GT > Nyheter

Thursday, 17 January, 09:36

Liknande nyheter

Taggar: Skjutinte , budbäraren, Henrik, Ripa
Sydsvenskan - 28 dec 17 kl. 17:10

Lyssna på nödropet om polisen. Trots budbäraren.

Rikspolischefen är inte den trovärdigaste budbäraren..

Helsingborgs Dagblad - 28 dec 17 kl. 17:10

Lyssna på nödropet om polisen. Trots budbäraren.

Rikspolischefen är inte den trovärdigaste budbäraren..

DN - 10 feb 14 kl. 00:05

Skjut inte budbäraren

Efter några dagars intensiv medie­storm kring sajten Lexbase drog operatören Bahnhof till slut ut sladden. Det skedde först med hänsyn till brister i betalningssäkerheten i tjänsten. Ett dygn senare sade dock Bahnhof till DN att sajten inte heller i framtiden skulle få någon plats på bolagets servrar.

GöteborgsPosten - 14 okt 16 kl. 17:19

Karin Pleijel (MP) – skjut inte budbäraren!

Vi anklagas av Karin Pleijel (MP) att sprida skolmyter. Hon svarar inte heller på våra frågor om rektorernas orimliga arbetsmiljö. Därför kommer här en ny chans, skriver Torbjörn Brommé och Matz Nilsson, Sveriges Skolledarförbund..

Expressen - 09 jun 17 kl. 06:00

Migrationsverket: Skjut inte budbäraren

Det är viktigt att vår verksamhet granskas och jag har inget emot en debatt om hur asylpolitiken tillämpas. Men låt inte det enskilda ärendet vara den enda utgångspunkten, skriver Migrationsverkets generaldirektör Mikael Ribbenvik.  .

Dagen - 08 okt 15 kl. 03:00

Budbärarens nya chef vill ha Kristus i fokus

5 frågor till Sofia Dernánd, som blir ny redaktör för EFS tidning Budbäraren..

Dagen - 08 okt 15 kl. 03:00

Budbärarens nya chef vill ha Kristus i fokus

5 frågor till Sofia Dernánd, som blir ny redaktör för EFS tidning Budbäraren..

Expressen - 04 feb 13 kl. 14:52

Utklädde budbäraren försökte mörda man

Mannen klädde ut sig till paketbud och ringde på en dörr i Gamla stan. När lägenhetsinnehavaren öppnade sköts han i båda benen. Nu vill polisen ha hjälp med att identifiera den misstänkte gärningsmannen..

Västerbottens Folkblad - 07 mar 14 kl. 23:00

[PLUS] Landshövdingen: ”Det är lätt att skjuta på budbäraren”

Landshövding Magdalena Andersson fyller 60 år nu på söndag. Samtidigt har hon varit chef för länsstyrelsen i Västerbottens län i drygt ett år. - Det har varit intensivt och roligt, säger hon om första tiden på nya jobbet..

YLE - 16 sep 14 kl. 16:05

Kommentar: Direktören skjuter budbäraren

Merventos teknologidirektör Patrik Holm sa i måndags öppenhjärtigt i en intervju för Yle Nyheter att det går dåligt för bolaget och att bolaget bara har några månader kvar. Många på vår redaktion blev förvånade över att han gick ut med uppgifter om att bolaget är på fallrepet. Men vi förväntade oss att en teknologidirektör för ett miljonbolag tar ansvar för sina uttalanden.

Fler nyheter från GT

GT - 30 minuter sedan

Uppgiften: ”Ska vara den jobbigaste kedjan att möta”

De tillhör inte spelarna som syns allra flitigast i målprotokollet.Men Sebastian Stålberg, Joel Mustonen och Mats Rosseli Olsen har fått mycket beröm för deras insatser den senaste tiden.– Vi ska vara den jobbigaste kedjan att möta, säger Sebastian Stålberg..

GT - 1 timme sedan

Flera olyckor på E45 – SMHI halkvarnar

Flera olyckor har inträffat på E45 i trakten av Lilla Edet på torsdagsmorgonen. Polisen beskriver vägen som ”glashal”.SMHI har utfärdat en klass 1-varning för plötslig ishalka på flera platser i Västsverige, och polisen uppmanar till försiktighet i trafiken.

GT - 2 timmar sedan

Bra att S vill vingklippa kajkantens bråkstakar

Konflikträtten måste moderniseras så att Göteborg Hamn inte drabbas än en gång av Hamnarbetarförbundets strejkglädje..

GT - 2 timmar sedan

Personbil körde in i träd – började brinna

En trafikolycka har inträffat i Ulricehamn, tidigt på torsdagsmorgonen.En bilist körde av vägen och in i ett träd.– Därefter fattade bilen eld, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst.

GT - 2 timmar sedan

TV: ”Vaknade av att det dånade”

 .

GT - 4 timmar sedan

Gör om, gör rätt med Skeppsbron

Alliansen i Göteborg försöker reda ut de rödgrönas haveri med Skeppsbron, men riskerar göra sig själva till alibi för de rödgrönas fiasko..

GT - 11 timmar sedan

Släppte första målet efter åtta minuter

Åtta räddningar på 14 skott.Första insläppta målet först efter åtta minuter.Sävehofs-målvakten Wilma Andersson, 20, tog chansen när hon fick starta mot Skövde.

GT - 12 timmar sedan

Person slagen och rånad av gäng

En person har blivit rånad och misshandlad av tre män.Men när polisen kom till plats var gärningsmännen redan borta.De eftersöks nu i Gamlestaden i Göteborg..

GT - 12 timmar sedan

Person knivrånad på sin moped

En person i Göteborg har blivit knivrånad på sin moped, skriver polisen på sin hemsida.Gärningsmännen satt i en bil, hotade offret och tog mopeden.Polisen letar efter förövarna..

GT - 16 timmar sedan

Lastbil i olycka på E4 – långa köer i rusningstrafiken

En olycka har inträffat på E4 i östra Jönköping.Enligt larmet från SOS ska en lastbil vara ett av flera fordon som är drabbad.Polisen skriver att stora köer uppstått..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.