DI > Ekonomi

Sunday, 21 April, 08:29

DI - 14 jan 19 kl. 11:03

KPMG: En perfekt storm på väg för bilindustrinFordonsindustrin står inför avgörande tekniksprång och enligt KPMG är branschen på väg in i en perfekt storm av förändring och osäkerhet. KPMG varnar för lägre lönsamhet och att det blir lagstiftarna som sätter agendan. En japansk jätte bedöms stå stabilast i vindbyarna..
Läs mer på DI
Läs mer om:
KPMG

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: KPMGEn , perfekt, storm, vägför , bilindustrin
Dagens PS - 05 jun 17 kl. 08:07

Ödesvecka på börsen: ”En perfekt storm”

Marknaderna förbereder sig för vad som kan bli en av de mest turbulenta handelsveckorna på börsen hittills, skriver amerikanska Market Watch. Anledningen är att en triss i stora, marknadspåverkande händelser utspelar sig praktiskt taget samtidigt på torsdagen den 8 juni: förhöret med tidigare FBI-chefen James Comey, Europeiska centralbankens (ECB) räntebesked samt parlamentsvalet i Storbritannien. ”Orkansäsongen verkar börja tidigt i år /…/ i samband med att en perfekt storm av sammanfaller”, säger Chris Zaccarelli på Cornerstone Financial Partners, till sajten.

Affärsvärlden - 13 jun 11 kl. 07:35

Professor varnar för "perfekt storm"

Nouriel Roubini, professor vid New York University, varnar nu för en "perfekt storm" av elände på världsmarknaderna..

DI - 13 jun 11 kl. 12:26

Dr Doom: Perfekt storm hotar

Världsekonomin hotas av en ?perfekt storm? bestående av usla amerikanska statsfinanser, omstrukturering av skulder i EMU, stagnation i Japan och inbromsning i Kina.

Realtid - 13 jun 11 kl. 17:55

Dr Doom varnar för perfekt storm

Han förutspådde finanskrisen. Nu varnar ekonomiprofessorn Nouriel Roubini för att det kan blåsa upp till en s.k.

DI - 14 jan 14 kl. 16:45

Nordea: En perfekt storm

Inflationen för helåret 2013 blev 0,0 procent. I år klättrar inflationen uppåt men mycket långsamt. Det bedömer Nordea, som kallar det rådande läget en perfekt storm för låg inflation..

DI - 04 aug 16 kl. 16:21

"Perfekt storm" gynnar guldet

En "perfekt storm" på finansmarknaderna får investerare att köpa på sig guld, vilket är en klassisk investering i osäkra tider. Det säger World Gold Council, enligt Business Insider..

PrivataAffärer - 11 nov 16 kl. 10:53

Varnar för perfekt storm på elmarknaden i vinter

Sedan i början av hösten har elpriset stigit rejält och risken är att det blir ännu värre. Analytiker hos SEB varnar till och med för en annalkande ”perfekt storm” på elmarknaden i vinter....

Blekinge Läns tidning - 11 jan 17 kl. 10:15

"Perfekt storm" för EU under 2017

2017 kan bli ett år som helt avgör Europas framtid för många år framöver. Raden av kriser skapar en rejäl utmaning när EU:s minsta medlemsland nu tar över som ordförande. - Vi står inför en perfekt storm.

BT - 11 jan 17 kl. 10:15

"Perfekt storm" för EU under 2017

2017 kan bli ett år som helt avgör Europas framtid för många år framöver. Raden av kriser skapar en rejäl utmaning när EU:s minsta medlemsland nu tar över som ordförande. - Vi står inför en perfekt storm.

SmålandsPosten - 11 jan 17 kl. 10:15

"Perfekt storm" för EU under 2017

2017 kan bli ett år som helt avgör Europas framtid för många år framöver. Raden av kriser skapar en rejäl utmaning när EU:s minsta medlemsland nu tar över som ordförande. - Vi står inför en perfekt storm.

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Anrik varuhuskedja i Danmark under rekonstruktion

Den danska varuhuskedjan Magasin du Nords engelska ägarbolag Debenhams är under rekonstruktion. Allt tyder nu på att varuhuset får en ny ägare, skriver Berlingske..

DI - 45 minuter sedan

Flygutsläpp från myndigheter ökar

Svenska myndigheters utsläpp av koldioxid från flygresor, fortsätter att öka för andra året i rad. Det visar Naturvårdsverkets senaste redovisning till regeringen, rapporterar  Sveriges Radio Ekot..

DI - 16 timmar sedan

Gula västarna i ny protest i Paris – över 100 gripna

Över 100 personer har gripits av polis i Paris då proteströrelsen Gula västarna samlats för nya protester – för 23:e veckan i ordningen..

DI - 17 timmar sedan

Så fixar du din egen solenergi – utan att vänta på bidrag

Solceller är hett och blir i snabb takt billigare. Men det är kö till regeringens investeringsbidrag. För den som inte vill vänta på ett osäkert bidrag finns alternativ som minskar kostnaden betydligt.

DI - 18 timmar sedan

Efter utpressningshotet: ”Fullblodsgalningar har svårt att sy ihop sådana projekt”

För knappt två veckor sedan utsattes Findus för utpressningshot. Enligt Svensk handel är det dock svårt att nå framgång med den typen av brottsliga äventyr mot storbolag som i regel står väl rustade för säkerhetshot..

DI - 18 timmar sedan

Bolagen som ser potential i samhällsnytta: Det är en god affär för oss

Sudda bort likhetstecken mellan välgörenhet och ansträngningar för att få bukt med problem i socialt utsatta bostadsområden. För fastighetsbolaget Trianon är samhällsnyttiga insatser snarare en formel för gott affärsmannaskap. I ansträngningarna för att skapa uppåtgående spiraler på en haltande arbetsmarknad visar även tandhygienföretaget Tepe vägen med hälsofrämjande aktiviteter..

DI - 19 timmar sedan

Miljöpartiet kan byta namn – frågan ska utredas

Flera medlemmar vill att Miljöpartiet de gröna bara ska heta De gröna. Nu vill Miljöpartiets ledning utreda ett namnbyte för partiet, det rapporterar Sveriges Radio..

DI - 19 timmar sedan

Flottan fyller 70 år – Kina spänner sina militära muskler

Den kinesiska flottan fyller 70 år, då passar Kina på att spänna de militära musklerna. På tisdag ska man visa upp nya krigsfartyg, däribland atomubåtar och jagare..

DI - 19 timmar sedan

Expertens åtta knep: Maxa mobilens livslängd

Är din mobil frustrerande trög, eller har batterierna börjat kärva? Genom ett par enkla knep kan du förlänga mobilens livslängd rejält, enligt mobilexperten Mattias Hartmann. .

DI - 19 timmar sedan

Riskkapitalisten: ”Vi slog läger om natten och vaknade upp i en rondell”

Den bästa resa jag gjort. När jag bestämde mig för att resa till Nepal, köpte vandrarkängor samma kväll och åkte nästa dag. Åkte kanot genom djungeln i en vecka och bodde hemma hos människor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.