SVT > Utrikes

Thursday, 17 January, 09:36

SVT - I förrgår: 12:28

May: Mer troligt att parlamentet stoppar brexit än lämnar EU utan avtalStorbritanniens premiärminister Theresa May ska under dagen hålla ett tal inför fabriksarbetare i Stoke-on-Trent. Enligt de delar av talet som offentliggjorts i förväg kommer hon då säga att det är mer troligt att parlamentet stoppar brexit helt än att ledamöterna tillåter en hård brexit utan avtal, som skulle kunna slå hårt mot britternas ekonomi..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
EU, Theresa May, Stoke, trent

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: May, Mer, troligtatt , parlamentet, stoppar, brexit, än, lämnar, EU utan avtal
SmålandsPosten - 17 maj 14 kl. 07:04

?Mer troligt att vi blir medlemmar än inte?

Köpmannaföreningen Handelsplats Älmhult har gett ett konkret bud om medlemskap till butikerna på Älmhults handelsplats.
– Det är mer troligt att vi blir medlemmar än att vi inte blir det, säger Ikano retail centres Jessica Svensson. Handelsplats Älmhult, som organiserar butikerna i centrum, vill expandera även ut på det nya handelsområdet.

Expressen - 11 aug 11 kl. 13:26

Polisen: "Mer troligt att brott har begåtts"

Polisen har fått in flera tips om Jenny Perssons mystiska försvinnande. Men inget som har lett polisen närmare sanningen om vad som har hänt henne. - Det finns ingen naturlig förklaring.

Expressen - 08 dec 15 kl. 13:39

"Omöjligt - mer troligt att månen trillar ner"

Malmö FF behöver en poäng minst borta mot Real Madrid för att nå Europa League. Kalmar FF-profilen Henrik Rydström tror inte MFF har ens en procents chans att lyckas. – Helt jävla omöjligt.

Affärsvärlden - 20 nov 17 kl. 14:51

Tyskt nyval allt mer troligt

Förhandlingarna om att bilda regering har brutit samman i Tyskland. Ett nyval blir allt mer troligt - men vägen dit är både unik och komplicerad..

DN - 14 mar 18 kl. 12:25

May talar i parlamentet om spionöverfall

Storbritanniens premiärminister Theresa May kommer att hålla ett anförande i parlamentet med anledning av nervgiftsattacken mot en rysk tidigare spion och hans dotter, enligt oppositionspartiet Labour. Ryssland nekar fortsatt till all inblandning i dådet..

SR - 15 nov 18 kl. 11:29

Just nu: Theresa May talar i parlamentet

Storbritanniens premiärminister Theresa May håller just nu tal i det brittiska parlamentet, efter att hennes regering i går kväll givit grönt ljus för det brexitavtal som förhandlarna tagit fram..

DN - 15 nov 18 kl. 11:23

Just nu: Theresa May talar i parlamentet

Storbritanniens regering har drabbats av flera avhopp under torsdagsförmiddagen efter att avtalet om Brexit blev klart i går, onsdag. Klockan 11.30 talar premiärminister Theresa May i parlamentet.

SVT - 10 dec 18 kl. 17:24

May utskrattad i parlamentet

Premiärminister Theresa May möttes av hånskratt i brittiska parlamentet när hon meddelade att hon ställer in morgondagens stora brexitomröstning..

Affärsvärlden - 05 jun 17 kl. 07:30

May: Mer måste göras mot terrorism

Mer måste göras mot islamistisk terrorism, men parlamentsvalet på torsdag kommer att hållas som planerat. Det sade den brittiske premiärministern Theresa May på söndagen, efter att ett terrordåd vid London Bridge sent på lördagen dödat minst sju personer och skadat cirka 50 personer, rapporterar Reuters..

DI - 26 okt 16 kl. 15:36

Mikael Björk: Motiga möten ger May mer huvudvärk

En splittrad regering och bångstyriga regioner som Skottland och Vallonien ger Storbritanniens premiärminister Theresa May huvudvärk. På torsdagen får hon besked om hur brexitbeskedet har slagit mot ekonomin..

Fler nyheter från SVT

SVT - 6 timmar sedan

Hundratusentals strejkar i Tunisien

Tunisiens största fackförbund, UGTT, genomför en endagsstrejk i dag. Beskedet kommer efter att samtal med regeringen strandat om höjda löner för 670 000 statligt anställda..

SVT - 10 timmar sedan

Tsipras fick fortsatt förtroende av parlamentet

Greklands premiärminister Alexis Tsipras klarade med nöd och näppe en förtroendeomröstning i parlamentet på onsdagskvällen. Av församlingens 300 ledamöter valde 151 att rösta för fortsatt förtroende för Tsipras..

SVT - 11 timmar sedan

Miljöriskerna hotar världsekonomin

Miljöhoten dominerar bland de risker som världsekonomin står inför. Det visar årets rapport över de globala riskerna som World Economic Forum, WEF, publicerar. Den risk som har högst sannolikhet att inträffa enligt experterna är extrema väderförhållanden och farligast är hotet från massförstörelsevapen..

SVT - 12 timmar sedan

SVT:s Europakorrespondent: ”Storbritannien under brexit är inte normalt”

Theresa May är kvar efter misstroendeomröstningen – men det är även röran kring brexit. Så vad händer nu? – Det kommer att vara fullspäckade dagar, säger SVT Nyheters Europakorrespondent, Christoffer Wendick..

SVT - 12 timmar sedan

Norwegian lägger ned flyglinjer

Det norska lågprisflygbolaget Norwegian lägger ned ett antal linjer samt sex baser för att minska kostnaderna. Åtgärderna är en del av ett sparpaket på två miljarder norska kronor som presenterades i december..

SVT - 13 timmar sedan

Missförtroendeomröstning mot Theresa May

Det blev ett rungande nej till premiärminister Theresa Mays avtal med EU om brexit på tisdagen. Klockan 20 på onsdagen hålls en missförtroendeomröstning, enligt oppositionsledaren Jeremy Corbyns krav..

SVT - 14 timmar sedan

Times: EU redo skjuta fram brexit till 2020

Enligt den brittiska tidningen Times är EU redo att skjuta fram brexit till 2020, rapporterar Reuters..

SVT - 15 timmar sedan

Misstroendeomröstning mot May efter historiskt nederlag

I kväll ställs Storbritanniens premiärminister Theresa May inför en misstroendeomröstning i parlamentet. Även om det inte är troligt att May faller räcker det med att ett fåtal egna parlamentsledamöter går emot henne för ett nederlag. – Om regeringen faller blir det nyval, säger SVT Nyheters Europakorrespondent Christoffer Wendick..

SVT - 17 timmar sedan

FBI hjälper Norge med jakten på försvunna norskan

Mysteriet kring den misstänkt kidnappade norskan Anne-Elisabeth Hagen har ännu inte fått något svar. Nu ger sig FBI, federala polisen i USA, in i fallet. – Det stämmer att FBI har involverats i ärendet, säger polisen, som inte vill gå in på detaljer, till NRK..

SVT - 18 timmar sedan

Kropp hittad efter lavin i Norge

En av de fyra skidåkare som omkom i en lavin i Tamokdalen utanför norska Troms har hittats. En kropp har grävts fram ur snömassorna, rapporterar NRK..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.