DI > Ekonomi

Thursday, 17 January, 18:10

DI - 14 jan 19 kl. 11:03

KPMG: En perfekt storm på väg för bilindustrinFordonsindustrin står inför avgörande tekniksprång och enligt KPMG är branschen på väg in i en perfekt storm av förändring och osäkerhet. KPMG varnar för lägre lönsamhet och att det blir lagstiftarna som sätter agendan. En japansk jätte bedöms stå stabilast i vindbyarna..
Läs mer på DI
Läs mer om:
KPMG

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: KPMGEn , perfekt, storm, vägför , bilindustrin
Dagens PS - 05 jun 17 kl. 08:07

Ödesvecka på börsen: ”En perfekt storm”

Marknaderna förbereder sig för vad som kan bli en av de mest turbulenta handelsveckorna på börsen hittills, skriver amerikanska Market Watch. Anledningen är att en triss i stora, marknadspåverkande händelser utspelar sig praktiskt taget samtidigt på torsdagen den 8 juni: förhöret med tidigare FBI-chefen James Comey, Europeiska centralbankens (ECB) räntebesked samt parlamentsvalet i Storbritannien. ”Orkansäsongen verkar börja tidigt i år /…/ i samband med att en perfekt storm av sammanfaller”, säger Chris Zaccarelli på Cornerstone Financial Partners, till sajten.

Affärsvärlden - 13 jun 11 kl. 07:35

Professor varnar för "perfekt storm"

Nouriel Roubini, professor vid New York University, varnar nu för en "perfekt storm" av elände på världsmarknaderna..

DI - 13 jun 11 kl. 12:26

Dr Doom: Perfekt storm hotar

Världsekonomin hotas av en ?perfekt storm? bestående av usla amerikanska statsfinanser, omstrukturering av skulder i EMU, stagnation i Japan och inbromsning i Kina.

Realtid - 13 jun 11 kl. 17:55

Dr Doom varnar för perfekt storm

Han förutspådde finanskrisen. Nu varnar ekonomiprofessorn Nouriel Roubini för att det kan blåsa upp till en s.k.

DI - 14 jan 14 kl. 16:45

Nordea: En perfekt storm

Inflationen för helåret 2013 blev 0,0 procent. I år klättrar inflationen uppåt men mycket långsamt. Det bedömer Nordea, som kallar det rådande läget en perfekt storm för låg inflation..

DI - 04 aug 16 kl. 16:21

"Perfekt storm" gynnar guldet

En "perfekt storm" på finansmarknaderna får investerare att köpa på sig guld, vilket är en klassisk investering i osäkra tider. Det säger World Gold Council, enligt Business Insider..

PrivataAffärer - 11 nov 16 kl. 10:53

Varnar för perfekt storm på elmarknaden i vinter

Sedan i början av hösten har elpriset stigit rejält och risken är att det blir ännu värre. Analytiker hos SEB varnar till och med för en annalkande ”perfekt storm” på elmarknaden i vinter....

Blekinge Läns tidning - 11 jan 17 kl. 10:15

"Perfekt storm" för EU under 2017

2017 kan bli ett år som helt avgör Europas framtid för många år framöver. Raden av kriser skapar en rejäl utmaning när EU:s minsta medlemsland nu tar över som ordförande. - Vi står inför en perfekt storm.

BT - 11 jan 17 kl. 10:15

"Perfekt storm" för EU under 2017

2017 kan bli ett år som helt avgör Europas framtid för många år framöver. Raden av kriser skapar en rejäl utmaning när EU:s minsta medlemsland nu tar över som ordförande. - Vi står inför en perfekt storm.

SmålandsPosten - 11 jan 17 kl. 10:15

"Perfekt storm" för EU under 2017

2017 kan bli ett år som helt avgör Europas framtid för många år framöver. Raden av kriser skapar en rejäl utmaning när EU:s minsta medlemsland nu tar över som ordförande. - Vi står inför en perfekt storm.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Theresa May skippar Davos

Den brittiska premiärministern Theresa May kommer inte att resa till schweiziska Davos nästa vecka, meddelar Mays kansli vid 10 Downing Street..

DI - 15 minuter sedan

Fedobe, Magento-experterna, tillkännager ny VD och en ny global expansionsplan

Fedobe Solutions Private Limited, en Indienbaserad e-handelskonsult, tillkännager sin nya VD - Joydeep Dash och en global expansionsplan..

DI - 15 minuter sedan

Wall Street vänder upp med råvarubolag i täten

De ledande börserna i New York handlades med dragning uppåt efter ett par timmar på torsdagen. Kinas handelsdepartement har bekräftat att vice premiärminister Liu He kommer att resa till Washington den 30-31 januari för att delta i handelssamtalen. .

DI - 15 minuter sedan

Skogsägarna vinner mot staten – "måste leda till en annan hantering av de här frågorna"

En dom i Mark- och miljödomstolen i Umeå innebär att staten måste ersätta ägare av fjällnära skogar vid avverkningsstopp.  Den lär bli vägledande för liknande fall och är även viktig för det finansiella systemet kring belåning, säger LRF Skogsägarnas ordförande Sven Erik Hammar..

DI - 15 minuter sedan

Brist på ledarskap sänkte Scandic-chefen

Scandic Hotels lägger locket på när det gäller frågor om varför bolagets vd Even Frydenberg får sparken med omedelbar verkan.  "Jag har väldigt lite att tillägga. Jag tycker pressmeddelandet var väldigt tydlig på alla parametrar", säger bolagets ordförande Per G.

DI - 30 minuter sedan

Ny mätning: L klart under riksdagsspärren

Både Miljöpartiet och Liberalerna hamnar under riksdagsspärren i en ny opinionsundersökning som Novus gjort på uppdrag av SVT..

DI - 45 minuter sedan

Stockholmsbörsen starkare än Europa – Avanza rapportbackade

Stockholmsbörsen utvecklades starkare än övriga Europa i torsdagshandeln. Avanza gick mot strömmen och tappade efter en kvartalsrapport som var sämre än väntat..

DI - 45 minuter sedan

Replik: Nyliberal historierevisionism om euron

REPLIK. I Di den 15 januari stämmer Jasenko Selimovic in i den tondöva hyllningskören av euron, en kör som även EU-parlamentets ledning utsatte oss ledamöter för under en hiskelig ceremoni i tisdags. .

DI - 45 minuter sedan

Cohen: Jag riggade opinionsmätningar på Trumps order

Donald Trumps tidigare advokat säger att han betalade för att rigga opinionsmätningar i presidentens favör – och att han gjorde det på direktiv från Trump själv..

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: Nasdaq på väg att lägga bud på Oslo Børs

Stockholmsbörsens ägare Nasdaq uppges föra diskussioner om ett bud på börsoperatören Oslo Børs, enligt källor till Financial Times. Det kan därmed vara upplagt för budstrid efter Euronexts liggande erbjudande värt 625 miljoner euro..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.