Expressen > Nyheter

Thursday, 17 January, 10:30

Expressen - I förrgår: 11:24

Polisen bekräftar: Mystiska föremålet var en bilbombEtt misstänkt föremål hittades under en bil i Hässleholm och fick ett stort område att spärras av på lördagen.Nu bekräftar polisen att det rörde sig om en bilbomb.– Nationella bombskyddet bedömde den som allvarlig, säger Robert Loeffel, presstalesperson hos polisen, till Norra Skåne..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Hässleholm, Robert Loeffel, Norra Skåne

Dela artikeln

620 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, bekräftar, Mystiska, föremåletvar en , bilbomb
Kristianstadsbladet - 01 maj 14 kl. 10:42

Misstänkt föremål sprängdes


Ett misstänkt föremål hittades på Västra torget i Jönköping där nazistiska Svenskarnas parti senare i dag ska hålla sin demonstration. Polisen har sprängt föremålet. Torget har varit avspärrat sedan i går kväll.

BT - 01 maj 14 kl. 10:42

Misstänkt föremål sprängdes

Ett misstänkt föremål hittades på Västra torget i Jönköping där nazistiska Svenskarnas parti senare i dag ska hålla sin demonstration. Polisen har sprängt föremålet. Torget har varit avspärrat sedan i går kväll.

Expressen - 22 nov 16 kl. 19:08

Polislarm om misstänkt föremål – stora avspärrningar

Polisen i Malmö kontrollerar på tisdagskvällen ett misstänkt farligt föremål i centrala staden. Föremålet påträffades av en patrull under en rånarjakt. Ett område kring det mystiska föremålet har spärrats av och trafiken kan komma att störas, skriver polisen på sin hemsida..

Expressen - 21 feb 13 kl. 17:42

Polisen: Misstänkta bomben var skarp

Polisen bekräftar nu att den misstänkta bomben som hittades i närheten av en förskola i Växjö var skarpladdad. Ett stort område hade spärrats av och polisen evakuerade boende i det tätbebyggda området. ?

BT - 19 aug 13 kl. 17:26

Misstänkt föremål ingen bomb

Det var ingen bomb utanför tingsrätten i Uddevalla i dag. Det misstänkta föremålet innehöll inget farligt och brottsutredningen är nedlagd bekräftar polisen för P4 Väst. Det var efter att en besökare larmat om ett misstänkt föremål vid entrén under förmiddagen som området kring fastigheten spärrades av och boende evakuerades.

Expressen - 02 okt 13 kl. 18:00

Här tappar roboten en skarp sprängladdning

Polisen bekräftar nu att det misstänkta föremålet som hittades i Annelund i Malmö i morse innehöll någon form av sprängmedel. Polisens tekniker använde inledningsvis en bombrobot för att hantera föremålet. Men Kvällspostens bilder visar hur roboten tappar det farliga föremålet gång på gång - alldeles intill ett förråd med gasbehållare..

BT - 29 sep 14 kl. 22:43

Morddömd misstänks för äldrestölder

En 55-årig kvinna misstänks för flera guldstölder inom sitt jobb i hemtjänsten. Hon har tidigare avtjänat ett fängelsestraff för mord på en 81-årig man 1999.Hennes bakgrund har varit okänd för arbetsgivaren.

Skånskan - 26 feb 16 kl. 06:00

Hittade misstänkt vapen i tiggarläger

Hässleholm Det misstänkta föremålet påträffades av städare i samband med att lägret tömdes på skjul.
– Det stämmer. Det var inget vi hade räknat med.

Skånskan - 03 aug 18 kl. 13:12

Nyheten om dödskjutningen sprids över världen

Inrikes Tidig på torsdagsmorgonen, den 2 augusti, sköt polis en 20-årg austistik man med Downs syndrom, som senare avled av skadorna. Mannen bar vid tillfället ett vapenliknande föremål i handen, något polisen upplevde som hotfullt. Nyheten sprids nu av flera medier över hela världen.

Uppsalanyheter.se - 29 apr 16 kl. 00:11

Kniv hittad i Fyrisån efter mordförsöket

Dykare gjorde på torsdagkvällen ett knivliknande fynd i närheten av Nybron "det såg ut som ett knivliknande föremål men man försökte att dölja det" säger Uppsalanyheters fotograf som var på plats.Dykare gjorde på torsdagkvällen ett knivliknande fynd i närheten av Nybron "det såg ut som ett knivliknande föremål men man försökte att dölja det" säger Uppsalanyheters fotograf som var på plats.   Tillsammans med en fotograf från Utryckning Uppsala befann sig Uppsalanyheters fotograf på den plats som polis och militär dyker efter en kniv som ska ha använts vid lördagnattens brutala knivattack.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Stopp på Arlanda: "Allt står bara stilla"

Redan i går kväll började kaoset på Arlanda med inställda och försenade flyg. Orsaken är snöfall och hala start- och landningsbanor.Peter Nilsson är en av de drabbade resenärerna på plats.

Expressen - 1 timme sedan

Antalet anmälda våldtäkter ökar, enligt Brå

I dag publicerar Brottsförebyggande rådet den preliminära statistiken över anmälda brott 2018. Antalet anmälda våldtäkter har ökat..

Expressen - 1 timme sedan

Bil har kört in i mur – halt på platsen

En personbil har kört in i en mur vid Nybro.Enligt polisen är det halt på platsen..

Expressen - 1 timme sedan

Ny statistik från BRÅ

Idag publicerar Brottsförebyggande rådet den preliminära statistiken över anmälda brott 2018. .

Expressen - 1 timme sedan

31-åring högg sin egen mor i halsen

I maj förra året hittades en 58-årig kvinna svårt skadad i ett sitt radhus. Hon var knivhuggen flera gånger, bland annat i halsen, och hennes liv gick inte att rädda. Nu döms hennes egen son för mordet.

Expressen - 1 timme sedan

Expert: Ny lag mot hedersbrott räcker inte

Brott med hedersmotiv ska få en egen brottsrubricering och reglerna för utvisning ska skärpas, enligt överenskommelsen mellan S, MP, C och L. Det kan skicka en viktig signal – men det behövs mer, enligt Mikael Thörn, expert på hedersförtryck..

Expressen - 1 timme sedan

Rapparen Snoop Dogg har köpt in sig i Klarna

Den amerikanska rapparen Snoop Dogg har investerat i det svenska betaltjänstföretaget Klarna. Det skriver Forbes..

Expressen - 1 timme sedan

Olycka på E6 – personbil har voltat

En personbil voltade under morgonen på E6 utanför Malmö. Olyckan ska ha skett i södergående riktning. "Ingen person ska ha kommit till skada", skriver polisen på sin hemsida.

Expressen - 1 timme sedan

Anne, 38, skadades svårt av förlossningen: ”Trasig”

Varannan kvinna skadas under en vaginal förlossning. Anne Lichtenstein, 38, kan inte bära sin nyfödde son, lider av urinläckage och måste stoppa in ett finger i underlivet för att kunna gå på toaletten. – Jag är helt trasig där nere, säger hon.

Expressen - 1 timme sedan

Elsa, 14, blev påkörd av smitare

En man i 50-årsåldern, flera gånger tidigare dömd för rattfylleri och smitningsolyckor, är misstänkt för att ha kört ihjäl 14-åriga Elsa. Nu ställs han inför rätta. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.