Expressen > Nyheter

Friday, 19 April, 17:01

Expressen - 14 jan 19 kl. 11:49

Telia höjer priserna för att ringa - 124 kronor mer i månadenTelia höjer abonnemangsavgifterna för flertalet kunder med fasta telefoner.Priset går upp med 124 kronor för kunder med ett bas-abonnemang.– Men då kan man ringa hur mycket som helst för den avgiften, säger Inger Gunterberg på Telia..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Inger Gunterberg, Telia

Dela artikeln

1037 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Telia, höjer, prisernaför att , ringa, 124kronor , mer, i månaden
Cornucopia - 10 aug 17 kl. 12:06

Icke-inflationen: Telia höjer priserna på telefonabonnemang med 24%

Icke-inflationen skördar nya segrar. Nu höjer Telia priset på fast telefoni med 24%. Detta för att erbjuda "Sveriges bästa telefoni" med nu 24% bättre telefonsamtal än tidigare.

Nyteknik - 24 sep 12 kl. 13:13

Telia höjer priserna på datasurf i mobilen

Telia höjer alla sina priser för datasurf från mobilen med upp till 30 kronor i månaden. Och fortsätter att spärra ip-telefonitjänster som Skype i vissa abonnemang..

DI - 15 jun 16 kl. 08:49

Telia höjer priser

Telia höjer priserna för nya mobilabonnemang i Danmark, och följer därmed efter konkurrenterna Telenor och TDC..

DI - 11 aug 17 kl. 12:13

Telia chockhöjer priserna på hemtelefoni

Allt färre svenskar väljer att teckna abonnemang för fast telefoni över kopparnätet. Men samtidigt minskar inte kostnaderna för driften av det gamla systemet, menar Telia. Därför höjer operatören nu månadsavgifterna med hela 24 procent för sina hemtelefonikunder.

Aftonbladet - 01 jul 13 kl. 14:54

Telia höjer priserna på digital-tv

Priserna upp 50 procent på drygt 2 år.

Dagens PS - 19 sep 17 kl. 10:34

Telia chockhöjer priset

Slår hårdast mot fattigpensionärer. ”Det drabbar särskilt de äldsta med riktigt låga pensioner”, säger Lisbeth Staaf Igelström, andre vice ordförande i Pensionärernas riksorganisation (PRO) till TT. Det är på den fasta telefonin som Telia höjer priset i dag, den 19 september, med 24 procent – från 165 till 205 kronor.

Expressen - 11 aug 17 kl. 13:21

Telia chockhöjer sitt pris för hemtelefoni

Telia chockhöjer sin avgift för fast telefoni över kopparnätet.Från 165 kronor i månaden – till 205 kronor i månaden.– Det kostar att underhålla kopparnätet.

Cornucopia - 12 aug 16 kl. 11:27

Icke-inflationen: Telia höjer priset på DSL-bredband med 7.9%

Den icke existerande inflationen skördar nya segrar. Telia har nu höjt priset på mitt DSL-bredband med 7.9%.

Mobil - 11 apr 17 kl. 11:31

Telia höjer datapotten och priserna

När Telias nya abonnemang utan roamingkostnader inom EU träder i kraft passar man på att höja både datapotterna och priserna på kuppen..

News55 - 19 sep 17 kl. 10:32

Äldre drabbas hårt när Telia chockhöjer priset på fast telefoni

De som drabbas hårdast när Telia i dag höjer priset avsevärt på fast telefoni är de äldre. Priset höjs med 24 procent. Tidigare kostade abonnemanget 165 kronor och från och med i dag är det höjt till 205 kronor.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 minuter sedan

MP:S revansch: Alice Bah Kuhnke i topp hos väljarna

Alice Bah Kuhnke (MP), Tomas Tobé (M) och Fredrick Federley (C) toppar listan över de toppkandidater väljarna har mest förtroende för inför EU-valet. Det visar en undersökning som Demoskop gjort på uppdrag av Expressen. – Alice Bah Kuhnke går hem rätt bra även utanför det egna partiet, säger Peter Santesson, analyschef på Demoskop.

Expressen - 10 minuter sedan

Studenten Lilly, 25, vill resa monument – över torkan

Stora markområden har brunnit, djur har nödslaktats och skördar har gått förlorade.Efter förra sommarens torka vill studenten Lilly Olofsson, 25, resa ett monument – till minne av sommarens torka.– Många vill inte tänka på det, men vi måste tänka på det.

Expressen - 30 minuter sedan

Larm om person som har gått genom isen

Polisen har fått larm om en person som gått genom isen i Klockarnässjön i Falu kommun. – Vi är på väg, säger Henrik Berggren vid polisen i region Bergslagen. .

Expressen - 45 minuter sedan

Efter tv-frieriet - nu bygger de ett liv ihop

När Sandra Tauberman och Emil Ibjer på varsitt håll fick frågan om att vara med i SVT:s tittarsuccé ”Vem bor här?” tackade de båda bestämt nej. Men väl i programmet slog det gnistor mellan de båda och i slutet av programmet friade Emil till Sanna.

Expressen - 1 timme sedan

Polisjakt efter rånare – slog till mot bingohall

Polisen jagar två män som misstänks ha rånat en bingohall i centrala Umeå. Männen ska ha flytt på moped. Enligt uppgifter till Aftonbladet ska de ha fått med sig tiotusentalskronor.

Expressen - 1 timme sedan

Justitieutskottet kräver att få läsa hela Muellers rapport

Igår släpptes en censurerad version av specialåklagare Robert Muellers rapport om eventuell rysk inblandning i det amerikanska presidentvalet 2016.Jerrod Nadler, ordförande för House Committee on the Judiciary i USA:s kongress - motsvarande justitieutskottet - har i dag krävt att hela rapporten görs tillgänglig.Den censurerade rapporten ”lämnar majoriteten av USA:s kongress famlande i mörker”..

Expressen - 2 timmar sedan

Joe Biden ställer upp i presidentvalet

Joe Biden kommer att ställa upp i presidentvalet i USA.Den före detta vice presidenten väntas offentliggöra sin kampanj på onsdagen, enligt källor till the Atlantic..

Expressen - 3 timmar sedan

Danskt stridsplan tvingades nödlanda efter fågelkrock

Ett danskt stridsflygplan av typen F-16 har tvingats nödlanda på Bornholm.Det finns ingen uppgift om att någon har skadats..

Expressen - 3 timmar sedan

Kungafamiljens drag – tystar ner prinsbröllopet

Giftermålet mellan svenska Louise Johansson och Malaysias kronprins är försjunket i hemligheter.Det eftersom det malaysiska kungahuset inte har godkänt att medierna rapporterar om bröllopet.– Om inte kungahuset ringer och ber oss att skriva om det så gör vi inte det, säger en redaktör på den statliga nyhetsbyrån Bernama..

Expressen - 4 timmar sedan

Skråmos sju barn kan få föras till Erbil

Morfadern Patricio Galvez säger att man har fått tillstånd att flytta IS-terroristen Michael Skråmos sju barn från lägret i Syrien.De ska nu föras till Erbil i Irak, säger han till TV4. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.