Sydöstran > Nyheter

Wednesday, 24 April, 22:02

Sydöstran - 14 jan 19 kl. 11:32

Så här kan nya Scandic se utScandic i Karlskrona har planer på att bygga ut mot den nya idrottshallen. Tanken är att bygga bland annat spa och gym och även att utöka restaurangen..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Scandic, Karlskrona

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: här kan nya , Scandicse ut
YLE - 26 apr 16 kl. 08:13

Scandic tar över Kantarellis i Vasa

Scandic tar över Kantarellis i Vasa. Hotellet övergår till Scandic-kedjan i juni. Man ska också bygga ett nyt tornhus.

YLE - 21 jun 17 kl. 10:30

Scandic köper Tropiclandia i Vasa

Hotellkedjan Scandic tar över Tropiclandia i Vasa. Det sker i och med att Scandic köper upp Restels hotellverksamhet, dit Tropiclandia hör. Restel har 43 hotell som nu alltså flyttar över till Scandic.

BLT - 29 jan 13 kl. 08:39

Scandic har laddat upp medhundratals flaskor champagne

Melodifestivalen är ett välplanerat arrangemang.
? Redan för något år sedan bokade SVT rummen på Scandic, säger hotelldirektör Ola Johansson.

Trelleborgs Allehanda - 19 aug 13 kl. 17:27

Scandic skadad - missar EM

Bronsmedaljör i Rotterdam 2011.Tungt svenskt hopp i årets EM.Då kom dråpslaget för Patrik Kittel.

Kristianstadsbladet - 07 jul 14 kl. 13:46

Scandic redo för börsen


EQT-ägda hotellkedjan Scandic kan komma att börsnoteras, skriver norska Finansavisen.Detta bekräftas av Frank Fiskers, koncernchef för Scandic Hotels. - Våra ägare EQT har bett oss att börja förbereda bolaget för en eventuell börsnotering under kvartal fyra, säger han till TT.

Trelleborgs Allehanda - 07 jul 14 kl. 13:46

Scandic redo för börsen


EQT-ägda hotellkedjan Scandic kan komma att börsnoteras, skriver norska Finansavisen.Detta bekräftas av Frank Fiskers, koncernchef för Scandic Hotels. - Våra ägare EQT har bett oss att börja förbereda bolaget för en eventuell börsnotering under kvartal fyra, säger han till TT.

BT - 07 jul 14 kl. 13:46

Scandic redo för börsen

EQT-ägda hotellkedjan Scandic kan komma att börsnoteras, skriver norska Finansavisen. Detta bekräftas av Frank Fiskers, koncernchef för Scandic Hotels.- Våra ägare EQT har bett oss att börja förbereda bolaget för en eventuell börsnotering under kvartal fyra, säger han till TT.

YLE - 21 jun 17 kl. 08:30

Scandic köper Restels hotell - bland dem Tropiclandia i Vasa

Hotellkedjan Scandic har tecknat avtal om att förvärva Restels hotellverksamhet. Genom köpet av Restels 43 hotell, bland dem Tropiclandia i Vasa, blir Scandic den största hotelloperatören på den finländska marknaden.Totalt handlar det om 7 600 hotellrum.

Dagens PS - 19 okt 17 kl. 09:24

Scandic Hotels åker på skattesmäll

Här är bakgrunden till snytingen mot hotellkedjan. Hotelloperatören Scandic Hotels meddelar att skatteförvaltningen i Finland har beslutat om eftertaxering avseende beskattningsår 2008 på totalt 9,6 miljoner euro. Scandic kommer att överklaga beslutet då man anser att bolaget agerat rätt och helt i enlighet med tillämplig lagstiftning, framgår det av ett pressmeddelande.

PrivataAffärer - 22 mar 19 kl. 10:50

Scandic: ”Flera tillväxthämmande faktorer framöver”

”På kort sikt räknar vi med att bolaget missar konsensusförväntningarna detta år, givet de höga utbudsnivåer som väntas i två av bolagets hemmamarknader”, skriver Berenberg och hänvisar till Norge och Danmark som tillsammans står för 38 procent av bolagets försäljning och 37 procent för ebitda. Denna obalans i utbud kommer att få en stor effekt på Scandics intäktsmått, så kallade revpar (intäkt per tillgängligt rum), enligt investmentbanken. På medellång till lång sikt är ett hotellbolags pipeline en viktig faktor vad gäller strukturell tillväxt.

TA - 11 feb 14 kl. 09:01

Scandic köper Rica Hotels


Hotellkedjan Scandic köper Rica Hotels och utökar därmed antalet hotell med 72 stycken i Norge och Sverige. Sammanlagt får Scandic därmed 223 hotell i hela Norden.Köpet förutsätter konkurrensmyndigheternas godkännande.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

Larm om singelolycka på E22

En bil är inblandad i en singelolycka på E22 norr om Fågelmara..

Sydöstran - 1 timme sedan

Körsång och vårtal signerat Lisa Syrén på Valborg

Valborgsmässoafton betyder vårkonsert med Sandgrenska manskören på Stortorget i Karlskrona. I år gästas de av kända radioprofilen Lisa Syrén som vårtalare..

Sydöstran - 1 timme sedan

”Stärkt bevisning” mot misstänkt för mordförsök

Preliminära provtagningsresultat stärker bevisningen mot den 50-åriga kvinna, som sedan två månader tillbaka sitter häktad misstänkt för försök till mord. Den bedömningen gör åklagaren. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Lyckad VM-dag för Falck

Mattias Falck svarade för en helt felfri insats när han spelade sig fram till åttondelsfinalen på bordtennis-VM. Senare på kvällen bokade han och Kristian Karlsson även en plats i kvartsfinalen i dubbel efter 4–1 i set mot Jang Woojin/Park Ganghyeon, Sydkorea..

Sydöstran - 1 timme sedan

Två nya år för poängkungen

Alexander Zoric blir Olofströms IBK troget. Poängkungen har skrivit på för två nya säsonger med division 1-klubben..

Sydöstran - 4 timmar sedan

Varför skenade ekonomin?

Varför skenade socialnämndens kostnader utan att någon grep in i tid för att hejda underskotten? Frågan hänger i luften efter onsdagens presskonferens med Karlskrona kommuns revisorer; Birgitta Ståhl, M och Mats Nilsson, S..

Sydöstran - 4 timmar sedan

Larm om terrängbrand i bostadsområde

Räddningstjänsten har larmats till en misstänkt terrängbrand i Prästslätten i Karlshamn..

Sydöstran - 4 timmar sedan

Nämnd vill investara 1,4 miljoner i skolan

Utbildningsnämnden vill investera för 1,4 miljoner i kommunens skolor. .

Sydöstran - 5 timmar sedan

Arga män som vill motbevisa etablerad kunskap

Bo Nilsson tycks tro att växthuseffekten uppfunnits av miljöaktivister och motbevisas av "termofysiker". Effekten beskrevs för över hundra år sedan av bland andra den svenske kemisten Svante Arrhenius och mekanismerna är klarlagda sedan länge..

Sydöstran - 5 timmar sedan

Det planerade kulturhuset är en skam för Karlskrona

1998 utnämns den lilla staden Karlskrona till ett världsarv av Unesco. I motiveringen nämns det att det är en bra bevarad örlogsstad som influerat andra örlogsstäder i Europa. Repslagarbanan, varvsmuren, stortorget samt de flera byggnader som tillhör varvet är några av de otroligt vackra byggnader som återfinns i staden.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.