 11 kl. 17:00

"Helt oacceptabelt" stänga nätet

Ett försök att begränsa det fria ordet och helt oacceptabelt, säger IT-minister Anna-Karin Hatt om att Egypten stängt av internet..

Helsingborgs Dagblad - 08 nov 11 kl. 22:51

"Det är helt oacceptabelt"

"Vi var inte där i dag". Roger Hanssons absoluta favorituttryck. Eller favorit är kanske fel att säga.

Expressen - 05 jan 13 kl. 13:45

Kviborg: Det är helt oacceptabelt i Bayern

När Bundesliga-säsongen i augusti 2012 sparkade igång så var det med Borussia Dortmund som dubbla regerande mästare. Det hade således gått två långa säsonger utan FC Bayern som mästare, självfallet helt oacceptabelt i München ? en stad som är van att vinna..

Västerbottens Folkblad - 23 jan 13 kl. 14:24

Ministern: Helt oacceptabelt

Näringsminister Annie Lööf reagerar på uppgifterna om att entreprenörer ska ha lurat hit gästarbetare från Kamerun. - Det är ju helt oacceptabelt. På svensk arbetsmarknad [...

Kristianstadsbladet - 22 feb 13 kl. 12:19

Ullenhag: Helt oacceptabelt


Integrationsminister Erik Ullenhag (FP) vill nu att polisen går till botten med uppgifterna om att människor stoppas för identitetskontroll i tunnelbanan utifrån sitt utseende. - Är det så att människor med mörk hudfärg stoppas för ID-kontroll så är det helt oacceptabelt. ID-kontroller på grund av utländskt utseende strider faktiskt mot det regelverk som finns, säger Ullenhag till TT.

Expressen - 01 mar 13 kl. 12:45

Billström: Det är helt oacceptabelt

Migrationsminister Tobias Billström (M) medger att en del flyktingförläggningar är i dåligt skick. Men hans besked till företagare som tjänar miljoner på undermåligt boende är tydligt: ??Det är helt oacceptabelt att någon som kommer till vårt land ska bo under hälsovådliga omständigheter..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Stopp på Arlanda: "Allt står bara stilla"

Redan i går kväll började kaoset på Arlanda med inställda och försenade flyg. Orsaken är snöfall och hala start- och landningsbanor.Peter Nilsson är en av de drabbade resenärerna på plats.

Expressen - 30 minuter sedan

Antalet anmälda våldtäkter ökar, enligt Brå

I dag publicerar Brottsförebyggande rådet den preliminära statistiken över anmälda brott 2018. Antalet anmälda våldtäkter har ökat..

Expressen - 30 minuter sedan

Bil har kört in i mur – halt på platsen

En personbil har kört in i en mur vid Nybro.Enligt polisen är det halt på platsen..

Expressen - 30 minuter sedan

Ny statistik från BRÅ

Idag publicerar Brottsförebyggande rådet den preliminära statistiken över anmälda brott 2018. .

Expressen - 45 minuter sedan

31-åring högg sin egen mor i halsen

I maj förra året hittades en 58-årig kvinna svårt skadad i ett sitt radhus. Hon var knivhuggen flera gånger, bland annat i halsen, och hennes liv gick inte att rädda. Nu döms hennes egen son för mordet.

Expressen - 1 timme sedan

Expert: Ny lag mot hedersbrott räcker inte

Brott med hedersmotiv ska få en egen brottsrubricering och reglerna för utvisning ska skärpas, enligt överenskommelsen mellan S, MP, C och L. Det kan skicka en viktig signal – men det behövs mer, enligt Mikael Thörn, expert på hedersförtryck..

Expressen - 1 timme sedan

Rapparen Snoop Dogg har köpt in sig i Klarna

Den amerikanska rapparen Snoop Dogg har investerat i det svenska betaltjänstföretaget Klarna. Det skriver Forbes..

Expressen - 1 timme sedan

Olycka på E6 – personbil har voltat

En personbil voltade under morgonen på E6 utanför Malmö. Olyckan ska ha skett i södergående riktning. "Ingen person ska ha kommit till skada", skriver polisen på sin hemsida.

Expressen - 1 timme sedan

Anne, 38, skadades svårt av förlossningen: ”Trasig”

Varannan kvinna skadas under en vaginal förlossning. Anne Lichtenstein, 38, kan inte bära sin nyfödde son, lider av urinläckage och måste stoppa in ett finger i underlivet för att kunna gå på toaletten. – Jag är helt trasig där nere, säger hon.

Expressen - 1 timme sedan

Elsa, 14, blev påkörd av smitare

En man i 50-årsåldern, flera gånger tidigare dömd för rattfylleri och smitningsolyckor, är misstänkt för att ha kört ihjäl 14-åriga Elsa. Nu ställs han inför rätta. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.