SVT > Inrikes

Friday, 18 January, 22:47

SVT - 14 jan 19 kl. 11:14

Löfven: Överenskommelsen kan skydda demokratin och föra Sverige framåt”Kommer aldrig att jämställa V med SD” och ”Stolta över tidigare samarbete med V”, det var beskeden från morgonens pressträff med Stefan Löfven efter mötet med talmannen. – Vi ser också möjligheter att samarbeta framöver, sa Stefan Löfven..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Sverige, SD, Stolta, Stefan Löfven

Dela artikeln

2698 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Löfven, Överenskommelsenkan , skydda, demokratinoch , föra, Sverige, framåt
Sydsvenskan - 14 jan 18 kl. 12:44

Löfven lovar skydda valet från påverkan

Regeringen ska inrätta en myndighet för det psykologiska försvaret. Statsminister Stefan Löfven lovar också åtgärder för att skydda valet från påverkan. – Bara svenska väljare ska få avgöra utgången i det svenska valet, säger Löfven i sitt tal på Folk o.

Helsingborgs Dagblad - 14 jan 18 kl. 12:44

Löfven lovar skydda valet från påverkan

Regeringen ska inrätta en myndighet för det psykologiska försvaret. Statsminister Stefan Löfven lovar också åtgärder för att skydda valet från påverkan. – Bara svenska väljare ska få avgöra utgången i det svenska valet, säger Löfven i sitt tal på Folk o.

GöteborgsPosten - 14 jan 18 kl. 13:18

Löfven lovar skydda valet från påverkan

Regeringen ska inrätta en myndighet för det psykologiska försvaret. Statsminister Stefan Löfven lovar också åtgärder för att skydda valet från påverkan..

DN - 15 jan 18 kl. 13:50

Löfven lovar skydda valet från påverkan

Regeringen ska inrätta en myndighet för det psykologiska försvaret. Statsminister Stefan Löfven lovar också åtgärder för att skydda höstens riksdagsval från påverkan..

Polisen - 26 jun 15 kl. 08:41

Polisen på plats för att skydda demokratin

Likt tidigare år reser en polisiär förstärkning till Gotland för att arbeta under Almedalsveckan. En vecka med fokus på att skydda våra fri- och rättigheter..

SR - 15 jan 19 kl. 16:12

Löfven: Överenskommelsen ligger fast

Talmannen var kritisk, Vänsterpartiet satte sig på tvären och S-ledaren Stefan Löfven måste nu sätta till alla klutar för att kunna bli framröstad som statsminister i riksdagen på fredag..

Expressen - 04 dec 17 kl. 15:40

Löfven om överenskommelsen: Inte säkert att man får stanna ändå

För första gången kommenterar Stefan Löfven överenskommelsen om ensamkommande.  – För en begränsad grupp ungdomar ger vi en ny möjlighet, men det bygger på att man ansöker och studerar. Det är inte säkert att man får stanna ändå, säger statsministern till Aftonbladet.

Dalarnas tidningar - 28 apr 17 kl. 07:47

Henrik Johansson: Ge Säpo ansvar för det lokala nazihotet mot demokratin – inte dalapolisen

Det konkreta arbetet för att skydda demokratin faller mellan stolarna, och utförs därför varken av dalapolisen eller Säpo..

DN - 13 maj 13 kl. 00:05

Skydda demokratin

Måste en kvinnlig riksdagsledamot stå ut med att kallas ?rugguggla? ­eller ?

DN - 13 maj 13 kl. 00:05

Skydda demokratin

Måste en kvinnlig riksdagsledamot stå ut med att kallas ?rugguggla? ­eller ?

Fler nyheter från SVT

SVT - 15 minuter sedan

Den kaosartade politiska hösten på två minuter

Från att vara helt låst har nu regeringsfrågan lösts, mer än fyra månader efter valet. Stefan Löfven (S) valdes till statsminister efter en kaotisk höst i svensk politik..

SVT - 4 timmar sedan

”Vi har väldigt mycket att stå i”

Många har ramlat och skadat sig på hala, isiga gator runtom i landet i veckan. I Uppsala är trycket hårt på Akademiska sjukhuset, säger Karin Bernhoff, verksamhetschef för ortopedi och handkirurgi. – När snön och halkan kommer blir befolkningen lite överraskad..

SVT - 4 timmar sedan

Regeringens utredare: Sverige bör inte skriva på FN:s kärnvapenförbud

Regeringens särskilda utredaren Lars-Erik Lundin säger att FN:s konvention om ett förbud mot kärnvapen är ”otydlig” och måste ”utvecklas”. – Vi måste kräva att den förändras. Min rekommendation är att Sverige inte skriver på, sade han..

SVT - 5 timmar sedan

Biskopen tog det tuffa kristendomstestet – fick underkänt: ”Fullständigt absurt”

En av många som reagerat på pastor Michaels sammanställning av kristendomsfrågor är Skaraborgs biskop, Åke Bonnier. Under gårdagskvällen testade han sig själv och fick den hårda domen: Underkänt. – Frågorna är omöjliga att svara på, vissa utav dem.

SVT - 5 timmar sedan

Stefan Löfven: Alternativet är en högerregering som är beroende av Sverigedemokraterna

Varför vill Stefan Löfven bli statsminister i en regering som ska genomföra politik som han i valrörelsen varnade för? Ikväll kommer han till Aktuellt för att svara på bland annat den frågan..

SVT - 5 timmar sedan

Gula knappen – varför finns den?

Stefan Löfven blev statsminister trots att fler röstade nej än ja. Hur kan det bli så? Och varför finns det en gul knapp om det inte spelar någon roll hur många som trycker på den?.

SVT - 10 timmar sedan

Analys: Löfven har skäl att fira – men hoten är många

I dag firar Stefan Löfven. Makten är säkrad liksom statsministerposten. Oppositionen har splittrats.

SVT - 11 timmar sedan

Därför är omröstningen historisk

De senaste månaderna har inte liknat något annat i svensk politik. Här är fem exempel som visar varför situationen är unik..

SVT - 11 timmar sedan

Talmannen: ”Viktigt nu att analysera tiden som varit”

131 dagar efter valet har riksdagen röstat igenom Stefan Löfven (S) som statsminister. Talmannen Andreas Norlén förklarar att han är lättad över att det nu är klart. – Jag tycker det är bra att Sverige nu får en regering.

SVT - 11 timmar sedan

Här väljs Stefan Löfven till Sveriges statsminister

131 dagar tog det, historiskt lång tid. Men fyra månader efter valet kunde riksdagspolitikerna slutligen rösta fram en statsminister. Men Stefan Löfven hade långt från hela plenissalen med sig.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.