YLE > Finland

Wednesday, 24 April, 22:21

YLE - 14 jan 19 kl. 12:17

Direktflyg från Åbo till Skopje i sommarFlygbolaget Wizzair börjar med direktflyg från Åbo till Makedoniens huvudstad Skopje i sommar..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Åbo, Skopje, Wizzair, Makedoniens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Direktflygfrån , Åbotill , Skopjei , sommar
Jmini.se - 03 dec 15 kl. 07:12

Direktflyg till Turkiet och Grekland i sommar

I samband med sommarresorna för 2016 släppts till försäljningen står det klart att Apollo fortsätter att erbjuda direktflyg från Jönköping till storfavoriterna Turkiet och Rhodos. Intresset för de klassiska charterresmålen fortsätter vara stort......

Expressen - 15 maj 17 kl. 18:52

Sverige får direktflyg till Indien – redan i sommar

Stockholm Arlanda får allt fler direktflyg jorden runt.Senaste tillskottet är Air India som börjar flyga direkt mellan New Delhi och Stockholm den 15 augusti..

Nya Wermlands Tidningen - 04 mar 18 kl. 15:40

Direktflyg till Visby under Almedalsveckan

Även i sommar kommer det att gå direktflyg mellan Karlstad och Visby under Almedalsveckan..

Västerbottens Folkblad - 30 sep 14 kl. 13:31

Direkt Umeå-Kreta även nästa sommar

Det blir charterresor direkt från Umeå till Kreta även nästa sommar. Det står klart sedan resebolaget Apollo har släppt nästa sommars resor. Efterfrågan på flyg från lokalflygplatser är fortsatt hög.

Hela Gotland - 13 feb 13 kl. 18:25

Visby-Malmö även i sommar

Direktflyg mellan Visby och Malmö blev en succé enligt Gotlandsflyg. I sommar är linjen tillbaka..

YLE - 23 feb 17 kl. 10:44

Apollo lanserar direktflyg från Vasa till Rhodos

Charterföretaget Apollo börjar erbjuda direktflyg från Vasa till Rhodos. Flygen avgår varje onsdag från den 30 augusti fram till skolornas höstlov. Rhodos är ett populärt resmål bland finländarna.

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Direktflyg till söder i vinter

I vinter blir det direktflyg från Göteborg, Ängelholm och Malmö till Åre Östersunds flygplats. Flygbolaget SAS utökar antalet direktflyg under skidsäsongen..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Direktflyg till söder i vinter

I vinter blir det direktflyg från Göteborg, Ängelholm och Malmö till Åre Östersunds flygplats. Flygbolaget SAS utökar antalet direktflyg under skidsäsongen..

Dalarnas tidningar - 23 mar 16 kl. 10:55

Lanserar direktflyg till Visby – men bara under en vecka

Det är flygbolaget FlexFlight som i samarbete med Direktflyg och AB Dalaflyget kommer att erbjuda direktflyg mellan Borlänge och Visby..

Expressen - 07 mar 17 kl. 16:12

Stockholm får nytt direktflyg till Kroatien

Knappt har Norwegian annonserat sitt nya direktflyg mellan Stockholm och Zagreb innan man får konkurrens på rutten. I maj startartar Croatia Airlines direktflyg på sträckan..

Fler nyheter från YLE

YLE - 4 timmar sedan

Marko Enberg är ny chefredaktör för Uusimaa: "Lokaltidningen är limmet som sammanfogar människorna"

Efter påskhelgen har tidningens mångårige redaktör Marko Enberg tagit över som chefredaktör för Uusimaa. Samtidigt blev tidningens utseende litet färggrannare, luftigare och texten mer lättläst..

YLE - 4 timmar sedan

Lovisa och Pyttis vill locka invånare med ny webbtjänst för distansarbete: ”Vi vill få människor att skilja på arbete och plats i ordet arbetsplats”

Webbtjänsten Itätyö ska hjälpa företag och distansarbetare i Lovisa och Pyttis att hitta varandra. Kommunerna hoppas även att via projektet locka till sig fler invånare..

YLE - 4 timmar sedan

Torgparkeringsbygget kan nu fortsätta men området utvidgas ytterligare - staden ger grönt ljus

Efter att ha stått stilla i några veckor kan nu byggandet av torgparkeringen i Åbo fortsätta. Men det innebär en del förändringar..

YLE - 5 timmar sedan

Många minderåriga får alkoholreklam på sociala medier - den nya alkohollagen har inte bromsat tillverkarna

Finländska och svenska företag som säljer alkohol utför inte aggressiv marknadsföring på sociala medier, men reklamen visas för många minderåriga. Den nya alkohollagen från år 2015 har inte minskat engagemanget för reklamen bland konsumenterna, visar en ny studie vid Helsingfors universitet..

YLE - 5 timmar sedan

Kulturhuset Karelia i Ekenäs blir ett vardagsrum för unga - tröskeln till kulturen ska bli lägre

Barn och unga ska lockas till Kulturhuset Karelia i Ekenäs. En detektivdag för barn ordnas på kulturhuset som också ska bli ett vardagsrum för ungdomar..

YLE - 6 timmar sedan

Barn tände en liten brasa - orsakade mindre terrängbrand i Snappertuna

Det är mycket torrt i terrängen just nu och det fick ett par yngre pojkar erfara i Snappertuna på onsdagen. De handskades med eld, vilket resulterade i att den närliggande terrängen antändes..

YLE - 6 timmar sedan

Varför får en kyrka en halv miljard men inte svältande barn? Filosof: Klart vi ger miljoner till Notre Dame - vi älskar prylar allra mest

På bara några timmar hade brandhärjade Notre Dame erhållit donationer på en halv miljard euro. Något en insamling för svältande barn eller offer för långvarig torka bara kan drömma om. Varför gör vi så?.

YLE - 7 timmar sedan

Hangös sjusovarfest utan arrangör - nu hoppas staden på hjälp av lokala föreningar

Framtiden för den populära sjusovardagen i Hangö är oviss. Föreningen Pro Hangö som varit arrangör beslöt i början av april att lägga ner sin verksamhet och vill överlåta evenemanget till Hangö stad..

YLE - 8 timmar sedan

Årets flyktingar 2019 är unga vuxna: Hon blev abiturient på rekordtid, han satsar på boxning

Årets flyktingkvinna är 18-åriga abiturienten Rand Mohamad Deeb från Lahtis. Årets flyktingman, 28-åriga Nourdeen Toure, har på åtta år arbetat upp sig inom boxning. Båda har uppvisat mod, envishet och positiv attityd och de utgör goda förebilder för andra invandrare, sägs det i motiveringarna..

YLE - 8 timmar sedan

M/s Baltic Princess elsystem slogs ut på Ålands hav

Tallink Siljas passagerarfartyg m/s Baltic Princess har drabbats av ett omfattande elektriskt fel på Ålands hav. Det går ingen nöd på passagerarna men ventilationen har delvis slutat fungera..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.