SVT > Inrikes

Saturday, 20 April, 16:16

SVT - 14 jan 19 kl. 11:14

Löfven: Överenskommelsen kan skydda demokratin och föra Sverige framåt”Kommer aldrig att jämställa V med SD” och ”Stolta över tidigare samarbete med V”, det var beskeden från morgonens pressträff med Stefan Löfven efter mötet med talmannen. – Vi ser också möjligheter att samarbeta framöver, sa Stefan Löfven..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Sverige, SD, Stolta, Stefan Löfven

Dela artikeln

2789 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Löfven, Överenskommelsenkan , skydda, demokratinoch , föra, Sverige, framåt
SR - 03 apr 19 kl. 20:11

Löfven: Överenskommelsen ligger fast

Kärnkraftens framtid är på väg att bli ny en stridsfråga. Både Moderaterna och Kristdemokraterna trycker på regeringen. M-ledaren Ulf Kristersson kräver ändringar i Energiöverenskommelsen för att möjliggöra för mer kärnkraft.

Sydsvenskan - 14 jan 18 kl. 12:44

Löfven lovar skydda valet från påverkan

Regeringen ska inrätta en myndighet för det psykologiska försvaret. Statsminister Stefan Löfven lovar också åtgärder för att skydda valet från påverkan. – Bara svenska väljare ska få avgöra utgången i det svenska valet, säger Löfven i sitt tal på Folk o.

Helsingborgs Dagblad - 14 jan 18 kl. 12:44

Löfven lovar skydda valet från påverkan

Regeringen ska inrätta en myndighet för det psykologiska försvaret. Statsminister Stefan Löfven lovar också åtgärder för att skydda valet från påverkan. – Bara svenska väljare ska få avgöra utgången i det svenska valet, säger Löfven i sitt tal på Folk o.

GöteborgsPosten - 14 jan 18 kl. 13:18

Löfven lovar skydda valet från påverkan

Regeringen ska inrätta en myndighet för det psykologiska försvaret. Statsminister Stefan Löfven lovar också åtgärder för att skydda valet från påverkan..

DN - 15 jan 18 kl. 13:50

Löfven lovar skydda valet från påverkan

Regeringen ska inrätta en myndighet för det psykologiska försvaret. Statsminister Stefan Löfven lovar också åtgärder för att skydda höstens riksdagsval från påverkan..

Polisen - 26 jun 15 kl. 08:41

Polisen på plats för att skydda demokratin

Likt tidigare år reser en polisiär förstärkning till Gotland för att arbeta under Almedalsveckan. En vecka med fokus på att skydda våra fri- och rättigheter..

SR - 15 jan 19 kl. 16:12

Löfven: Överenskommelsen ligger fast

Talmannen var kritisk, Vänsterpartiet satte sig på tvären och S-ledaren Stefan Löfven måste nu sätta till alla klutar för att kunna bli framröstad som statsminister i riksdagen på fredag..

Expressen - 04 dec 17 kl. 15:40

Löfven om överenskommelsen: Inte säkert att man får stanna ändå

För första gången kommenterar Stefan Löfven överenskommelsen om ensamkommande.  – För en begränsad grupp ungdomar ger vi en ny möjlighet, men det bygger på att man ansöker och studerar. Det är inte säkert att man får stanna ändå, säger statsministern till Aftonbladet.

GöteborgsPosten - 19 jan 19 kl. 07:15

Hotet mot demokratin kommer i olika skepnader

Demokratin är en spröd institution som inte kan tas för given. Därför ska man vara uppmärksam mot alla hot mot den, oavsett om hoten kommer från totalitära ledare eller från demokrativänner som i sin iver att skydda demokratin undergräver dess trovärdighet..

Dalarnas tidningar - 28 apr 17 kl. 07:47

Henrik Johansson: Ge Säpo ansvar för det lokala nazihotet mot demokratin – inte dalapolisen

Det konkreta arbetet för att skydda demokratin faller mellan stolarna, och utförs därför varken av dalapolisen eller Säpo..

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

MSB: Fjolårets eldningsförbud för långtgående

Vissa län gick för långt när de förra sommaren införde totalt eldningsförbud, konstaterar Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB. Nya riktlinjer ska tydliggöra vilka begränsningar som är tillåtna..

SVT - 6 timmar sedan

Burhöns, frigående och ekologiska – så lever hönorna som producerar dina ägg

Ekologiska, frigående utomhus, frigående inomhus eller bara helt vanliga ägg? Utbudet är stort och det kan vara lätt att bli förvirrad. De olika produktionssätten har ofta stor betydelse för hönornas livsmiljö.

SVT - 6 timmar sedan

Mordförsök på Södermalm

En man är anhållen misstänkt för mordförsök i en lägenhet på Södermalm, uppger Polisen..

SVT - 7 timmar sedan

Misstänkt mord i Gamla stan

En man sitter anhållen misstänkt för mord på en kvinna i Gamla stan i centrala Stockholm i natt, uppger polisen..

SVT - 9 timmar sedan

Experter varnar för kosttillskott – kan innehålla dopningsmedel

Kosttillskotten marknadsförs som energigivande, muskelbyggande och fettförbrännande och säljs ofta på nätet eller i speciella butiker. Men vissa produkter innehåller dopningsmedel i sådan hög koncentration att de kan utgöra allvarliga hälsorisker, visar en norsk rapport..

SVT - 18 timmar sedan

Tre skadade efter lägenhetsbrand i Stockholm

Det brinner i en lägenhet i Vasastan i Stockholm. Räddningstjänst och polis är på plats och bostadshuset har utrymts..

SVT - 19 timmar sedan

Så hygieniskt är lösgodiset i ditt påskägg

Påsken är en riktig godishögtid då försäljningen skjuter i höjden. Många väljer att fylla påskäggen med lösgodis – men hur står det egentligen till med hygienen och smittorisken i självplockshyllorna? Enligt mikrobiologen är torrt och sockerrikt ledorden som garanterar ett fräscht lösgodis..

SVT - Igår: 12:12

MSB vill få överblick kring elcykelbränder

Flera gånger har det hänt att bränder har startat på grund av laddning av elcyklar. Nu försöker Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) få överblick över situationen. – Vi samarbetar med ett antal aktörer kring att få bättre klarhet om bränderna, säger olycksutredaren Mattias Strömgren..

SVT - Igår: 10:43

Här är EU-kandidaterna som oftast går emot egna partiet

Socialdemokraternas toppkandidater till EU-valet är de som oftast tycker annorlunda än partiet – åtminstone om man jämför svaren i SVT:s valkompass. Den enskilde kandidat vars svar i flest fall skiljer sig från partiets är dock liberalernas Allan Widman. – Jag försöker vara uppriktig och ganska rak.

SVT - Igår: 07:24

Unga drabbas inte av amorteringskrav

Ungas möjligheter att köpa sin egen bostad påverkas inte av de allt tuffare amorteringskraven. I stället verkar hårdare amorteringskrav kompenseras av att bostadspriserna faller. Unga köper nu billigare bostäder samtidigt som de amorterar mer, visar en analys av Finansinspektionen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.