Expressen > Nyheter

Thursday, 17 January, 18:35

Expressen - 14 jan 19 kl. 11:49

Telia höjer priserna för att ringa - 124 kronor mer i månadenTelia höjer abonnemangsavgifterna för flertalet kunder med fasta telefoner.Priset går upp med 124 kronor för kunder med ett bas-abonnemang.– Men då kan man ringa hur mycket som helst för den avgiften, säger Inger Gunterberg på Telia..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Inger Gunterberg, Telia

Dela artikeln

977 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Telia, höjer, prisernaför att , ringa, 124kronor , mer, i månaden
Cornucopia - 10 aug 17 kl. 12:06

Icke-inflationen: Telia höjer priserna på telefonabonnemang med 24%

Icke-inflationen skördar nya segrar. Nu höjer Telia priset på fast telefoni med 24%. Detta för att erbjuda "Sveriges bästa telefoni" med nu 24% bättre telefonsamtal än tidigare.

Nyteknik - 24 sep 12 kl. 13:13

Telia höjer priserna på datasurf i mobilen

Telia höjer alla sina priser för datasurf från mobilen med upp till 30 kronor i månaden. Och fortsätter att spärra ip-telefonitjänster som Skype i vissa abonnemang..

DI - 15 jun 16 kl. 08:49

Telia höjer priser

Telia höjer priserna för nya mobilabonnemang i Danmark, och följer därmed efter konkurrenterna Telenor och TDC..

DI - 11 aug 17 kl. 12:13

Telia chockhöjer priserna på hemtelefoni

Allt färre svenskar väljer att teckna abonnemang för fast telefoni över kopparnätet. Men samtidigt minskar inte kostnaderna för driften av det gamla systemet, menar Telia. Därför höjer operatören nu månadsavgifterna med hela 24 procent för sina hemtelefonikunder.

Aftonbladet - 01 jul 13 kl. 14:54

Telia höjer priserna på digital-tv

Priserna upp 50 procent på drygt 2 år.

Dagens PS - 19 sep 17 kl. 10:34

Telia chockhöjer priset

Slår hårdast mot fattigpensionärer. ”Det drabbar särskilt de äldsta med riktigt låga pensioner”, säger Lisbeth Staaf Igelström, andre vice ordförande i Pensionärernas riksorganisation (PRO) till TT. Det är på den fasta telefonin som Telia höjer priset i dag, den 19 september, med 24 procent – från 165 till 205 kronor.

Expressen - 11 aug 17 kl. 13:21

Telia chockhöjer sitt pris för hemtelefoni

Telia chockhöjer sin avgift för fast telefoni över kopparnätet.Från 165 kronor i månaden – till 205 kronor i månaden.– Det kostar att underhålla kopparnätet.

Cornucopia - 12 aug 16 kl. 11:27

Icke-inflationen: Telia höjer priset på DSL-bredband med 7.9%

Den icke existerande inflationen skördar nya segrar. Telia har nu höjt priset på mitt DSL-bredband med 7.9%.

Mobil - 11 apr 17 kl. 11:31

Telia höjer datapotten och priserna

När Telias nya abonnemang utan roamingkostnader inom EU träder i kraft passar man på att höja både datapotterna och priserna på kuppen..

News55 - 19 sep 17 kl. 10:32

Äldre drabbas hårt när Telia chockhöjer priset på fast telefoni

De som drabbas hårdast när Telia i dag höjer priset avsevärt på fast telefoni är de äldre. Priset höjs med 24 procent. Tidigare kostade abonnemanget 165 kronor och från och med i dag är det höjt till 205 kronor.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - just nu

Yara, 8, mördades – Toni berättar om skräcksynen

Yara, 8, slogs ihjäl av sin morbror och hans fru på valborgsmässoafton 2014.I veckans avsnitt av ”Veckans brott” på SVT berättar polisen och ambulanssjukvårdaren som var först på plats om den fasansfulla synen som mötte dem i lägenheten.– Hon hade brännmärken från cigaretter på kroppen och en benbit stack ut, säger ambulanssjukvårdaren Toni Andersson..

Expressen - 30 minuter sedan

Drottningens känsliga möte på resan i Sydafrika

Drottning Silvia och hennes sällskap har haft en omtumlande vecka på resa i Sydafrika.Bland annat har man träffat ungdomar som utsatts för mycket traumatiska upplevelser.– Det har varit omvälvande men drottningen är ju van vid dessa möten, säger Åsa Andreasson Åkerström vid Childhood..

Expressen - 30 minuter sedan

Meghan överraskar – med det svenska budgetvalet

Det behöver inte alltid kosta att vara kunglig. När hertiginnan Meghan besökte ett djursjukhus i veckan bar hon en enkel budgetklänning – från svenska H&M. Priset?

Expressen - 45 minuter sedan

Radioaktiva utsläppet – i klass med Harrisburg

I september 2017 rapporterades om radioaktiv förorening i Ryssland. Svenska Strålsäkerhetsmyndigheten hävdade att nivåerna var låga.Men läckta dokument från tyska parlamentet, som Aftonbladet tagit del av, visar att den var i klass med Harrisburg-olyckan i USA.

Expressen - 1 timme sedan

Tusentals fler barn kan ha separerats

Donald Trump har fått hård kritik för barnen som separerats från sina föräldrar vid gränsen till Mexiko. Nu rapporterar The Hill att det rör sig om tusentals fler barn än tidigare känt. .

Expressen - 1 timme sedan

Flera fordon i krock – helikopter kallad till platsen

Flera fordon är inblandade i en trafikolycka på riksväg 55 på Hjulstabron, utanför Enköping. Enligt SVT ska helikopter vara kallad till platsen. Vägen är avstängd och polisen varnar på hemsidan att det är mycket halt på platsen..

Expressen - 1 timme sedan

HRW: "En global trend som motarbetar högerpopulism"

Human Rights Watch berömmer arbetet för mänskliga rättigheter under 2018.Det finns "en växande global trend" av större motstånd emot högerpopulism eller auktoritära tendenser, menar organisationen.Men allt ser inte ljust ut.

Expressen - 1 timme sedan

Så såg kändisarna ut 2009 – och så ser de ut i dag

Den så kallade ”10 year challange” har fullkomligt exploderat på nätet. Minns du hur de svenska kändisarna såg ut för tio år sedan? Här kan du kika hur de har förändrats sedan dess.

Expressen - 1 timme sedan

Cohen: Jag riggade opinionsmätningar

Donald Trumps tidigare advokat Michel Cohen att han har riggat opinionsmätningar på order av presidenten, skriver Washington Post.Advokaten ska ha betalat 50 000 dollar till en firma för att påverka två mätningar. .

Expressen - 1 timme sedan

Mannens blodiga attack – skar kärleksrival i könet

En kvinna och en man hade sex i en lägenhet i Borås.Då stormade kvinnans knivbeväpnade expojkvän in i bostaden och skar kvinnans nya älskare i könsorganet.Nu döms expojkvännen i 25-årsåldern till sju års fängelse för det livsfarliga dådet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.