Skånskan > Opinion

Friday, 18 January, 22:55

Skånskan - 14 jan 19 kl. 10:47

Parkerad bil saboterad av treSVEDALA Ett vittne såg hur tre okända gärningspersoner slog in flera rutor på en bil samt även bröt upp bagageluckan till en skåpbil parkerad på Timmermansgatan i Svedala på fredagskvällen.
När polis larmades till platsen var klockan 21.50 men de tre misstänkta gärningspersonerna hade då hunnit sprungit från platsen.
Det är oklart om vandalerna fick med sig något av värde ur bilen..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
SVEDALA Ett, Timmermansgatan, Svedala

Dela artikeln

13 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Parkerad, bil, saboteradav , tre
NT - 29 jan 18 kl. 02:50

Stal hjulen från parkerad bil

Tre män i 25-årsåldern greps när de var i färd med att stjäla hjulen från en parkerad bil..

BT - 27 jan 14 kl. 07:39

14-åring körde in i parkerad bil

En 14-årig pojke tog sin pappas bil och plockade upp sin jämnåriga kompis för att ta en nattlig sväng runt västgötska Lidköping. När polisen skulle stoppa fordonet körde pojken in i en annan bil. Det var vid tretiden på måndagsmorgonen som polisen upptäckte att något var fel i en bil.

Kristianstadsbladet - 27 jan 14 kl. 07:38

14-åring körde in i parkerad bil


En 14-årig pojke tog sin pappas bil och plockade upp sin jämnåriga kompis för att ta en nattlig sväng runt västgötska Lidköping. När polisen skulle stoppa fordonet körde pojken in i en annan bil.Det var vid tretiden på måndagsmorgonen som polisen upptäckte att något var fel i en bil.

Expressen - 28 maj 18 kl. 18:45

Bil har kört in i parkerad bil

En trafikolycka har inträffat på Strandvägen på Östermalm i Stockholm.Enligt polisen har en bil kört in i en annan, parkerad bil..

Sydsvenskan - 26 apr 11 kl. 03:13

Parkerad bil sprängskadad

Foto: Mikael Nilsson
En bil sprängskadades på Persborgsgatan i Malmö klockan 00:51 natten till tisdagen.
Ett flertal personer ringde polisen och berättade om en kraftig smäll i området kring Persborgsgatan och i vissa andra delar av stan. Flera polispatruller ryckte ut och efter en stunds sökande anträffades en parkerad bil med skador.

Magazin24 - 29 aug 11 kl. 07:17

Krockade med parkerad bil

En mindre trafikolycka inträffade på Nibblesbackevägen på söndagskvällen. Olyckan utspelade sig på en parkeringsplats där en bil körde in i en parkerad bil.
Vittnen på plats ringde polisen och berättade att föraren uppträdde berusat.

UNT - 27 jan 14 kl. 07:38

14-åring körde in i parkerad bil

En 14-årig pojke tog sin pappas bil och plockade upp sin kompis för en nattlig sväng runt Lidköping. Färden tog dock slut när pojken försökte köra ifrån polisen och sladdade in i en parkerad bil.(TT).

Expressen - 13 mar 17 kl. 15:11

Trafikolycka Eslöv - bil körde in i parkerad bil

Ett larm om en trafikolycka på Vångavägen i Eslöv inkom till polisen 15.01. Räddningstjäns, ambulans och polis är på väg till platsen.

Länstidningen i Jämtland - 20 jan 18 kl. 18:02

Man misstänks för rattfylla – krockade med parkerad bil

Strax före 17 på lördagen inträffade en trafikolycka i Odenskogs industriområde i Östersund. En bil ska enligt polisen ha kört in i en snövall och krockat med en parkerad bil..

Nya Wermlands Tidningen - 03 sep 18 kl. 19:37

Krossade sidorutor på parkerad bil

Polisen att upprättat ett ärende angående skadegörelse på en bil i Skranta. En man ska ha krossat två sidorutor på en parkerad bil och sedan försvunnit cyklande från platsen..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Femte raka segern för Eslövs IK

Handboll Eslövs IK ångar på i damallsvenskan. Femte raka segern kom hemma mot HK Drott.
– Skönt med seger och serieledning.

Skånskan - 2 timmar sedan

Nya möbler till Nils Holgersson

Skurup Snart är det ett minne blott med katedrar på Nils Holgersson skolan.
Nu ska det in nya möbler, ståbord, avskärmningsväggar och sköna soffor.Nils Holgerssons entreprenörcentrum har fått flera stadsbidrag för att ställa i ordning lärmiljöer för introduktionselever, lärcentrum och SFI-elever.

Skånskan - 2 timmar sedan

Lena och Boris Levin säljer Ringsjö krog och wärdshus

Gamla Boo Nu har Lena och Boris Levin fått sålt Ringsjö krog och wärdshus. I slutet av månaden gör de sitt sista arbetspass innan ett nytt krögarpar tar över.Redan 2012 bestämde sig Lena och Boris Levin för att sälja Ringsjö krog och wärdshus.

Skånskan - 6 timmar sedan

Huset på Fränninge Skogsväg 28 i Vollsjö sålt igen – andra gången på kort tid

Vollsjö Judit Valcz, 46 år, är ny ägare till fastigheten på adressen Fränninge Skogsväg 28 i Vollsjö. Ägarbytet blev klart i december 2018 och köpesumman blev 2 000 000 kronor. Den tidigare ägaren köpte huset så sent som så sent som i juni i år för 300 000 kronor.

Skånskan - 8 timmar sedan

Ingen ersättning för guld

ESLÖV En Eslövsbo som uppger att han drabbats av inbrott tre gånger på två år i sin lägenhet nekas nu ersättning av sitt försäkringsbolag.
Mannen fick pengar för stulna tillhörigheter efter det första inbrottet men därefter blev det nobben.
Han hävdar att han blivit av med bland annat guld, pengar, elektronik och ”godsaker” som han vill ha ersättning för igen.

Skånskan - 8 timmar sedan

Skolpolitikens topp vald

ESLÖV Det är nu klart vilka tre förtroendevalda som ska sitta i barn- och familjenämndens arbetsutskott: ordförande David Westlund (S), vice ordförande Tony Ekblad (M) och andra vice ordförande Jasmina Muric (C).
Barn- och familjenämnden beslutar om frågor som rör skola, förskola och sociala insatser för barn. Utskottet bereder ärenden som sedan tas upp i hela nämnden och kan även ta egna beslut i vissa ärenden..

Skånskan - 8 timmar sedan

Trots protesterna – Fältgruppen tas bort

MALMÖ Trots protesterna läggs nu Fältgruppen ner inom kort.
Det beslutet tog den nya Arbetsmarknadsnämnden i torsdags.– Det handlar inte om några besparingar eller någon kritik mot de anställda i gruppen utan mer om att vi jobbar på ett annat sätt i Staffanstorp idag än när Fältgruppen startades för 30 år sen, säger nämndens nya ordförande Karin Palmkvist (M).

Skånskan - 8 timmar sedan

120 kvadratmeter stort hus i Lövestad sålt

Lövestad Försäljningen av fastigheten på adressen Lilla Ryadalsvägen 3-4 i Lövestad är nu klar. Nya ägare är Karin Magnusson, 58, och Lars Bertil Rolfson, 63, och säljare är Axel Ingvar Larssons dödsbo. Det 120 kvadratmeter stora huset är byggt 1972.

Skånskan - 9 timmar sedan

Novellkonst som både lyfter och väcker lust

Litteratur/recension bok
Novellerna
Författare: Inger Edelfeldt
Förlag: NorstedtsI Novellerna samlas stora delar av Inger Edelfeldts novellkonst, från I fiskens mage (1984) till Kläderna (2017). ”Välkommen till Edelfeldtland”, skriver hon i förordet, ”eller välkommen tillbaka, om du har varit här förut”.
Jag har varit där förut, men kommer gärna tillbaka.

Skånskan - 9 timmar sedan

Väktare med vänner döms för insiderkupp

MALMÖ Tre män döms till vardera 1,5 års fängelse för insiderkuppen mot Mstore på Baltzarsgatan.
En 25-årig väktare försåg sina medbrottslingar med nycklar och larmtaggar, så att de kunde stjäla datorer, mobiler och läsplattar för 1,2 miljoner kronor.Det var på natten till den 22 oktober förra året som en polispatrull passerade Kalendegatan och la märke till en bil, som hade en mindre del av registreringsskylten täckt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.