DI > Ekonomi

Thursday, 17 January, 18:00

DI - 14 jan 19 kl. 11:31

Avgörande skede – följ partiledarnas presskonferenser härRegeringsfrågan närmar sig ett avgörande. Under dagen träffar partiledarna talmannen Andreas Norlén och därefter håller de presskonferenser. Kommer Vänsterpartiet och Jonas Sjöstedt att släppa fram Stefan Löfven som statsminister? Di TV direktsänder beskeden..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Andreas Norlén, Vänsterpartiet, Jonas Sjöstedt, Stefan Löfven, TV

Dela artikeln

347 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Avgörande, skede, följ, partiledarnas, presskonferenserhär
Barometern - 31 dec 13 kl. 11:09

Framtiden som försvann

Att se tillbaka på det gångna årets händelser är ett givet nöje på nyårsafton, men lika intressanta är faktiskt ickehändelserna. Vilka löften gick aldrig i uppfyllelse, vilka goda föresatser förverkligades aldrig? Vad rann ut i sanden - och varför?

Barometern - 31 dec 13 kl. 11:09

Framtiden som försvann

Att se tillbaka på det gångna årets händelser är ett givet nöje på nyårsafton, men lika intressanta är faktiskt ickehändelserna. Vilka löften gick aldrig i uppfyllelse, vilka goda föresatser förverkligades aldrig? Vad rann ut i sanden - och varför?

YA - 17 sep 14 kl. 04:00

Förhandlaren Löfven

Foto: Tomas Oneborg / SvD / TT
Stefan Löfvens klara besked till Vänsterpartiet är välkommet. Frågan är hur länge han kan hålla rent vänsterut.
Besvikelsen gick inte att ta miste på.

Kristianstadsbladet - 25 feb 13 kl. 13:11

Reinfeldt: "En tredje valseger"

Statsminister Fredrik Reinfeldt, för dagen i jeans och utan slips, säger att Alliansen ska förbereda för en tredje valseger. - Det är ett viktigt möte för Alliansen och för Sverige, sade Annie Lööf när partiledarna inledde mötet i hennes barndomshem Maramö i Småland.
Förtroendet för statsminister Fredrik Reinfeldt ökar i en ny mätning.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Skogsägarna vinner mot staten – "måste leda till en annan hantering av de här frågorna"

En dom i Mark- och miljödomstolen i Umeå innebär att staten måste ersätta ägare av fjällnära skogar vid avverkningsstopp.  Den lär bli vägledande för liknande fall och är även viktig för det finansiella systemet kring belåning, säger LRF Skogsägarnas ordförande Sven Erik Hammar..

DI - 15 minuter sedan

Brist på ledarskap sänkte Scandic-chefen

Scandic Hotels lägger locket på när det gäller frågor om varför bolagets vd Even Frydenberg får sparken med omedelbar verkan.  "Jag har väldigt lite att tillägga. Jag tycker pressmeddelandet var väldigt tydlig på alla parametrar", säger bolagets ordförande Per G.

DI - 15 minuter sedan

Ny mätning: L klart under riksdagsspärren

Både Miljöpartiet och Liberalerna hamnar under riksdagsspärren i en ny opinionsundersökning som Novus gjort på uppdrag av SVT..

DI - 30 minuter sedan

Stockholmsbörsen starkare än Europa – Avanza rapportbackade

Stockholmsbörsen utvecklades starkare än övriga Europa i torsdagshandeln. Avanza gick mot strömmen och tappade efter en kvartalsrapport som var sämre än väntat..

DI - 30 minuter sedan

Replik: Nyliberal historierevisionism om euron

REPLIK. I Di den 15 januari stämmer Jasenko Selimovic in i den tondöva hyllningskören av euron, en kör som även EU-parlamentets ledning utsatte oss ledamöter för under en hiskelig ceremoni i tisdags. .

DI - 45 minuter sedan

Cohen: Jag riggade opinionsmätningar på Trumps order

Donald Trumps tidigare advokat säger att han betalade för att rigga opinionsmätningar i presidentens favör – och att han gjorde det på direktiv från Trump själv..

DI - 45 minuter sedan

Uppgifter: Nasdaq på väg att lägga bud på Oslo Børs

Stockholmsbörsens ägare Nasdaq uppges föra diskussioner om ett bud på börsoperatören Oslo Børs, enligt källor till Financial Times. Det kan därmed vara upplagt för budstrid efter Euronexts liggande erbjudande värt 625 miljoner euro..

DI - 1 timme sedan

Förlusten ökar för Raybased

Raybased, ett Spotlightlistad bolag med inriktning på energilösningar, redovisar fallande omsättning och ökad förlust i det fjärde kvartalet 2018..

DI - 45 minuter sedan

Lista: Skatten på kapitalinkomst når nya rekordnivåer – här betalar de mest

Taxeringsåret 2018 beskattades svenska privatpersoner totalt 98 miljarder kronor på kapitalinkomst – en ökning med 6,5 procent jämfört med året innan och en ny rekordnotering..

DI - 1 timme sedan

Plåsterbolaget S2 Medical rusar efter "genombrott"

Plåsterbolaget S2 Medical, med Leif GW Persson i ägarlistan, meddelar att det nåt ett "genombrott" i ett av sina utvecklingsprojekt.  Aktien rusar på beskedet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.