Expressen > Nyheter

Wednesday, 24 April, 22:38

Expressen - 14 jan 19 kl. 11:24

Polisen bekräftar: Mystiska föremålet var en bilbombEtt misstänkt föremål hittades under en bil i Hässleholm och fick ett stort område att spärras av på lördagen.Nu bekräftar polisen att det rörde sig om en bilbomb.– Nationella bombskyddet bedömde den som allvarlig, säger Robert Loeffel, presstalesperson hos polisen, till Norra Skåne..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Hässleholm, Robert Loeffel, Norra Skåne

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, bekräftar, Mystiska, föremåletvar en , bilbomb
Kristianstadsbladet - 01 maj 14 kl. 10:42

Misstänkt föremål sprängdes


Ett misstänkt föremål hittades på Västra torget i Jönköping där nazistiska Svenskarnas parti senare i dag ska hålla sin demonstration. Polisen har sprängt föremålet. Torget har varit avspärrat sedan i går kväll.

BT - 01 maj 14 kl. 10:42

Misstänkt föremål sprängdes

Ett misstänkt föremål hittades på Västra torget i Jönköping där nazistiska Svenskarnas parti senare i dag ska hålla sin demonstration. Polisen har sprängt föremålet. Torget har varit avspärrat sedan i går kväll.

Expressen - 22 nov 16 kl. 19:08

Polislarm om misstänkt föremål – stora avspärrningar

Polisen i Malmö kontrollerar på tisdagskvällen ett misstänkt farligt föremål i centrala staden. Föremålet påträffades av en patrull under en rånarjakt. Ett område kring det mystiska föremålet har spärrats av och trafiken kan komma att störas, skriver polisen på sin hemsida..

Expressen - 21 feb 13 kl. 17:42

Polisen: Misstänkta bomben var skarp

Polisen bekräftar nu att den misstänkta bomben som hittades i närheten av en förskola i Växjö var skarpladdad. Ett stort område hade spärrats av och polisen evakuerade boende i det tätbebyggda området. ?

BT - 19 aug 13 kl. 17:26

Misstänkt föremål ingen bomb

Det var ingen bomb utanför tingsrätten i Uddevalla i dag. Det misstänkta föremålet innehöll inget farligt och brottsutredningen är nedlagd bekräftar polisen för P4 Väst. Det var efter att en besökare larmat om ett misstänkt föremål vid entrén under förmiddagen som området kring fastigheten spärrades av och boende evakuerades.

Expressen - 02 okt 13 kl. 18:00

Här tappar roboten en skarp sprängladdning

Polisen bekräftar nu att det misstänkta föremålet som hittades i Annelund i Malmö i morse innehöll någon form av sprängmedel. Polisens tekniker använde inledningsvis en bombrobot för att hantera föremålet. Men Kvällspostens bilder visar hur roboten tappar det farliga föremålet gång på gång - alldeles intill ett förråd med gasbehållare..

Skånskan - 19 feb 19 kl. 06:46

Försökte utlösa bomben när polis var på plats

Hässleholm Enligt uppgifter till Aftonbladet hade utgången kunnat vara annorlunda.Det var den 12 januari i år som en bilägare upptäckte ett misstänkt föremål under sin bil på en parkering i centrala Hässleholm. Polis kom till platsen, spärrade av parkeringen och utrymde fastigheter i området.

BT - 29 sep 14 kl. 22:43

Morddömd misstänks för äldrestölder

En 55-årig kvinna misstänks för flera guldstölder inom sitt jobb i hemtjänsten. Hon har tidigare avtjänat ett fängelsestraff för mord på en 81-årig man 1999.Hennes bakgrund har varit okänd för arbetsgivaren.

Skånskan - 26 feb 16 kl. 06:00

Hittade misstänkt vapen i tiggarläger

Hässleholm Det misstänkta föremålet påträffades av städare i samband med att lägret tömdes på skjul.
– Det stämmer. Det var inget vi hade räknat med.

Skånskan - 03 aug 18 kl. 13:12

Nyheten om dödskjutningen sprids över världen

Inrikes Tidig på torsdagsmorgonen, den 2 augusti, sköt polis en 20-årg austistik man med Downs syndrom, som senare avled av skadorna. Mannen bar vid tillfället ett vapenliknande föremål i handen, något polisen upplevde som hotfullt. Nyheten sprids nu av flera medier över hela världen.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

LIVE-TV: Brandkaos i Sverige – flera skogsbränder

Räddningstjänster kämpar mot bränderna.

Expressen - 45 minuter sedan

S på väg att spika innehåll i utredning om arbetsrätten

Lagen om anställningsskydd, Las, ska moderniseras till 2021 enligt en överenskommelse mellan regeringspartierna S och MP, samt Centerpartiet och Liberalerna. Aftonbladet rapporterar att innehållet i en utredning i frågan väntas spikas i morgon – och att utredningens direktiv väntas handla bland annat om hur arbetsgivare lättare ska kunna säga upp anställda. .

Expressen - 1 timme sedan

Rika bröderna pekas ut som nyckelpersoner bakom dåden

Två förmögna bröder, Inshaf och Ilham Ibrahim, pekas ut som nyckelpersoner bakom dåden i Sri Lanka. När polisen gjorde ett tillslag vid deras hem i ett exklusivt område i huvudstaden Colombo utlöstes ytterligare en bomb. Tre barn och tre poliser dog, skriver Daily Mail.

Expressen - 1 timme sedan

Stor polisinsats efter misshandel – insatsstyrkan på plats

En polisinsats pågår på Hässleholmen i Borås.– Någon form av misshandel har inträffat. Tre personer är förda till sjukhus för kontroll, säger Hans Lippens, polisens presstalesman i region väst..

Expressen - 1 timme sedan

Mirakelbebisen Alva vägde 780 gram när hon föddes

22-åriga Felicia Brannestam var i sjunde månaden när läkarna sa att hon var tvungen att förlösas med ett akut kejsarsnitt.Dottern Alva vägde bara 780 gram när hon föddes och tiden efter förlossningen var kritisk – Felicia visste inte ens om dottern skulle överleva.– Det var helt otroligt.

Expressen - 1 timme sedan

Polisen utreder grovt brott – en frihetsberövad

Polisen utreder ett grovt brott i Kalix kommun.En man är frihetsberövad i ärendet.Det skriver polisen på sin hemsida..

Expressen - 2 timmar sedan

Stopp för bidraget till odemokratisk rörelse

Efter Kvällspostens larm om att skattepengar gavs till den islamistiska rörelsen Milli Görüs i Malmö har staden beslutat dra in bidraget.Rörelsen lever inte upp till fritidsnämndens demokratikrav.– De ska inte uttala sig om andras religion eller sexuella läggning, säger nämndens ordförande Ewa Bertz (L)..

Expressen - 2 timmar sedan

Man i 90-årsåldern bestulen i sitt hem

En man i 90-årsåldern blev på onsdagskvällen bestulen i sitt hem i Malmö av två män som lurade sig in i hans bostad.De ska även ha erbjudit honom sexuella tjänster..

Expressen - 2 timmar sedan

Pär Holmgrens oro: Mindre tid med barnbarnet

När Pär Holmgren fick frågan om han ville bli kandidat till EU-parlamentet för Miljöpartiet var det en sak som fick honom att tveka.En flytt till Bryssel kommer att innebära mindre tid med barnbarnet Melker, 7 månader.– Jag får se till att få tid med honom de gånger jag är i Sverige, förhoppningsvis i alla fall en gång i månaden, säger han..

Expressen - 2 timmar sedan

Astrid, 24, var ”död” i elva dagar: ”Jag blev chockad”

”Dödsboet efter Astrid Topsom”.Så stod det i brevet som skickades till 24-åringen – som myndigheterna hade registrerat som avliden.– Jag blev chockad.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.